ماقوت

مواد لازم :

آب ........................... دو لیوان ( پیمانه )

نشاسته گل ............. دو قاشق غذاخوری

شکر ....................... یک سوم لیوان ( پیمانه )

گلاب ...................... یک چهارم لیوان ( پیمانه )

زعفران .................. به مقدار لازم

طرز تهیه :

به نظر من ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشه بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشه و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشه.

برای تهیه چنین ماقوتی من یه کم دنگ و فنگم زیاده!!!

آب را بگذارید جوش بیاید . نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.

نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود از ما گفتن بود ! از خود راضی

چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.

حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو بریزید. 

اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید. من یک ظرف را برای آرش بدغذا بدون بادام درست کردم و دومی را بادام زدم.

 

قوام ماقوت بعد از یکساعت خارج یخچال

 

بعد از یکساعت داخل یخچال 

پی نوشت 1 : مامان من که دستور هم مال اونه معتقده ماقوت مهمونی رو همون روز صبح باید درست کنیم و درجای خنک خارج یخچال بذاریم سرد بشه ( نه توی یخچال ).

پی نوشت 2 : روش بنویسید همسرجان توروخدا بذار عکس بگیرم بعد دستبرد بزن وگرنه عصر که از خواب پاشید میبینید از دوتا ظرفی که واسه وبلاگ درست کردید یکیش نیست !!! و مجبورید از لجتون بدون تزیین عکسو بذارید تو وبلاگ خنده

پی نوشت 3 : روش تنبلانه اش اینه که همه مواد رو بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت و هم بزنید تا جوش بیاد ‘ همین !!!! البته شفاف نمیشه! زبان

پی نوشت 4 : کی باور می کنه آقای همسر که هیچگونه غذای شیرین حتی شله زرد و فسنجان نمیخوره ‘‌اینو درخواست دوباره داد؟!

/ 48 نظر / 799 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ناشناس

مدتی است خارج ازکشورهستم هوس ماقوت کردم.موادش رامی دانستم ولی اندازه هایش رانه.جستجوکردم خیلی هاباشیر ویاروغن نوشته بودندولی من چون مشهدی هستم می دانم که شیر وروغن ندارد.دستتون دردنکند.درضمن ماقوت دیگچه وشله ازغذاهای مشهدی هستند.

سنا

دكترجونم ميشه به جاي نشاسته گل نشاسته ذرت يا گندم بزنم؟

هدیه

سلام من مدت زیادی بود دنبال این فوت شفاف شدن و کدر نشدن ماقوت بودم که به لطف شما اینجا پیدا کردم تشکر خانومی[گل]

هدیه

سلام من مدت زیادی بود دنبال این فوت شفاف شدن و کدر نشدن ماقوت بودم که به لطف شما اینجا پیدا کردم تشکر خانومی[گل]

یه نفر

سلام من از دستورتون استفاده کردم و برای مهمونام درست کردم. ولی اصلا روم نشد بیارم سر سفره! خییییلییی شل شده بود!! آب بود کلا! با کاسه باید سرمیکشیدیمش:(((((((((

ندا

مرسی من از این موردای آشپزی خیلی دوست دارم بازم اینجور چیزا بذارین

ندا

مرسی من از این موردای آشپزی خیلی دوست دارم بازم اینجور چیزا بذارین

مینا

سلام ماقوت این شکلی نیس من خودم یزدیم ماقوت دراصل سفیدهست ووقتی نشاسته بست شیره روجداگونه روش میریزن ومیخورن نه اینکه همه روقاطی پاتی کنین[عصبانی][عصبانی][عصبانی]

ویدا

ممنون از دستور خوبتون. ما تو ساری بهش میگیم لرزونک.

ابی

سلام پسری هستم فاقد همسر(خوشبختانه) مامانمم شهرستانه پس مجبورم خودم درست کنم. البته میخوام باشیر درست کنم تا یکم پروتئین هم به بدنم برسه دعا کنید خوب دربیاد، راستی اگه تو اینستاگرام پیج آشپزی دارید معرفی کنید تنکس بای