پای آناناس

مواد لازم:

تخم مرغ ................................. 4 عدد

کره نرم شده ........................... 250 گرم

پودر قند (یاشکر) ...................... 250 گرم

آرد ......................................... 300 گرم

نشاسته ذرت .......................... 4 قاشق غذاخوری سرپر

وانیل ...................................... کمی

ب پ ...................................... 2 قاشق چایخوری

کمپوت آناناس حلقه ای ............ یک عدد

طرز تهیه:

فر را با درجه 175 درجه روشن کنید.

قالبهای پای را کپسول بیندازید.

کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشد اما آب نشود و روان نباشد . اگر مثل من در زمان محدود یهو به فکر کیک پختن می افتید میتوانید بسته بندی کره را باز کرده در کاسه بگذارید و ده ثانیه ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و هربار با چنگال امتحان کنید تا نرم شود.

سفیده و زرده را جدا می کنیم. سفیده را با همزن می زنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد. کنار بگذارید.

کره نرم شده و پودر قند یا شکر و وانیل را با چنگال خوب مخلوط می کنیم .

زرده ها را روی آن می ریزیم و با همزن میزنیم. توصیه می شود کاسه تان کمی گود باشد و الا کثیف کاری می شود!

آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را دوبار الک کرده به مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله باید اینها را با لیسک هم زد. من که نتوانستم و از شیوه مشت ( کاری که با کتلت می کنید) استفاده کردم!

در نهایت سفیده ها را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم. در یکدست شدن مایه در این مرحله زیاد وسواس به خرج ندهید که پف سفیده ها می خوابد.

خمیر را در یک پلاستیک فریزر ریخته و گوشه پلاستیک را سوراخ نسبتا درشتی بکنید.

قالبهای پای را ( مثل قالب مافین بزرگ به قطر 9 سانتی متر) کاغذ بیندازید و از خمیر یک لایه با قیف پلاستیکی که ساخته اید در قالب بریزید و یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و فشار کوچکی بدهید.

پای ها را در فر 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید (روی خمیر باید کمی طلایی شود).

نوش جان

 

پی نوشت: روی اون آخری دارچین پاشیدم بدون آناناس محض تست. آناناسی هاش خوشمزه تر بود.

/ 23 نظر / 288 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مرضیه

سلام تکتم جان اول اینکه باز کیک سیب رو درستیدم ولی تو قالب همیشگیم خیلی خوب بود دوم یه سوال میشه نشاسته ذرت رو حذف کرد؟آخه من ندارم نمی دونم از کجا می شه خرید[خجالت]آخر هم دیدی بی خیال لاغری شدم باز زدم تو کار کیک[خوشمزه]

نسترن

خانوم دکتر آشپز جون من میخوام اینو دورست کنم فقط نگفتین قالب هارو پر کنیم یامثل همیشه یک سوم قالب خالی بمونه. میشه تد قالب کیک یزدی هم درست کنم. من قال پای ندارم. ممنون از شما

سیمین

سلام خانم دکتر عزیز این دستور رو میشه بدو آناناس درست کرد و بعد وشو پر کرد یعنی فقط خمیر پای خالی باشه بعد توشو حالا با یه کرم یا چیز دیگه پر کرد

سیمین

سلام خانم دکتر عزیز این دستور رو میشه بدو آناناس درست کرد و بعد وشو پر کرد یعنی فقط خمیر پای خالی باشه بعد توشو حالا با یه کرم یا چیز دیگه پر کرد

رویا

واااااااااااای تکتم جون میشه ب جای نشاسته ذرت از نشاسته گندم یا سیب زمینی استفاده کرد؟؟؟ اخه سخته یافتنش.

رویا

[قلب] سلاااااااااااام بالاخره پزیدمش.. طعمش خوب بود.بافتش هم همین طور... خب برای تنوع بد نبود... شکرش رو 200گرم ریختم...ولی باز هم شیرین بود ب نظرم... آقا من رسما دفعه بعد داخل قالب پای نمیریزم....میریزم داخل یک قالب بزرگ و اناناسارو هم روش میچینم....خیلی وقت گیر و خسته کنندست این قالبا اهان اقا ما ی روز کامل تما سوپریا رو گشتیم تا اناناس حلقه ای با قطر کم پیدا کنیم ...اخه مال شما انگاری خیلی قطرشوون کمه اخرشم نیافتیم با قطر بزرگ خریدم و با کارد نصفش کردم اهان داخل قالب پای هم نپزیدمشون در یک نمونه فوق العاده های کلاس، و البته نادر ...داخل کاسه های ماست خوری ارکوپال کپسول انداختم و ادامه ماجرا....[نیشخند] اهان وااااااااااای 3 تاشو ی جا خوردم[وحشتناک]

رویا

چرا نظرمو ثبت نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[تعجب]

رویا

اوهوم خب خسته شدم..من خیلی جون دوست هستم وااااااای یکسری کپسول مافین خریدم ک کاغذین و نیازی ب قالب ندارند. یعنی همینجوری میذاریش توی فر[شیطان] اقا خیلی جدید و باکلاس بودند ارتفاعشم 10سانته فقط نمیدونم میشه تا 5سانتشو از این مایع پای اناناس ریخت یا نه؟ میخام2شنبه توشون کاپ کیک ماست بپزم 100در صد اون توش خوب میشه ب نظرت اینارو هم میشه توش پزید یا خباب میشن؟؟؟؟[سوال]

رویا

سلام اینبار مایع پای رو نصف کردم نصفش رو داخل ی قالب گرد 25 سانتی پختم و اناناس ها رو با قالب گل قالب زدم و روشون ب شکل ستاره چیدم از نظر شکل فوق العاده شد.....ی 7 سانتی هم پف کرد[عینک][عینک] نصف دیگش رو هم ریختم داخل قالب های مافینی ک قرار بود بپزم و خبرشو بدم اونم عاااالی شد منتها حتما باید نصف اون قالب 10 سانتی رو مایع ریخت خواستم بگم ک داخل قالبای مافینم خوب شد اتفاقا گنبدی شکلم شد و اومد بالا .اصلنم خمیر نشد با اینکه نصف بیشتر قالبو ب خمیر اختصاص داده بودم [پلک]