کیک اسفناج

مواد لازم :

آرد ...................... 330 گرم (2.5 پیمانه )

شکر .................... 130 گرم (2/3 پیمانه )

تخم مرغ ............... 4 عدد

پوره اسفناج ........... 200 گرم( یک پیمانه )

شیر ..................... 2/3 پیمانه

روغن .................... 200 گرم ( یک پیمانه )

بیکینگ پودر ........... 1 ق م

وانیل .................... 1/8 ق چ

اسفناجها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا اب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید.

روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید.

پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و ب پ را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید.

بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید.

کرم برای لای کیک:

آرد سفید ............. 2 ق غ

آرد ذرت ................ 1 ق غ

شکر ................... 3 ق غ

شیر .................... 1.5 پیمانه

کره ..................... 20 گرم

وانیل ................... کمی

آرد را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و شیر و شکر و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ).

این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند.

نوش جان قلب

/ 41 نظر / 256 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمانه

چند وقت پیش یه کامنت برای چاق شدنم براتون گذاشتم اما متاسفانه شما جواب ندادید![گریه]

کفایت

سلام تکتم جون. من اسفناج خونم کم شده حتما درستش میکنم و خبر میدم. ممنون عزیزم.

مهدیه

سلام به خانم دکتر عزیز خیلی کیک عالیه حتما درستش می کنم خانم دکتر میشه لطف کنید یه پست کامل عکس از وسایل شیرینی پزیتون بزارید فک می کنم جالب باشد و به درد خیلی از تازه کار ها مثل من بخوره

محیا

خوش حالم که با وبلاگ شما اشنا شدم خانم دکتر می خوام یه سرویس قابلمه بخرم شما چه پیشنهادی دارید یک سرویس سرامیک با روکش چدن دیدم که مایتابه ی دوطرفه هم دارد به نظر شما چطوره یا سرویس قابلمه های تمام استیل چطورن یک مارک خوب برای مایتابه ی دو طرفه لطف کنید بگین با تشکر از شما و وبلاگ عالیتون و کیک اسفناج خوشگل و قطعا خوشمزه تان

مهناز

سلام این کیک بدون کرم چطوره چون برای بیرون می خوام می ترسم زیادی له بشه

مطهره

سلام این کیک را با غذاساز میشه درست کرد و در قالب 12 تایی مافین بیزیم اونوقت درجه فر و زمان پخت تغییری نمی کند و یک سوال دیگه ایا خمیر کشک و بادمجون لقمه ای را میشه در قالب تارت هابزاریم

Soufia

سلام ممنونم از اموزشتون میخواسم بدونم چرااپف کیک من بعد پختش میخوابه

رویا

عزیزم ایا این کیک احیانا بو و طعم اسفناج هم داره؟ اخه اسمشو ک میارم مجوز پختشو توی خونه نمیگیرم.....[سوال] حتی اگه 1 درصد هم هستش بگو خواهشا.....من توبیخ نشم[مغرور]

زری

سلام خانم دکتر عزیزاین کیک واقعا خوشمزه هست خودم درست کردم میتونم بگم عالی شد البته از یه دستور دیگه برا همین به شما پیشنهاد میدم اون دستور هم تست کنید از یه نظر بهتره چون شیر نداره اهن اسفناج جذب میشه ادرس میزارم یه سر بزنید البته اگه مایل بودید این وب سایت دوست عزیزم بود که هک شد و فعلا دیگه ادرس جدید نداره بهتون بدمhttp://chef-shiva.blogfa.com/post/151