بان پنیر خامه ای

مواد لازم :
آرد  .....................................…..۱ و ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر .............................. ۱ ق چ
جوش شیرین ............................ ۱/۲ ق چ
نمک ........................................ ۱/۴ ق چ
پنیر خامه ای (رژیمی نباشه) ........ ۲۵۰ گرم
کره بی نمک ............................. ۱/۲ پ
شکر ....................................... ۱ پ
تخم مرغ .................................. ۲ عدد
شیر ....................................... ۱/۴ پ
عصاره وانیل ............................ ۱/۲ ق چ

*** این مواد لازمی بود که تو دستور ماهان جون بود . من بجای جوش شیرین یک قاشق چایخوری دیگه بیکینگ پودر میزنم و چون عصاره وانیل ندارم یک هشتم ق چ  وانیل شکری میزنم.

طرز تهیه:
دمای فر رو روی ۱۷۵ بگذارید.
۹ عدد قالب بان (یا مافین بزرگ یا رمکین) را چرب و اردپاشی کنید. اگر از قالب های استیل پای سیب استفاده می کنید کاغذ بیندازید.
در کاسه کوچکی، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در کاسه بزرگتری، پنیر، کره و شکر را با سرعت متوسط همزن مخلوط کنید تا مخلوط بشن. (حدود ۳ دقیقه )
بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه و خوب هم بزنید.
آرد و شیر را در دو نوبت اضافه کنید. به این ترتیب که نصف آرد را اضافه، هم بزنید، بعد شیر +وانیل را اضافه، هم بزنید و در نهایت بقیه آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حدود ۲/۳ قالبها را با مایه کیک پر کنید. (9 قالب پای سیب بزرگ می شود )
روی هر کدام (وسط) حدود ۳ ق مربای تمشک  یا آلبالو یا هر مربایی که دوست دارید بگذارید و با چاقو به حالت دورانی یکی دو بار هم بزنید تا مرمری بشه. (دیگه زیر و رو نکنیدکه کلا قاطی بشه)


بعد داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا وقتی که تستر تمیز در بیاد.
بذارید بانها حدود ۳۰ دقیقه تو قالب بمونن بعد از قالب خارج کنید. روش کمی پودر قند الک کنید و نوش جان کنید.


* اگه توی رمکین میپزید، مدت پخت کمی بیشتر طول میکشد. (رمکین تمام سایز استفاده میکنم نه نصفی) و اون وقت حدود ۶ تا میشه.


کالری محاسبه شد : یک کیک کامل 3000 کالری داره که 9 تا قالب میشه
یعنی هر عدد 330 کالری

/ 27 نظر / 105 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دخترمهربون سرزمین احساس

راستی آپم

مرجان

سلام تکتم عزیز! وبلاگ زیبا و رنگینی دارین ! امیدوارم همیشه در همه کارهاتون موفق باشین من شما رو با افتخار لینک میکنم و خوشحال میشم به وبلاگ منم سر بزنین و منو لینک کنین

نیکو

شما هم خوب همه رو اغفال می کنی بعد می خوای سوزنشون بزنی! دارم می ترسما

زهرا

عالی بود عزیزم

جرم شناس

دلم ضعف کرددددددددددددد میخوااااااااااااااام[گریه] خانوم دکتر از باشگاه میام ضعف می کنم چی باید خوردکه هم ضعف بره هم چاق نشم؟[نگران]

یک حسنا بانو هستم

تکتم چون خدا رو شکر . الهی زودتر مرخص بشن و با سلامتی برگردن خونه و دوران نقاهتشون هم زود تموم بشه[بغل][ماچ] اولی رو تایید نکن تکتم رو اشتباه نوشتم شرمنده[خجالت]

مامان کارن

سلام خانم دکتر بابت سلامتی باباتون بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه شادوسلامت باشید ببخشید که دیرشد واقعا احسنت به سلیقه شما خیلی زیباست حتما امروزمیرم ودرست میکنم خوشگلاتون روببوسسسسسسسید[گل][ماچ]

نسترن. م

خانوم دکتر اگر بخوام این بان پنیر خامه ای رو درست کنم پنیر خامه ای ازکدوما بزنم آقای خونه هرچیزی باپنیرخامه ای درست کنم دوست نداره میگه شوره. آیا مارک خاصی هست که اصلا شوری نداشته لاشه؟؟؟ پنیر ماسکارپونه چطور ؟ممنون خانوم دکتر جون [قلب][گل][ماچ]