ته چین گوشت و بادمجان

مواد لازم :

برنج ....................... سه لیوان دسته دار

ماست ................... دو و نیم لیوان

گوشت گردن .......... نصف گردن گوسفندی

پیاز ...................... یک عدد خیلی درشت 

بادمجان ............... حداقل سه تا چهار عدد

تخم مرغ ............. 5 عدد ( 5 زرده و یک سفیده )

روغن مایع .......... نصف لیوان

زعفران 

ادویه شامل : دارچین , زردچوبه , زیره , هل

طرز تهیه :

برنج را با نمک خیس کنید.

بادمجانها را پوست کنده نمک بزنید و کنار بگذارید تا تلخابش کشیده شود. 

پیاز را نگینی خرد کرده و با دوسه قاشق روغن کمی تف دهید تا پیازها شفاف شوند سپس گردن را آب کشیده کمی نمک و دارچین و زردچوبه بپاشید و روی پیاز گذاشته درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برای دوساعت آرام بپزد. اگر حرارت را درست تنظیم کنید به آب احتیاجی نیست اما گاهی به آن سربزنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید تا نسوزد. بعد از دوساعت زیرش را خاموش کنید و بگذارید تا کمی سرد شود.

بادمجانها را با حوله کاغذی خشک کرده و در روغن سرخ کنید. اگر بادمجانها چاق هستند آنها را از طول دو نیمه کنید و بعد سرخ کنید.( این غذا با دستور من کلا غیر رزیمی است پس در روغن سرخ کردنی برای بادمجان خیلی هم صرفه جویی نکردید مهم نیست !)

در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و پس از خالی کردن آب نمک روی برنج آنرا را در قابلمه آب جوش بریزید.

تخم مرغها را یکی یکی در یک پیاله بشکنید و با قاشق سوپخوری زرده را بردارید و در کاسه بزرگتری بیندازید. تخم مرغ آخر را درسته در کاسه بزرگتر بیندازید. حالا در کاسه بزرگ پنج زرده و یک سفیده دارید.

ماست و زعفران دم کرده را روی تخم مرغها بریزید و با چنگال یا همزن هم بزنید تا مخلوط شود. نصف لیوان روغن را هم اضافه کنید و هم بزنید.

برنج را کمی زودتر از معمول آبکش کنید ( کمی جوانتر بردارید ). نیمی از برنج را با نیمی از ماست و تخم مرغ مخلوط کرده کف قالب بریزید.

بادمجانهای سرخ شده را روی برنج بچینید.

یک تجربه : مقدار بادمجانی که در عکس می بینید برای عشاق بادمجان کم است !!!

گوشت گردن را از استخوان جدا کنید و روی بادمجانها بچینید. کمی دارچین و زیره و هل بپاشید. و بقیه برنج سفید را روی ان بدهید.نیمی از مایه ماست و زعفران مانده , آنرا با قاشق در کناره های ظرف بریزید.

  

روی قالب را فویل بکشید و برای یک و نیم تا دوساعت در فر با دمای 150 درجه دم کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 29 نظر / 56 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان آیلا

سال نوتون مبارک در ضمن چاپ کتابتون هم مبارکه [گل]

شازده کوچولو میان آدمیان

خانم دکتر خیلی به من لطف داشتید... اینجا تا دلتون بخواد سکوت و آرامشه البته بجز شبهای آن کالی[نگران] هر وقت دلتون خواست، قدمتون رو چشم.. خبرم کنید در خدمتم... کوچولوهای نازم ببوسید[لبخند] ازون تعارفا نیستا![چشمک] راستی بابت لینک هم ممنون[لبخند]

سحر

خانم دکتر گلی ون بدم آمدم دیدم می خواستم وبتونو به کسی نش[خجالت]بروجن مال چهارمهاله جنوب غربی برای اینکه بهتر بتونین تصویر سازی کنین نزدیک اصفهان.اردیبهشت اینجا عالیه[خنده]

هانی شف

من عاااااشقشم...یعنی عاشقا..وای تکتممممممممممم سال نوت هم مبارک راستی

آشتی

سلام عزیزمممممممممممممممممممممم! این مدت نمیتونستم بیام وبلاگت. یعنی می اومدم، ولی هیچ پستی دیده نمیشد. الان خوشحالم که می بینم هستی و بودی و اینهمه هم فعالیت داشته ای!!!!!!!!!! حتما درستش میکنم. البته بادنجام رو حذف میکنم چون مهدی دوست نداره. واقعا دستت درد نکنه هنرمند![قلب]

مرضیه

سلام خانم دکتر امیدوارم حال پدرتون خوب باشه ما همگی برای سلامت پدر شما و تمام پدر مادرها دعا کردیم.یه سوال دارم گوشت باید ریز باشه؟ اب گوشت رو می شه روی ته چین ریخت؟

خورشید-در خواست یه زرشک پلوی مرغ مجلسی-

سلام عزیزم ممنون از اینکه به کامنت قبلیم پاسخ دادین. اگه براتون مقدوره یه زرشک پلو با مرغ خوشگل مجلسی هم به لیست الفبایی تون اضافه کنین. راستی یه تشکر ویژه به خاطر عکسایی که از آشپزی تون میذارین...فضا رو خوشگل و واقعی میکنه..البته دهن آدم رو هم آب میندازه...[گل]

با تشکر دستور خیلی خوبی بود ل

الهام

دکترجون برای ده نفر چند پیمونه باید برنج بزارم.

نسترن. م

خانوم دکترجون من این غذارو زیاد درست کردم ولی بامرغ. کلا ته چین ها روبامرغ میپزم. حالا اگه بخوام این دفعه با فرمول شما بپزم حتما گوشت گردن باشه. نمیشه ازهمون گوشتهایی که فریز کردم وگوسفندی هستن استفاده کنم. من اصولا خیلی فرقی بین قسمتهای مختلف گوشت حس نمیکنم. یعنی حسم مشکل داره؟؟؟ ممنون خانوم دکترجونم[ماچ][قلب][گل][خداحافظ]