کیک شیرعسلی

چشمتون روز بد نبینه کیکه اصلا نبست و تا آخرش مایع موند ( بیش از یک و نیم ساعت) و در نهایت خمیر زشت و بدمزه ای روانه سطل زباله شد!

شاکی و غرغر کنان به سایت برگشتم و تازه روشنم کردن که چه اشتباهی کردم. خنده بله باید از این شیرعسلی های تغلیظ شده می خریدم.

یا نمونه با کلاس ترش : 

خلاصه که در مرحله اصلاح اصل کیک را پختم و بدک هم نشد اما از آنجایی که کیک های من روی خامه نمی بینند ترجیح دادم به کیکهای دیگر بیشتر بپردازم و تجربه کیک تنبلانه شیرعسلی من به همان بار محدود شد.

چندی پیش به دستور نوعی گاناش کاراملی برای روی کیک برخوردم که از صالحه دردایی عزیز بود و طبعا تکرار تجربه اینبار آنقدر لذت بخش بود که در وبلاگ درج شد :

مواد لازم :

شیرعسلی .............................. یک قوطی

تخم مرغ ................................. 3 عدد

آرد ......................................... یک و سه چهارم پیمانه 

من یک چهارم پیمانه کاکائو زدم و یک و نیم پیمانه آرد

کره آب شده ........................... 150 گرم

وانیل خالص ............................ نوک کارد

بیکینگ پودر ........................... یک قاشق مرباخوری

مواد گاناش یا رویه کیک :

شکر ............................... 100 گرم

کره ................................ 50 گرم

خامه ساده .................... یک قوطی 200 گرمی

طرز تهیه :

برای تهیه کیک همه مواد کیک را باهم داخل غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه با حداکثر قدرت بزنید. سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 175 درجه به مدت 40دقیقه بپزید. 

به همین سادگی یک کیک شکلاتی خوشمزه دارید. حالا برای تکمیل طعم کیک گاناش کاراملی خوشمزه رو درست کنید و داغ داغ روی کیک که در این مدت خنک میشه بریزید. وااااااااااااااااااییییییییییییییییی چی میششششششههههههه!!!!

گاناش کاراملی :

شکر را در تابه دسته دار کوچکی بریزید و روی شعله متوسط رو به تند گاز بگذارید تا کم کم به حالت مذاب در بیاید.

اولین تذکر : به هیچ عنوان قاشق یا هیچ چیز دیگری به شکر در حال ذوب شدن نزنید.

فقط مجازید تابه را از دسته اش گرفته و حرکت دهید تا همه شکر یکنواخت ذوب شده و به حالت مایع طلایی رنگی در بیاید. مواظب باشید نسوزد. حالا کره و خامه را در تابه بریزید

دومین تذکر: مراقب ترشح مایعات بسیار داغ به دست و صورتتان باشید.

کارامل وسط ظرف مثل یک تکه سنگ سفت می شود. نگران نباشید. شعله را ملایم کرده و به آرامی هم بزنید. پس از حدود 5 دقیقه جوشیدن خامه و کره , کارامل کم کم در آن حل می شود و سس یکدستی به دست می آید.

حالا گاناش یا سس بدست آمده را داغ داغ روی کیک خنک شده بریزید. نوش جان

تذکر سوم : اگر کیک شما مثل من مدل دار باشد فقط نیمی از گاناش مصرف می شود. برای بقیه اش منتظر پست بعدی باشید. اگر هم کیک ساده باشد که همه گاناش مصرف می شود.

تذکر آخر : این گاناش مزه بهشت می دهد حتما تجربه اش کنید.

 

بنا به خواست سایه عزیز عکس قالب کیک رو میذارم:


/ 72 نظر / 656 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شیرین

این شیرعسلی ها 5 تومنه.4 تومن هم دیده شده.گفتم اطلاع رسانی کنم...

مهشید

سلام میخواستم بگم شیر عسلی خونگی خیلی خوشمزه تره منبیرونیشو دوست نداشتم اونی که آبی رنگه

زري

سلام خانم دكتر ، پختم عالي شد . . . مرسي

نسترن. م

خانوم دکترجون میخوام این کیک شیر عسلیو درست کنم ولی غذاساز ندارم نمیشه موادو باهمزن بزنم. یامثل کیکهی دیگه اول تخممرغو بزنم وبه ترتیب پواد دیگه رو بریزم کاش الان جوالمو میدادین تادست به کارشم[قلب][گل] ممنون خانوم دکترجون

نسترن. م

خانوم دکتر جون امروز این کیکو پختم خیلی نرم وپف خوب و همه چی عالی بود فقط فکرکنم کرم روی کیک راباید شلتر برمیداشتم. کرمش مزه ی شکلات تافی میداد ومن دوست داشتم. ولی یه خبر بد دخترا مزه ی گاناش رونپسندیدن اونا فقط ترکیب خامه وشکلاتو میپسندن اینو زیاد دوست نداشتن. ممنون خانوم دکترجوووووووووووووون[دلشکسته][خمیازه][قلب]

نسترن. م

خانوم دکتر ببخشید یه سوال. میشه برای گاناش این کیک کره روحذف کرد وفقط شکر کارامل شده وخامه باشه ؟

سارا امینی

سلام تکتم جانم.خانم هنرمند و عزیز...مثل همیشه عالی و با سلیقه...من دو سالی هست که از سایت پربار و خوبت استفاده میکنم..با شرمندگی اگر برات مقدور بود طرز تهیه خامه زده شده خونگی و مخصوص خامه و شکلات و آموزش بدین و اینکه با نهایت خواهش ازتون میخوام چیز کیک رو هم یادم بدین..مثل همیشه براتون دعا میکنم و بهترین ها رو برات از خدا میخوام...[قلب]

سارا امینی

سلام تکتم جانم.خانم هنرمند و عزیز...مثل همیشه عالی و با سلیقه...من دو سالی هست که از سایت پربار و خوبت استفاده میکنم..با شرمندگی اگر برات مقدور بود طرز تهیه خامه زده شده خونگی و مخصوص خامه و شکلات و آموزش بدین و اینکه با نهایت خواهش ازتون میخوام چیز کیک رو هم یادم بدین..مثل همیشه براتون دعا میکنم و بهترین ها رو برات از خدا میخوام...[قلب]

گلسا

این کیک رو دیروز درست کردم واسه سالگرد ازدواجمون اولین بارم بود که درستش میکردم فوق العاده بود اعتراف میکنم که فکر نمیکردم که گاناش روش اینقدر خوشمزه بشه همه میپرسیدن این چیه ریختی روش میخواستم از دستور پخت خوشمزه تون تشکر کنم فقط یه سوال میش توش گردو ریخت خراب نمیشه؟

مينا

سلام عزيززززززم چطوري ؟ خانوم ما اين كيك رو امشب درست كرديم واسه فردا كه مهمون دارم بووووش كه معركه است البته اونجايي كه شما پودر كاكائو زدي بنده يه قاشق پر نوتلا زدم همون مقدار از شير عسل كم كردم :D دوستت دارم همينجوري !