خورش فسنجان

مواد لازم برای دونفر یا یک بشقاب :

ران یا سینه مرغ ................ یک عدد

گردو ................................ 200 گرم

رب انار ............................ 2 قاشق غذاخوری

شکر ............................... بسته به ذائقه

کره ................................. دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

خوب من گفتم که این روش منه, یادتونه که؟!

گردو را با دو قاشق روغن شب قبل یا صبح زود تفت دهید و دو کاسه آب بریزید و بگذارید با خیال راحت 6-8 ساعت بجوشد تا خوب روغنش را پس بدهد.

یکساعت قبل از غذا مرغ را با کره تف دهید و در قابلمه گردو بیندازید. کمی نمک ( من نصف یا یک چهارم قرص مگی می زنم ) بزنید و نیم ساعت بجوشانید.

در این مدت سعی کنید آب خورش اندازه شود. یعنی اگر آبش زیاد است درب قابلمه را باز بگذارید و اگر کم است دربش را ببندید و اگر خیلی کم است در حد یکی دو استکان آب جوش اضافه کنید.

رب انار را اضافه کنید و خورش را بچشید و بسته به ذائقه تان شکر اضافه کنید. من ترش و شیرین دوست دارم و دو یا سه قاشق شکر اضافه می کنم. حالا حرارت زیر خورش را کم کنید و یک ربع بعد سرو کنید.

پ.ن :عکس بالا با فلاش دوربین است و اینهم عکس بدون فلاش :

پ.ن 2: برخی برای زیاد شدن حجم خورش هویج یا کدو حلوایی اضافه می کنند . من زیاد نپسندیدم.

پ.ن 3: این خورش را با گوشت خورشی یا گوشت چرخی به شکل کوفته قلقلی هم میپزند.

/ 57 نظر / 85 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ستاره دور

سلام.من خودم کرمانشاهیم. ما همینجوری درستش میکنیم و البته مامانم کدو برای گرمی سردی میزنه من خودم مرغمو از اول میذارم بعد کهپخت درش میارم و گردو به پختن ادامه میده. اگرم بخوام روغنش بیشترِ بیشتر در بیاد چند قالب یخ توش میندازم. چون چند سالیه رشت زندگی میکنم دیدم گلی خانوم یه نکته در مورد فسنجون رشتیارو فراموش کرده. اینجا( رشت) رسم بوده قدیما یه تیکه آهن مثل میخ یا نعل اسب داغ میکردن مینداختن تو فسنجون تا رنگش سیاه بشه.خانومایه پرستار درمانگاهی که کار میکردم میگفتن قرص آهن میندازن و همون کارو میکنه من خودم با 4-5 قطره آهن امتحان کردم خوشم آمد از رنگش و البته هیچ تاثیری هم رو مزش نذاشت.. شمالیا خیلی ترشه فسنجونشون یعنی تو درمانگاه فسنجون میدادن من میگفتم کاش شکر داشتم میریختم توش ولی اونا همینجوری ابلیمو بود که میریختن تو خورشتشون.کلا غذای خوبی برای مهمونی نیست چون خونه به خونه مزش فرق داره و همه هم میگن ما ملس میخوریم ولی ملس یکی ترشه ملس یکی شیرینه.هر کی هم طبعا مال خودشو بیشتر می پسنده. آها یه رستوران ملکوتی داره کرمانشاه من عاشق فسنجونشم. البته اون مرغاشو سفید چند تیکه میکنه میذاره . یعنی جدا میپزه مرغو

karimi

سلام لطفا دستور سکنجبین رو بدین متشکرم[خوشمزه]

ستاره دور

سلام.من خودم کرمانشاهیم. ما همینجوری درستش میکنیم و البته مامانم کدو برای گرمی سردی میزنه من خودم مرغمو از اول میذارم بعد کهپخت درش میارم و گردو به پختن ادامه میده. اگرم بخوام روغنش بیشترِ بیشتر در بیاد چند قالب یخ توش میندازم. چون چند سالیه رشت زندگی میکنم دیدم گلی خانوم یه نکته در مورد فسنجون رشتیارو فراموش کرده. اینجا( رشت) رسم بوده قدیما یه تیکه آهن مثل میخ یا نعل اسب داغ میکردن مینداختن تو فسنجون تا رنگش سیاه بشه.خانومایه پرستار درمانگاهی که کار میکردم میگفتن قرص آهن میندازن و همون کارو میکنه من خودم با 4-5 قطره آهن امتحان کردم خوشم آمد از رنگش و البته هیچ تاثیری هم رو مزش نذاشت.. شمالیا خیلی ترشه فسنجونشون یعنی تو درمانگاه فسنجون میدادن من میگفتم کاش شکر داشتم میریختم توش ولی اونا همینجوری ابلیمو بود که میریختن تو خورشتشون.کلا غذای خوبی برای مهمونی نیست چون خونه به خونه مزش فرق داره و همه هم میگن ما ملس میخوریم ولی ملس یکی ترشه ملس یکی شیرینه.هر کی هم طبعا مال خودشو بیشتر می پسنده. آها یه رستوران ملکوتی داره کرمانشاه من عاشق فسنجونشم. البته اون مرغاشو سفید چند تیکه میکنه میذاره . یعنی جدا میپزه مرغو

دخترمهربون سرزمین احساس

بحث سخت بودن نیست این روزها حوصله آشپزی ندارم حتی نیمرو[ناراحت]

آلبالو

اين قدرت در اوج لطافت يعني همون كه با لبخند مردا رو نيگا كني بعد تو دلت بگي شانس آوردي زورم نميرسه وگرنه ميزدم سياه و كبود ميكردمت؟؟؟[نیشخند][فرشته]

فریده

من عاشق فسنجونم. مرسی ی ی ی

فریده

قدمت روی چشمم عزیزم

شیده

خانم دکتر گل.چندساله که فسنجون درست میکردم ولی اونی که باید نمیشد.تا امروز که فهمیدم اشکال کارم کجاست.مرسی عزیز جان .عالی شد جاتون خالی

نسترن. م

خانوم دکترجون من تو فسنجون چند تکه پوره کدو حلوایی یاکدو سبز میزنم نه خیلی برای حجمش به نظرم تندو تیزی گردو رو میگیره ومطبوعترش میکنه جون خودم.از فسنجونای شما خیلی بهترتر میشه[نیشخند][شیطان] ممنون خانوم دکترجون[قلب][قلب][گل][گل][ماچ][ماچ]

مریم

تجربه منو هیشکی نگف من بجای شکر شیره انگور میزنم هم از مضرات شکر خلاص میشیم هم اینکه خب خوشمزه س دیگه[گاوچران] ی کار دیگه هم میکنم ی سیب زمینی خیلی خیلی کوچولو توش رنده ریز میکنم لعاب خشگل میده بش