هدیه برای یک دوست

 

دوره ای داریم با یک عده از همکلاسهای قدیم, دورهم جمع می شویم و فارغ از ژستهای خانم دکتریِ محیط کار می شویم یک مشت بچه دانشجوی کم سن و سال و شیطان. همه شان را دوست دارم فارغ از تفاوتها. اینبار دلم خواست کامشان را شیرین کنم. ساعت سه بعد از ظهر بعد نهار تصمیم گرفتم و ساعت شش از منزل خارج شدم. در راه یک سینی شیشه ای یکبار مصرف هم برای زیرش خریدم و هدیه ای با عشق برای عزیزم بردم.

طرز تهیه :

اول یک کیک شیر بپزید!

در فاصله  پختن کیکتان در فر گاناش کاراملی  درست کنید.

کیک را از فر خارج که کردید بگذارید کیک و گاناش هردو از داغی بیفتد. در این فاصله زمانی براحتی لباس مهمانی بپوشید!

حالا گاناش یکم سرد شده را که قوامش مثل عسل شده روی کیک خنک شده بریزید و روی آن را با مغز بادام (خلال یا پرک) برشته تزیین کنید. 

به همین سادگی به همین خوشمزگی!

پی نوشت : بادام را دو دقیقه در تابه بدون روغن روی حرارت برشته کنید تا کمی طلایی شود.

پی نوشت 2: دستور بعدی سورپرایزی حسابی است که پس فردا می گذارمش. بچه های اینستا عکسشو دیدن!چشمک

/ 14 نظر / 135 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا

سلام دکتر جان این کیک شما رو درست کردم و چند نفری که بهره مند شدند همه از آن تعریف کردند !!! واقعا ممنون مخصوصا بابت گاناش خوشمزه روش!

مامان ساینا

سلام وای عجب کیکی میشه بنظر خوشمزه میاد نوووش جان

مامان ساینا

من هم از بجه های اینستام ولی آدرس ندارم[نیشخند]

سمانه

سلام عزیزم... تکتم جونم آدرس اینستا رو بهم میدی فالو کنم؟؟؟ البته لطفا[چشمک]

مینو

ببخشید که دخالت می کنما ولی آهنگ گذاشتن روی وبلاگ رو جزء یکی از اشتباهاتی که وبلاگ نویسا انجام میدن و آمار بازدید کننده ها رو پایین میاره می دونند. آخه یه وقت آدم نصف شب یهوئی داره توو سکوت و دزدکی نت گردی می کنه که یهو صدای گوشخراش یه آهنگ بلند میشه سلائق هم که متفاوت! شاید اصلا آدم از یه آهنگی بدش بیا تازه تمرکز رو هم موقع خوندن وبلاگ بهم میزنه[نیشخند]

زري

ضمن عرض سلام ، كيك را همراه گاناش تهيه كردم خيلي خوب شد . با سپاس قراوان از راهنمايي هاتون

فریده

ایشالله دوستت دل درد بگیره. تکتم جان از. طرف یک حسود[گریه]

فریده

اینقدر چاق شدم ازت خجالت می کشم

فهیمه

سلام دکترجون دستم به دامنت من کیک شیرو درست میکنم خیلی خوب میشه فقط روی کیکم خیلی ترک میخوره علتش چیه؟

علیزاده

سلام عزیزم. مرسی از اینکه وقت میزاری و این تجربه های خوشمزتو در اختیار ما هم قرار میدی. من چند وقت پیش از این دستورتون استفاده کردم. ولی برای تهیه گاناش یه مشکل کوچیک پیش اومد اونم اینکه اول که شکر رو تو ماهیتابه ریختم ،شعلش متوسط(یکم تند) بود ،تا یه قسمت هایی از شکر اب بشه قسمت های دیگش قهوه ای تیره شد. اول فکر کردم که باید همینطور باشه ولی وقتی چشیدم دیدم تلخ تلخ شده (به نظرم سوخته بود) برای بار دوم شعل رو کم کم کردم شکر ،اب شد . شیری رنگ شد وقی باقی مواد رو اضافه کردم خیلی خوب و خوشمزه شد. البته گاناش من نسبت به گاناش شما کم رنگ تر و خیلی روشن تر شد. [قلب]