کیک باقلوا

 

مواد لازم :

شکر ............................ نصف پیمانه
-تخم مرغ ..................... 3 عدد
-کره اب شده ................ 150 کرم (یا 100 گرم روغن مایع )
-گلاب .......................... یک چهارم پیمانه
- هل ساییده ................ 1 قاشق چایخوری
-بیکینگ پودر ................ 1 قاشق چایخوری
-ارد ............................ 1 پیمانه
-بادام اسیاب شده ........ 1 پیمانه


مواد لازم برای شربت:

- شکر ................... 1 پیمانه
- اب ..................... یک سوم پیمانه
- عسل ................. 1 قاشق سوپخوری
- گلاب .................. یک چهارم پیمانه


طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ بشه و کره اب شده را به ان اضافه کنید.

سپس گلاب و هل را اضافه کنید.

بعد از کمی زدن بیکینگ پودر را با ارد مخلوط و با الک به مواد اضافه کنید .کمی که هم زدید همزن را خاموش و بادام ها را اضافه کنید سعی کنید زیاد هم نزنید. 

مواد را در یک قالب 20 در 30 که قبلا چرب کرده اید بریزید و در فر با حرارت 170 بمدت 45 دقیقه قرار دهید تا رویه کیک طلایی شود.

کیک پخته را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

شربت:

شکر و اب را روی حرارت قرار دهید وقتی شکر حل شد عسل را اضافه کنید و بعد گلاب را وقتی مواد یکی دو جوش زد شربت اماده است.

حالا کیک را بصورت لوزی برش بزنید و بعد شربت داغ را روی کیک خنک شده بریزید.

من این دستور رو از یکی از دوستام کرفتم و خودم حرارت رو با توجه به فرم تغییر دادم. 

پی نوشت 1 : من خودم حدود 5 دقیقه کیک رو میذارم کف فر زیر فر رو خاموش میکنم و بالای فر رو روشن میکنم تا روی اون بهتر طلایی بشه.


پی نوشت 2 : تجربه ثابت کرده اگر کیک را برش بزنید و بعد شربت را روی آن بدهید هم شربت بهتر به خورد کیک می رود و هم کار برش زدن آسان می شود.

پی نوشت 3 : این کیک بصورت سرد و با چای داغ بهترین مزه را دارد. خوشمزه

/ 48 نظر / 429 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دنیا

سلام خسته نباشید دستتون درد نکنه بابت مطلبتون ولی ببخشید من پختم بوی تخم مرغ گرفته چرا میشه لطف کنین جوابشو بگین هرچی فکر میکنم خودم به نتیجه نمیرسم

میترا

خانومی من این عکس رو توو فیس بک دیدم کلی حال کردم ولی دستور نداشت!سرچ کردم رسیدم به اینجا. فقط میخواستم بپرسم نمیدونم منطورتون چه بادامیه! میخوام درستش کنم. میشه بگید؟ خلال بادام کلی دارم. میشه همونو آسیاب کنم!؟

رویا

سلام تکتم جونم عزیزم من این کیکت رو هم پختم.... مثل همیشه دستورات و توضیحاتت بی نظیرند. عاااااااااااااااااالی بود..... من 100گرم کره زدم و شکر کیک رو هم کردمش یک چهارم پیمانه.... چون من زیاد چرب و شیرین دوست ندارم. اهان.....میخواستم بگم که این کیک رو میشه ب دو طریق میل کرد..... یکی با شربت ...و یکیم بی شربت.....( البته ب نظر من) با شربت اصلا خاص تر میشه و شیک تر وااااای من عاااااااااشق شیرینی پزیم....ب قول خودت ی جور تخلیه روانیه آخی چقدر دلم برای اون دوستمون ک برات کامنت گذاشته بود ک پدرش با شیرینی پزیش مخالفه سوخت من پدر بزرگ خودم ی قنادی بزرگ داشتند و پدرم هم اونجا بودند ....الان پدر بزرگم 10 ساله ک فوت کردند... خلاصه قنادی تعطیل شد و پدرم هم زمینه فعالیتش از اول ی چیز دیگه بود..و اونجا هر از گاهی ب پدر بزرگم توی کارگاه کمک میکردند.... خلاصه اینکه الان از پدر بزرگم ب من کلی لوازم قنادی ب ارث رسیده[نیشخند] من هر وقت ک شیرینی یا ی چیز جدیدی درست میکنم...اولین کسی ک بهم ذوق و انرژی مضاعف میده پدرمه....بسیییییییییییار زیاد تشویقم میکنه...حتی خیلی وقتا من ادامه کارا رو ب خودش میسپرم...مثل تست کردن پخت کیک یا

نسترن. م

منتظرجوابم. [خمیازه][ناراحت][گریه]

نسترن. م

مثل اینکه نظرم وسؤالم بهتون نرسیده. کیک باقلوا رو پختم عالی بود. البته یه مدل نارگیلیش هم میپزم که اونم از یه جادیگه کش رفتم. فقط میخوام بدونم شربت باید کاملا به داخل کیک نفوذ کنه وهمه جای کیک شربتی بشه یا فقط سطح روی کیک شربتی میشه؟؟؟ کیک من بااینکه همه ی شربتو روش ریختم کمی خشک بود وفقط سطح رویی کیک آغشته به شربت بود. البته بازهم خوشمزه بود ولی باقلوایی خیلی نبود.خبلی منتظر جواب هستم. ممنونم[سوال][سوال][سوال]

نسترن. م

مثل اینکه نظرم وسؤالم بهتون نرسیده. کیک باقلوا رو پختم عالی بود. البته یه مدل نارگیلیش هم میپزم که اونم از یه جادیگه کش رفتم. فقط میخوام بدونم شربت باید کاملا به داخل کیک نفوذ کنه وهمه جای کیک شربتی بشه یا فقط سطح روی کیک شربتی میشه؟؟؟ کیک من بااینکه همه ی شربتو روش ریختم کمی خشک بود وفقط سطح رویی کیک آغشته به شربت بود. البته بازهم خوشمزه بود ولی باقلوایی خیلی نبود.خبلی منتظر جواب هستم. ممنونم[سوال][سوال][سوال]

وحید

دردو بر شما بانوی ایرانی برای اولین بار است که به وبلاگ شما سرزدم و پروفایل شما رو خوندم. دیگاه شما به زندگی بسیار قابل ستایش است و نشان دهنده تفکر بالای شما به زندگی می باشد که موجبات این را بر من فراهم کرد که این را برخود واجب بدانم که شما را بخاطر تفکرتان تحسین کنم. به احترام شما باید ایستاد و کلاه از سر برداشت. راستی بنده نمایشنامه نویس هستم و نمایشنامه ای به اسم باقلوا نوشته ام و برای همین به بلاگ شما سرزدم اگر خواستید خوشهال می شوم که آنرا برای شما بفرستم تا نظر بدهید برای همین ایمیل خودم را برایتان می گذارم. tfm7762@yahoo.com

وحید

دردو بر شما بانوی ایرانی برای اولین بار است که به وبلاگ شما سرزدم و پروفایل شما رو خوندم. دیگاه شما به زندگی بسیار قابل ستایش است و نشان دهنده تفکر بالای شما به زندگی می باشد که موجبات این را بر من فراهم کرد که این را برخود واجب بدانم که شما را بخاطر تفکرتان تحسین کنم. به احترام شما باید ایستاد و کلاه از سر برداشت. راستی بنده نمایشنامه نویس هستم و نمایشنامه ای به اسم باقلوا نوشته ام و برای همین به بلاگ شما سرزدم اگر خواستید خوشهال می شوم که آنرا برای شما بفرستم تا نظر بدهید برای همین ایمیل خودم را برایتان می گذارم. tfm7762@yahoo.com

زری

سلام به خانم دکتر عزیز ممنون از دستورات خوشمزتون امروز کیک باقلوا درست کردم هنوز سرد نشده که شهد بهش بزنم اما همینجوریش هم خیلی خوش طعم شده ممنون اصلا هم بوی تخم مرغ نمیده من کیک زیاد میپذم قبلا این مشکل زیاد داشتم تا فهمیدم اگه نطفه تخم مرغ بگیری بعد هم وانیل یا مثل این کیک که جایگزینش هل هست همون اول روی زرده بریزی خوب بزنی و پخت هم کامل انجام شه کیک فوق العاده خوب میشه واصلا بو نمیده میتوانید امتحان کنید این نکته رو هم فقط بخاطر سوال دنیا خانم گذاشتم و قصد دخالت در کار خانم دکتر نداشتم

خیلی وقت پیش این دستور رو تو وبلاتون دیدم ودرست کردم خیلی خوب شد وهمه دوست داشتند یادم رفته بود تشکر کنم ممنون بخاطر آموزش خوبتون