لازانیا رولی

طرز تهیه:

توصیه می کنم قبل از این دستور حتما دستور اصلی لازانیا در این وبلاگ رو مطالعه کنید.

مایه گوشتی لازانیا رو به شکل مایه ماکارونی آماده کنید.

سس سفید رو آماده کنید و کنار بگذارید.

ورقه های لازانیا رو 8 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. ورقه ها را جدا جدا از هم بگذارید تا کمی هوا بخورد و رویه اش آبش را از دست بدهد. در این حالت ورقه کمی چسبنده می شود و برای پیچیدن و رول کردن حالت ایده آلی پیدا می کند.

حالا دیگر مطابق شکل عمل کنید:

506348_tZow3XQk.jpg

سه چهار قاشق از سس سفید را که از قبل آماده کرده اید کف ظرف دیواره بلندی بریزید و رولها را کنار هم روی سس سفید بچینید.

506348_RDeow9ub.jpg

 

بقیه سس سفید را روی رولها بدهید و پنیر پیتزا رنده شده را روی آن بدهید.

 

506348_Sg0PaczU.jpg

 

در فر 160درجه (کمی خنکتر از دمای پخت کیک) به مدت سه ربع یا تا وقتی روی لازانیا شروع به طلایی شدن کند بپزید. توجه کنید که نباید بگذارید رویه پنیری کاملا طلایی شود چون در این حالت لازانیا خیلی خشک می شود و لذت خوردن آن کم می شود. 

نکته: هرچه سس سفید بیشتر باشد لازانیا خوشمزه تر و پنیر روی آن کشدار تر می شود. اما چون سس حاوی شیر است اگر خیلی زیاد باشد از ظرف سر می رود و در فر بوی بدی به پا می کند.یک دو سانت سر ظرف را خالی بگذارید.

نوش جان

 

پی نوشت: یه سوال خوب با یه جواب کامل تو کامنتها رد و بدل شد که اینجا میذارمش:

من بالاخره دیروز موفق شدم مواد لازم لازانیا رو استفاده کنم نیشخند اول اینکه قابلمه ام کوچیک بود و ورقه هاتوش جانمی شد بزور چند ورق قرار دادم که بعدا دیدم کاملن بهم چسبیدن و تیکه تیکه می شن. بعد ورقه ها رو خشک چیدم تو ظرف و مواد رو روش و البته این ظرف هم بیضی بود و کلی فضای خالی اطرافش بود برای اینکه لایه های بالایی که بیرون از سس سفید می موند -چون سس ریختم کف ظرف تا ورقه ها نرم بشن- با فویل درشو پوشوندم و سپس کلی وقت دیگه هم گذشت تا آبش خشک شد و تموم شد. کمی ورقه هاش نرم شده بود اما خوب بود خوشمزه شد من دوست داشتم. خلاصه بعلت نبود امکانات کافی همیشه غذاهام خراب می شه

جواب دکتر آشپز:

ز تو بعیده این کارا!!! خوب ورقه لازانیا اولش جا نشه هم از پایین که شروع کنه به نرم شدن سر میخوره میره ته ظرفچشمک

بعدشم بسته به مارک لازانیا داره که بچسبه یا نه. بعضی لازانیا ها لعاب کمتری میدن و نمیچسبن. اونایی که سطح ورقه های خشک براق تره کمتر میچسبن.

ثالثا میتونی تو آب لازانیا موقع جوشیدن یه کم زردچوبه بزنی که جلوی لعاب دادن و چسبیدنشو میگیره

رابعا لازانیا ها که پخت مثل ماکارونی صافش نکن. بذارش زیر شیر آب و آرام آرام آب سرد بریز روش تا پر بشه و سرریز. حرارتش که قابل تحمل شد دستتو بکن تو آب و آرام آرام و دونه دونه ورقه های لازانیا رو از هم جدا کن و از توی قابلمه در بیار و تو سینی یا سبد بچین.

 

/ 33 نظر / 5663 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مینو

"پاسخ: کی چی؟؟؟ " خواهر آوین[پلک]

سعیده

سلام ببخشید میدونم مربوط نیست. برام یه شیشه پودر غوره خشک آوردن. روم نشد از خودشون بپرسم این پودرو توی چی بریزم. خواستم ببینم شما تابحال ازش استفاده کردین؟

سعیده

سلام ببخشید میدونم مربوط نیست. برام یه شیشه پودر غوره خشک آوردن. روم نشد از خودشون بپرسم این پودرو توی چی بریزم. خواستم ببینم شما تابحال ازش استفاده کردین؟

مرضیه

خانم دکتر آشپز سلام:-) هر غذایی با رسپی شما درستیدم فوقالعاده بود واقعا ممنونم ازتون و اینکه بدونید خیلی روحیه بخش هستید[گل]

متین

سلام خانم دکتر به این روش درست کردم بسی خوشمزه بسی راحت الحلقوم و بسی کم درد سر برای تقسیم در بشقاب . کلا خیلی بسی بود دست گلت درد نکنه

عطیه

این لازانیا رو درست کردم. عالی بود. مخصوصا بخاطر اینکه منظم بود. هنگام پخت توی فر هم 1ظرف آب گذاشتم و 1جاهای لازانیا که پنیر نداشت اصلا خشک نشد. مرسی از شما

مینو

من که از خدامه سرم بیاد ولی فعلا باید باباش پیدا شه[خجالت][نیشخند]

خاله ریزه

سلاااااااااااام دکتر درسته که میگن شکلات تلخ لاغر کننده ست؟[نیشخند]

بهناز

ممنون خانم دکتر عالی بود

ماری

سلام دوست قدیمی عاشق لازانیاهاتم همون رولی های فر فری