مرغ بریان در جوجه گردان

مواد لازم : 

مرغ درسته متوسط یا کوچک ......... یک عدد

پیاز .......................................... یک عدد درشت 

آبلیمو ...................................... یک استکان

زعفران ................................... کمی

نمک و فلفل ............................. دلخواه

طرز تهیه :

مرغ را حداقل 24 ساعت قبل خوب بشویید و داخل شکمش را تمیز کنید و در آبلیمو و پیاز خرد شده آغشته به کمی زعفران و نمک و فلفل بخوابانید و در یک ظرف دربسته داخل یخچال بگذارید.

بعد از 24 ساعت مرغ را از ظرف در آورده و روی تخته کار بگذارید.

میله اصلی جوجه گردان را از داخل شکمش رد کرده از کنار گردن بیرون بیاورید.

یک استکان از مواد پیاز و آبلیمو را داخل شکم مرغ پر کنید ( در صورت تمایل کمی هم سبزی معطر داخل شکمش بگذارید ). مراقب باشید شکم مرغ را خیلی پر نکنید چون اولا سنگین می شود و روی جوجه گردان زود تعادلش را از دست می دهد ثانیا مواد بعد از پخت باد می کند و بازهم مرکز ثقل مرغ را به هم می زند و احتمال سقوط زیاد می شود.

با نخ و سوزن پارگی های شکم مرغ را از پایین به بالا بدوزید.

پاهای مرغ را ضربدری روی هم بگذارید و با نخ محکم ببندید و سر نخ را بالا آورده در ناحیه گردن چند دور دور خود مرغ بپیچید.

مرغ را پشت  رو کنید و بالهای مرغ را در ناحیه آرنج به هم ببندید. و باز سرنخ را چند دور , دور خود مرغ بپیچید طوریکه نوک بالهای مرغ آزاد نباشد.

 

چنگکهای ثابت کننده جوجه گردان را  از دوطرف میله وارد کرده و فشار دهید تا کاملا داخل گوشت مرغ فرو روند و پیچ آنرا محکم کنید.

مرغ را روی گردان فر که از ده دقیقه قبل گرم شده بگذارید و با حرارت 150 درجه برای 2 تا 2.5 ساعت بپزید. ( حرارت پایین فر و نه گریل )

طی این مدت پوست مرغ خودش برشته می شود اگر نشد بعد از دوساعت و نیم گریل را روشن کنید تا روی مرغ هم طلایی شود.

 

پرشین بلاگ با من لج کرده و چهاربار نکات این مطلب رو نوشتم و پست کردم و باز دیدم غیب شده! فعلا سعی می کنم مطلب رو بدون نکات پست کنم تا وضع اینترنت از این حالت در بیاد!

/ 42 نظر / 14051 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دخترک

مرسی دکتر آشپز مهربون...

الینا

خیلی خوش مزه هست.[ماچ]

مهناز

ممنون لطف بزرگی در حق همسرم کردید

از طرز نگاهتون به زندگی خوشم اومد (پیام سمت چپ وبلاگ) موفق باشید

دستتون درد نکنه

نسترن. م

خانوم دکتر اشپز من مرغ فریمو با فلفل دلمه پیاز گوجه فرنگی و گوجه سبز پر میکنم و تو تابه میذارم نه جوجه گردون به نظرتون مزه اش خیلی فرقی میکنه تو ظرف بذاری یا به جوجه گردون بزنی. من احساس میکنم رو جوجه گردون یکپم خشک میشه. احساسم درسته یاغلط. ممنون خانوم دکترجون[گل][گل][گل]

نسترن. م

خانوم دکترآشپز جون امشب مرغمو که خواستم توفر بپزم به روش شما زدم به جوجه گردون. بیچاره شدم. از وسطای پخت بااینکه مرغ بیزبونو حسابی محکم بسته بودم ولی شروع کرد به پاره شدن ونزدیک بود بیفته پایین. خلاصه مصیبتهاکشیدم دراین راه. خانوم دکترجون تو این قسمت اجازه بدید راهمون ازهم جدا شه شما بزن به جوجه گردون منم پیذارم توتابه بعد میذارم توفر من آخراشم سیبزمینی دورش میذارم باآب وروغن مرغه میپزه وسرخ میشه محشریه برای خودش. ارادتمند خانوم دکترآشپزجونم[ماچ][ماچ][قلب]

رضا

سلام ممنون از دستور پختتون امروز درست کردم خیلی عالی شد![لبخند]

s-r

سلام خانمی من مرغمو پوست کندم دیگه نمیشه کارش کرد؟

گیتی

سلام مرغ بریانم همیشه خشک است? چکار کنم .