ماست و موسیر

تهیه ماست و موسیر یا ماست و خیار یکی از ساده ترین کارها به نظر میاد. ولی با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست کرد.

برای مهمانی اخیر من از ماست چکیده پرچرب ساده استفاده کردم. موسیرها رو ساطوری کردم. یعنی همسرم کرد! رنده کردن موسیر کار خیلی سختیه. رنده لیز میشه و دست رو داغون میکنه , درست مثل سیر. من ترجیح میدم با دست خیلی ریز خردش کنم.

ماست و موسیر حتما نمک لازم داره. ولی نه زیاد.

من داخل ماست و موسیر یکی دوتا ساقه کرفس را نگینی ریز خرد کردم که هم عطر و طعم مطبوعی داره هم حالت زیر دندان آمدنش خوشاینده.

اگر از موسیر خشک ( پودر یا گرانول موسیر) استفاده می کنید بهتر است یک روز زمان دهید تا پودر در ماست عطرش را رها کند.

ماست و موسیر با خیار رنده شده حالت مطبوعی پیدا می کند و مخلوط دو طعم خیلی خوشاینده. در ضمن اگر خیار را با پوست رنده کنید رنگ زیباتری نسبت به خیار پوست گرفته دارد.

سایر چیزهایی که میتوان به ماست و موسیر اضافه کرد یا در تزیین روی آن بکار برد:

فلفل سیاه یا سفید - نعنا یا پونه خشک - گل محمدی خشک - گردو - لبو - ریحان و.....

من ماست چکیده را در نهایت با ماست معمولی کمی رقیق کردم و به غلظت مطلوب رساندم.

ماست و موسیر غلیظ را بصورت معکوس نیز میتوان سرو کرد. یعنی روی برشهای خیار با قیف و ماسوره شکوفه ماست بزنید.

چند عکس در ادامه میگذارم که مخلوطی از کارهای خودم و عکسهای نت هست برای ایده گرفتن در تزیینات.

 

/ 67 نظر / 342 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فریده

تکتم جونم. چه جور دکتری هستی که کامپیوترت ویروسی شده و درمونش نمی کنی؟ دو تا اموکسی کلاو بچپون توی هاردش! نگی برای بیماری ویروسی آنتی بیوتیک نمیدن که می کشمت! راستی کامنت مربوط به ماهی و غذاهای دریایی رو خوندم. منم ماهی خیلی دوست نداشتم. ولی از وقتی فیله ماهی تیلا پیلا می گیرم عاشق ماهی شدم. امتحانش کردی؟[قلب]

نوشین

چه جوری خیار هارو گردشون کردی؟ وچرا سبز کمرنگه (رنگ نخود فرنگی) 9

نوشین

چه جوری خیار هارو گردشون کردی؟ وچرا سبز کمرنگه (رنگ نخود فرنگی) 9

فریده

من قزل الا اصلا دوست ندارم. حداقل تو فصل پاییز و زمستون کع تو مشهد ماهی تازه میارن اصلا قزل نمی خرم. عشق من : شوریده. سفید. تیلا پیلا[خرخون]

مریم

من دیروز موسیر تازه از سبزی فروشیه دم خونمون گرفتم شکله پیازچه بود فقط اون دو سانته آخرش رو که سفید بود رنده کردم ماست موسیرش عالی شد ولی سوالم اینه که موسیرهایی که شما هم گرفتین همین قیافه ای بودن؟ یا انتهاشون به شکله پیاز بود؟ اگه بشه یه عکس ازشون بزاری خیلی ممنون میشم

مریم

اخه میخواستم برم یه عالمه بخرم گفتم اول مطمئن شم همینا خوبه بعد بخرم نگه دارم دقیقا مثل پیازچه بود با همون ساقه هاش و اینا درسته؟ خودشه؟

محمد

kheiliam ali barae hamchin fasli mamnun

یک خواننده

آفرین عزیز شما فوق العاده اید....من هم مثل شما تحصیل کرده هستم، البته در مقطع کارشناسی ارشد..یکسالیه که درسم تمام شده.جایی مشغول ب کار نیستم....اما از وقتی درسم تمام شده ....ب کارای هنری رو آوردم....البته در حد شما نیستم...ولی سعی میکنم ب کارایی ک علاقه دارم بپردازم... شیرینی پزی....بعضی هنر ها مثل قلاب بافی و میل بافی... احساس میکنم همه چیز درس نیست....کلا تک بعدی بودن درست نیست....رو آوردن ب کارایی ک بهشون علاقه داریم و البته انجام دادنشون...حس ادمو خوب میکنه....موفق باشی.[قلب]

یک خواننده

آفرین عزیز شما فوق العاده اید....من هم مثل شما تحصیل کرده هستم، البته در مقطع کارشناسی ارشد..یکسالیه که درسم تمام شده.جایی مشغول ب کار نیستم....اما از وقتی درسم تمام شده ....ب کارای هنری رو آوردم....البته در حد شما نیستم...ولی سعی میکنم ب کارایی ک علاقه دارم بپردازم... شیرینی پزی....بعضی هنر ها مثل قلاب بافی و میل بافی... احساس میکنم همه چیز درس نیست....کلا تک بعدی بودن درست نیست....رو آوردن ب کارایی ک بهشون علاقه داریم و البته انجام دادنشون...حس ادمو خوب میکنه....موفق باشی.[قلب]

مریم

ببخشید ماست و کرفس چجوری درست میشد پیداش نمیکنم