تزیین سالاد الویه 2

 

فکر کنم عکس گویاست و نیاز به توضیح زیادی نداره.

برای کامل بودن وبلاگ توضیح میدم :  توی ظرفهای گرد در دو سایز پلاستیک فریزر پهن کنید بعد سالاد رو توش بریزید و فشار بدید و نیم ساعت بذارید تو یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.

اول ظرف بزرگتر رو برگردونید و روش رو یه لایه نازک مایونز بکشید تا سطح کار صاف و یکدست بشه.

بعد ظرف دوم رو برگردونید و باز هم روش رو مایونز بکشید. گلهای رز هم از گوجه فرنگی درست شده .

/ 28 نظر / 148 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آنیل

ظهر چهارشنبه دیگه؟؟ باشه[نیشخند] [ماچ]

nc.m

عالیه،خیلی جالبه. دستتون درد نکنه.

بری مامانی نیکان

عزیزم مثل همیشه عالی و ماهرانه. خدایا ایکاش منم بجای دوتا جاری حسود که هیچ هنری ندارن و فقط پز این رو میدن که اگه آشپزی و کارای هنر مندانه بخوایم دست به سیاه وسفید نمیزنیم و فقط کافیه پول خرج کنیم تا اینا رو داشته باشیم یه جاری مثل شما بهم میداد تا با هم این کارهای ماهرانه ی دست رو انجام میدادیم.[کلافه][افسوس]

پرنده کوچک

1-نمیتونم باور کنم دکتر باشین 2-خیلی نکاتتون مفیده ممنون 3-ممکنه طرز درست کردن رز با گوجه فرنگی رو یاد بدین 4-خدا بچه ها و شما و همسرتون رو برای هم حفظ کنه 5-من که نمیدونم اون کسی که راجع بهش صحبت میکنین(برش روسی) چی گفته اما شما که عقیده دارین هر کس مشکل خودشو داره پس بیشتر درک کنین و انقدر یه آدمو نکوبین شاید واقعا بیماره، شاید تحت درمانه، شایدم زندگی خوبی رو نگذرونده یا نمیگذرونه[لبخند][لبخند][گل][گل]

مهری اسدیom

سلام دکترجون.آب ازلب ودهنم رفتوخوشبحاله پسرخالم

mona

دست شما درد نکنه ایده جالبی گرفتم ممنون

معصومه

سلام منم پزشکم وفوق العاده به اشپزی و گلسازی وخیاطی وتزیینات علاقه مندم ولی مثل شما جاری یکرنگی ندارم و از بس از تزییناتم حرص میخورن که اصلا رفتارشون عجیب و غریب میشه و یه تشکر سرد میکنن ولی واقعا خستگی در کنه و شادی رو به خانواده میاره.از اشنایی با شما و سایتتون واقعا خوشوقت شدم...

parisa

سلام.من تازه با این سایت آشنا شدم.خواستم ازتون تشکر کنم.به آشپزی خیلی علاقه دارم ونکته هایی که میگین خیلی مفیده.میخوام همه ی غذاهایی که آموزش دادین دونه دونه درست کنم.از چی درست کنم گفتن هر روزم راحت شدم.بازم ممنون

saeedeh

عالی بود خیلی[ماچ]

هدا

[لبخند]چه خوشگل شده..رزها با پوست گ.جه فرنگیه؟