اسکن کدو حلوایی

 

مواد لازم :

آرد .................................... 400گرم

بیکینگ پودر ........................ 15 گرم (یک قاشق چایخوری)

شکر ................................. 30گرم

جوزهندی ........................... یک چهارم قاشق چایخوری

نمک ................................. نصف قاشق چایخوری

پوره کدوحلوایی پخته  .......... سه چهارم پیمانه

کشمش ........................... 80گرم

خامه صبحانه ..................... 180گرم

خامه اضافه ....................... 2قاشق سوپخوری (جهت رومال)

اینها مواد لازم دستور اوریجینال بود. من توصیه می کنم رومال نانها را زده تخم مرغ زده شده با شیر بزنید و روی آن کمی هم شکر بپاشید. عکسهای این پست مال نانی است که با خامه رومال شده. نانی که با زرده رومال شود طلایی تر و زیباتر می شود.

جوز هندی را هم خیلی خیلی کم بزنید در حد نوک قاشق چایخوری و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید.

طرز تهیه :

آرد , بیکینگ پودر ,شکر ,جوزهندی و نمک را مخلوط کرده وسطش را گود کنید. کدو له شده وکشمش را اضافه کرده با دست مخلوط کنید. خامه صبحانه را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر شود. خمیر چسبنده ای بدست می آید سعی کنید خیلی بیشتر آرد اضافه نکنید تا لطافت نان نهایی گرفته نشود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید و کمی ورز دهید. نیاز به ورز زیادی ندارد فقط در حدی که مواد باهم مخلوط و یکدست شود.

خمیر را با وردنه به شکل دایره ای به قطر تقریبی 23سانتی متر بازکرده با چاقواز خمیر8برش به شکل مثلث در آورید. (من شش برش زدم که جابجایی آنها بخاطر شل بودن خمیر سخت بود)

روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مثلهثای حاصل را با فاصله روی آن بچینید.

روی اسکن ها را با خامه صبحانه رومال کرده در فر ازقبل گرم شده 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

بعد پخت روی توری فلزی خنک کرده در صورت تمایل با کره و مارمالاد سرو شود.
در صورت تمایل می توان کشمش را با گردو جایگزین یا کشمش را حذف با میوه خشک دیگر جایگزین کرد.

/ 46 نظر / 142 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نسترن

سلام خانوم دکترآشپز من امروز اسکن کدوحلوایی رودرست کردم شکلش بعداز پخت کاملا شبیه عکس نون شمابود فقط من احساس میکنم این نون کمی مزه ی خمیر ورنیومده میده آیا این طبیعیه یا در کار من مشکلی وجود داشته. من مرحله به مرحله عین شما عمل کردم و نونم کاملا پخته واصلا خامی دروسطش نیست. کاش میشد عکس بذاریم. یه سؤال دیگه تو بعضی دستورها دیدم که یک تخم مرغ هم به مواد اضافه میکنند. تخم مرغ چه تغییری د ربافت نون ایجادمیکنه؟؟منو ببخشید زیاد حرف زدم[خجالت]

نسترن

سلام خانوم دکترآشپز من امروز اسکن کدوحلوایی رودرست کردم شکلش بعداز پخت کاملا شبیه عکس نون شمابود فقط من احساس میکنم این نون کمی مزه ی خمیر ورنیومده میده آیا این طبیعیه یا در کار من مشکلی وجود داشته. من مرحله به مرحله عین شما عمل کردم و نونم کاملا پخته واصلا خامی دروسطش نیست. کاش میشد عکس بذاریم. یه سؤال دیگه تو بعضی دستورها دیدم که یک تخم مرغ هم به مواد اضافه میکنند. تخم مرغ چه تغییری د ربافت نون ایجادمیکنه؟؟منو ببخشید زیاد حرف زدم[خجالت]

فیروزه

سلام ،خانم دکتر،،مطالبتون خیلی ،مفید و آموزنده است..من یک بار هم براتون نظر گذاشتم ولی فک کنم ثبت نشده،،برای همین دوباره براتون نظر می ذارم .کار های هنریتون هم عالی هستن،، من هم یک وبلاگ آشپزی دارم،اگر دوست داشتین بازدید کنید و دوست دارم که نظرتون رو بدونم... و اگر مایل باشین با هم تبادل لینک داشته باشیم

رخساره

سلام میشه یه غذاهم با کرفس بذارین ممنون

نسترن

سلام بیصبرانه منتظر جواب هستم. میخوام ببینم کجای کار من ایراد داشته. مت موبه مو مثل دستور عمل کردم

نسترن

سلام بیصبرانه منتظر جواب هستم. میخوام ببینم کجای کار من ایراد داشته. مت موبه مو مثل دستور عمل کردم

eli banoo

سلام تکتم جون خیلیییییییییییییییییییییییی عالی شده اینا همون بیسکوتی هستن؟؟؟من خیلی دنبال معادل فارسیشون گشتم چیزی نیافتم ما هم آپیم

نسترن

خانوم دکتر جون زدی به هدف. درجواب سؤال من گفتید اگه پوک نشده. همینه نون من کاملا پخت ولی پوک نبود نمیدونم کلمه ی تخرمه روشنیدید یانه تخرمه بود. مزه ی خمیرورنیومده میداد. مشکل اینجاست که من اگه چیزی رو درست کنم و بد بشه دست بردار نیستم صد دفعه باید درست کنمش تا درست شه حتی اگه خودم مزه شو نپسندم. باید کیفیت مطلوب رو بدست بیارم. بازم معذرت. خانوم دکتر آشپزجون

هانی شف

واقعا اسکن ها همه پسندن..مرسی دکتر جونم..عالی

ليلا

سلام خانوم خونه حالاشوميو؟؟ من تازه سايتت رو پيدا كردم و ازتون ميخوام كمكم كنيد تا آشپزيم خوب بشه اخه الان 1ماه ونيمه ازدواج كردم و تا قبل از ازدواجم دست به سياه وسفيد نزده بودم حالا به قول همسرم مغزم آكبنده و پذيراي دريافت اطلاعات به صورت حرفه اي و اصوليشه ولي من براي جهازم اجاق فر نگرفتم به علت گراني حالا اين كيك رو ميشه تو ماكروفر پخت ؟؟؟ دعا كن آشپزيم خوب شه خيلي علاقه دارم غذاي خوشمزه بپزم براي همسرم خودمم شاغلم وقت زيادي ندارم مرسي از بابت سايت خوبت