خوراک جگر

مواد لازم :

جگر سیاه گوسفندی ................ بسته به انصافتون! معمولا نفری صدگرم

سیب زمینی .......................... یک عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

روغن بازهم بسته به ندای وجدان داره!

نان چاق! از هر ورژنی بود حداقل دو کف دست!

طرز تهیه:

این غذا من درآوردیه و تو همه خونه ها مدلهایی ازش خورده شده! ولی من هرجایی خوردم بازم با فرمولاسیون خودم رو بیشتر دوست دارم!

سیب زمینی رو مکعبی خرد کنید و در روغن فراوان سرخ کنید . وقتی سرخ شد از روغن بکشید و در روغن داغ آن تکه های نان را که به ابعاد همان سیب زمینی ها ( یا کمی بزرگتر ) برش زده اید سرخ کنید تا کاملا ترد و کرانچی بشه. تقلب نکنید و هی ناخنک نزنید بذارین همشو باهم بخورین!

جگر را هم به تکه های مکعبی که خیلی درشت نباشد برش بزنید و در تابه با یک یا دوقاشق روغن تف بدهید. روغنش زیاد نباشه که حیف و میل میشه ! رنگ جگر که برگشت نصف ق چایخوری زردچوبه و کمی فلفل سیاه و کمی نمک بزنید و بسته به ذائقه تون تف بدین تا جگر بپزد. من کاملا پخته دوست دارم اما بعضی ها آبدارتر دوست دارند.

جگر که پخت سیب زمینی را به تابه برگردانید و مخلوط کنید تا داغ شود و با ادویه مخلوط شود.

حالا در ظرف سرو بریزید و........ حمله!!!! خوشمزه

/ 44 نظر / 105 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هدهد

خییییییییلی فوق العاده این

صاب مرده

اگه یه روز اومدی بلاگم میبینی که به جاش دل خیلی دوست دارم!

حسین

سلام دمت گرم اغا خیلی چاکریم من خیلی تشکر میکنم ازتون

منصوره

سلام خانم دکتر خدایی خیلی باحالی چندروزه ازمطالبتون استفاده می کنم.کلی لذت بردم.موفق باشی

قاشق طلا

تکتم جون مگه رب بده.پسر من 19ماهشه تخم مرغ و گاهی با رب میخوره.تو سوپش هم رب میزنم تازه یکی دو بار هم دور از چشم من با قاشق رب خالی خالی چرا گفتی بده?دیگه بهش رب ندم؟[نگران]

طیبه

ممنون همکار. حرفات خیلی نمک داره و به نظرم فشار پایین ما رو بالاتر برد. مشعوف شدم

طیبه

ممنون همکار. حرفات خیلی نمک داره و به نظرم فشار پایین ما رو بالاتر برد. مشعوف شدم

مامی

سلام عزیزم وقتی اینو درست می کنی یه بار هم با فلفل قرمز و پودر لیمو عمانی امتحان کن عالیه