جعبه کوچولوی کادو

مواد لازم :

لیوان یکبار مصرف مقوایی و قیچی

 

 

لبه ضخیم لیوان را با قیچی جدا کنید و با تازدن لبه بالایی لیوان آنرا به هشت قسمت مساوی خط بیندازید.

برای راحت شدن اندازه گیری از نوک قیچی روی تیغه آن خطی به فاصله 3 سانتی متر از نوک قیچی بکشید. 

حالا از لبه لیوان روی هشت علامتی که زده اید به اندازه 3 سانتی متر به سمت ژایین ببرید.

حالا با تا کردن این هشت پره به داخل یک جعبه گیفت خوشگل خواهید داشت.

 

 

/ 86 نظر / 110 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم بانو

خانم دکتر سبزی رو اگر نخوام سرخ کنم قبل فریز باید چکارکنم؟اگر چرخ کنم فریز کنم خراب میشه؟واقعا چجوری باید سبزی رو بدون سرخ کردن فریز کرد[کلافه] کرفس رو چطور؟

یک دوست

سلام منم تولدتونو تبریک میگم از خدا هم ممنونم که شمارو به ما داده تا ما از هنرهاتون وآشپزیهاتون و افکارتون و انرژی مثبتتون بهره مند بشیم

سلام.ممنون از دستورهای عالیتون.6ماهی هست که دستوراتون را میخونم و بعظیهاشونم درست کردم واقعا عالیه راضی باشید نتونستم عکسارو بفرستم اما هرکی پرسیده گفتم دستور شما بوده.لطفا دستور شیرینی بیشتری بزارید

عاطفه

واي چه عالي من براي عيد ي درست ميکنم

لیالی

خیلی باسلیقه ای دکترآشپز لینک شدین

زری

سلام خانم دکتر مهربون ممنون عز کارهای زیبا و اشپزی های فوق العاده خیلی سایت خوبی داری یک سالی هست که سایت شما رو پیدا کردم تو وب گردی هام که هر چند وقت یکبار سری میزنم جز وبلاگهای مورد علاقه من هست منم مثل شما اشپزی دوست دارم و زیاد تنوع میدم 7 ماه امدم سر زندگی دونفره باهمس مهربونم هستم و برای ایده غذا حالا بیشتر از قبل میام وبلاگتون ممنونم باز هم

زری

سلام خانم دکتر فقط یه سوال برام هست چطور شما که دکتر هستید انقدر توی غذاهاتون از کالباس و این جور مواد غذایی که همه میگن ضرر داره استفاده میکنید من خودم کلا این قبیل چیزا رو از سبد غذاییم حذف کردم [گل]

سعیده

عالیه باعث افتخار ما زنهای ایرانی وجود ارزشمند شماست مممنون از بودنت

النا

لذت بردم دکتربانو