پاستا مرغ و بادمجان با سس آلفردو

 

مواد لازم برای سه نفر:

سینه مرغ .................................. نصف یک سینه کامل

بادمجان .................................... یک عدد درشت

خامه ....................................... 100 گرم

کره ......................................... 25 گرم

شیر ....................................... نصف لیوان

سیر ...................................... سه حبه

پاستا .................................... 300 گرم

پودر پنیر پارمزان ...................... یک قاشق غذاخوری پر

پنیر موزارلا رنده شده................ یک قاشق غذاخوری پر

نمک و فلفل سفید 

طرز تهیه :

آب را در قابلمه بزرگی به جوش بیاورید و دو قاشق نمک به آب اضافه کنید پاستا را به اندازه ذکر شده روی بسته ( معمولا حدود ده دقیقه ) بجوشانید و سپس آبکش کنید.

حین جوشیدن پاستا استخوانهای سینه مرغ را گرفته و آنرا به اندازه قورمه ای (مکعبهای کوچک ) خرد کرده در کمی کره و یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت سفید شود. سپس از تابه خارج کنید.

سپس بادمجان را هم پوست گرفته مکعبی خرد کنید . در تابه با یک قاشق روغن تفت دهید.

مرغ و بادمجان را مخلوط کرده کنار بگذارید.

در تابه بزرگی کره را حرارت دهید و سیر له شده را در آن تفت کوچکی بدهید سپس خامه را اضافه کنید تا خامه کاملا بجوشد. من مقدار خامه را نصف کردم و نصف لیوان شیر اضافه کردم , سس آلفردو اصل شیر ندارد. و پنیر در سس اضافه می شود.

 پاستا و گوشت و بادمجان را اضافه کنید و باهم کاملا مخلوط کنید و اگر لازم بود کمی آب یا شیر برای روانتر شدن سس اضافه کنید. تقریبا 5 دقیقه حرارت دادن این مخلوط طعم سس را کاملا به خورد پاستا می دهد و سینه مرغ نیم پز شده را کاملا می پزد.

در آخرین مرحله پنیرها را اضافه کردم که ربطی به دستور ندارد و براثر حواس پرتی بود و حین حرارت دادن مخلوط کردم تا پنیر کاملا حل شد.

 

 

موقع سرو می توانید با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید که من نداشتم.

پی نوشت : شف طیبه به سس آلفردو رنده پوست لیمو ترش اضافه می کند که باید عطر و بوی بسیار مطبوعی داشته باشد.

پی نوشت 2: عکسهای این پست مال وقتی است که من قارچ در منزل نداشتم و از بادمجان پوست کنده و نگینی درشت خرد شده استفاده کردم. بسیار مطبوع بود, به همان اندازه پاستا مرغ و قارچ.

/ 103 نظر / 262 بازدید
نمایش نظرات قبلی
بنفشه

به به به بــــــــــــــــه! چه عکس خوبی چیکار کنم درشت تر بشه؟![نیشخند] واضح تر ببینم!

مارال

سلام دکتر جون اگر دیگه تشریف نمی اورید دستور غذایی بزارید بفرمایید تا ما هر زور نیاییم با شوق و بعد با نا امیدی بریم

مارال

تهدید..................[تعجب] نوع ابراز احساساتم بود که دلم براتون تنگ شده....[قلب] موفق باشید عزیزم [چشمک]

مارال

تهدید..................[تعجب] نوع ابراز احساساتم بود که دلم براتون تنگ شده....[قلب] موفق باشید عزیزم [چشمک]

ارامش

سلام خانم دکتر محترم من خواننده وب شما هستم اما وبی ندارم خیلی خوشحال شدم وقتی شما رو پیدا کردم اخه یه سؤالی دارم که مدتهاست ذهن منو درگیر کرده اما جوابشو پیدا نمیکنم اونم اینه که مثلا کالری تثبیت من 1470 هستش...بعد مثلا من امروز 1000 تا کالری اضافی مصرف کردم...این هزارتا کالری اضافی چقدر زمان میبره تا از معده به خون که رسید و به سلولها به چاقی تبدیل بشه یعنی چربی بشه یعنی چقدر فرصت دارم تا کالری اضافی یک روز یا شاید گاهی چند روز رو بسوزونم؟؟؟ واقعا ازتون میخوام جوابمو بدین در اینصورت لطف بزرگی کردین روزاتون بهشت

ارامش

ممنون خیلی متشکرم

رنگارنگ

سلام خانم دکتر جونم ما که هر چه سر می زنیم پست جدید نمی بینیم در هر حال امید که اصل حالتون خوب باشه و پایدار و برقرار در ضمن من هم اپم خوشحال میشم سر بزنید

مهديه

سلام وخسته نباشيد من اولين باره بهتون پيام ميدم كارتون واقعا درسته[تماس]

نسترن

سلام خانوم دکتر جون آدم یاد چیکن استروگانف میفته این غذارو میبینه. فقط میشه بگین که سس باید به خورد پاستاذبره یاغذا حالت آبدار میمونه میخوام چهارشنبه شب ابن غذارو درست کنم. ممنون خانوم دکتر آشپز جون

کاظمی

متشکر از لطف شما - کارتان عالی است- پاینده باشید-خدا یارتان