تزیین حلوا با آموزش تصویری

تزیین به شیوه مهسای عزیز را در چند عکس خلاصه کرده ام :

من با قیف راحت ترم و مهسا با این تفنگهای تزریقی! فرقی در نتیجه کار ندارد مهم ماسوره ای است که استفاده می کنید.

تزیین دوم هم فقط یک وسیله ساده نیاز دارد . کفگیر یا کاردکی که گوشه ای با زاویه نود درجه یا نزدیک به قائمه داشته باشد.

در مورد این تزیین مهمترین نکته این است که حلوا باید داغ باشد. یعنی بلافاصله بعد از درست کردن تزیین شود والا حلوا حین تزیین ترک می خورد و نمی شود این مدل تزیین را روی آن انجام داد.

حلوا را به شکل یک مکعب وسط ظرف تان با دست شکل دهید. نقطه تقاطع قطرهای رویه مکعب را در نظر بگیرید و از آن خطی فرضی به سمت گوشه مکعب رسم کنید. روی این خط از مرکز به سمت حاشیه با کفگیر چهارگوشتان ( من یکبار که در خوابگاه کفگیر چهارگوش نداشتم از گونیای دوستم استفاده کردم) روی حلوا فشار دهید تا نوک کفگیر نزدیکی کف ظرف را لمس کند نیم سانت عقب بکشید و باز یک فشار دیگر . نیم سانت عقبتر و فشار دیگر تا آخر.

 

حالا کفگیرتان را 180 درجه بچرخانید و از جهت مقابل همین کار را تکرار کنید:

 

بعد در جهت های رو به بالا و رو به پایین هم همین کار را انجام دهید :

 

حالا وسط هر دوتا از قطرهای مربع باز دوباره یک خط با لبه زاویه دار کفگیر از وسط تا لبه ظرف رد بیندازید.

 

و باز بین هر دو خط را یک سری دیگر رد بیندازید.

 

دستم چرب بوده و حین کار عکاسی کردن لنز را چرب کرده. کیفیت بد عکسها به همین دلیل است.

بازهم تاکید می کنم اگر حلوا داغ نباشد رویه کار و لبه ها ترک ترک می شود و اصلا شکل خوبی نخواهد داشت.

کفگیر من در این تصاویر زاویه اش حدود 100 درجه بود و کاملا قائمه نبود. من خودم زاویه قائمه کامل را بیشتر دوست دارم.

 

این حلوا سرد نبوده اما داغ هم نبوده برای همین لبه ها کمی ترک خورده

/ 43 نظر / 1044 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شمیم

ممنونم از پاسخ تون...راستی منم وبلاگ درست کردم..اینم ادرسم : http://tahdigetalaei.blogfa.com/ [خجالت][خجالت]

آذینه دخت

سلام طاعاتتون قبول ان شاء الله از تزیینات حلوا خیلی خوشم آمد مرسی لطفا یه سری بهم بزنید آموزش کیک درون تابه دو طرفه رو گذاشتم حتما خوشتون میاد چون از آماد سازی مواد تا پخت ، نیم ساعته حاضر است منتظرتون هستم ممنون

آذینه دخت

سلام طاعاتتون قبول ان شاء الله از تزیینات حلوا خیلی خوشم آمد مرسی لطفا یه سری بهم بزنید آموزش کیک درون تابه دو طرفه رو گذاشتم حتما خوشتون میاد چون از آماد سازی مواد تا پخت ، نیم ساعته حاضر است منتظرتون هستم ممنون

شمیم

چشم قربان می گم این خانم اذینه دخت چرا ادرس وبلاگشو نگذاشه خوب!!

فهیمه

خانم دکتز ی سوال ببخشید چیکن استراگانفو چه جوری باید خورد؟بانون یابرنج؟

لیلا

ممنون.

زهرا

سلام عزیزم میشه چتد تا طریقه پخت حلوا بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رویا

سلام.خسته نباشید.وب عاللییییییییییییییییییییییییییییییی و جالبی دارید.موفق باشید وب من تازه کاره خوشحال میشم بهم سربزنید

رها

چند وقت بود به وبلاگ شما سر نزده بودم.از زمان بیماری پدرتون.خیلی ناراحت شدم.روحش قرین رحمت حق

مامان ساینا

تریینات عالی بود روحشون شاد[گل]