ژیگو

مواد لازم برای دو تا سه نفر :

ماهیچه درسته گوساله یک عدد حدودا نیم کیلویی.

سیر .............................. تقریباه ده تا پانزده حبه نه چندان درشت

نمک و فلفل ................... کمی

زردچوبه ........................ کمی

طرز تهیه :

متاسفانه عکس آماده ندارم. سعی کنید تجسم کنید!!!

ماهیچه را بشویید و روی تخته کار بگذارید. یک چاقوی نوک باریک تیز بردارید و دق دلتان را سر گوشت بیچاره خالی کنید! فقط ضربه ها را عمقی و عمودی بزنید! 

در هر سوراخ ایجاد شده با چاقو یک حبه سیر فرو کنید طوریکه حبه سیر کاملا داخل سوراخ فرو برود و از رو دیده نشود. ( حین پخت فشار وارده از بافت گوشت تا حدودی سیر را به خارج می راند و اگر کامل فرو نکنید در می اید). گوشت را پشت و رو کنید وبا پشت آن هم همین معامله را بکنید.

نکته : هر بار که چاقو را فرو می کنید و در می آورید همان موقع سیر را جا بگذارید والا بعد جای چاقوها را گم می کنید.

در تابه بزرگ در داری کمی روغن بریزید ( 3-4 قاشق ) و گوشت را کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و از دوطرف در روغن تف دهید. سپس حرارت را ملایم کرده و درب تابه را بگذارید. بعد از یک ربع تا بیست دقیقه یک استکان آب که نمک را در آن حل کرده اید در تابه بریزید. بازهم درب تابه را ببندید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. 

خوراک ماهیچه را یادتان هست؟ هرگز نباید حین پخت گوشت آب زیاد در ظرف بریزید چون گوشت را از مزه می برد.

هر نیم تا یک ساعت گوشت را پشت و رو کنید و در صورت تمایل بعد از دو و نیم ساعت سبزیجات را اضافه کنید تا در کنار گوشت بپزد و تف بخورد. من آخرین بار نیم ساعت تا یک ربع قبل از سرو آب میریزم تا کمی سس هم هنگام سرو موجود باشد.

ژیگو حدود سه ساعت تا سه ساعت و نیم پخت دارد.

میتوانید در کنار باقالی پلو یا رشته پلو یا چلو ساده سرو کنید.

/ 40 نظر / 289 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آویشن

نه یه مقدار فرق داشت[چشمک]

هستی

سلام مممممممممممم[خوشمزه]دهنم اب افتاد... خو نمیگی شاید یه بدبخت فلک زده ای رژیم باشه اینارو ببینه شب بی خوابی به سرش بزنه؟؟؟ افرین واقعا اشپز ماهری هستی عزیزم

negin

سلام به قول فیس بوکی ها زیگوت تو حلقممممممممممممممممم مرسی عالی شده آپم و منتظرتون

زینب

ایول دکتر،خوش به حالتون[لبخند].... من5ساله نیومدم مشهد[ناراحت]!هر وقت رفتی حرم آقا منم دعا کن عاقبت به خیر بشیم،مرسییی[ماچ][بغل]،حدس می زنید من کجایی باشم؟شمال،جنوب،شرق،غرب؟؟؟[سوال]

زینب

سلام دکتر،خیر شما اشتباه حدس زدید،من اهل "خرم آباد" هستم[ماچ][لبخند]

sabajoon593

مدتیه میخوام یه چیزی روبهتون بگم[متفکر]میدونیدچراوبلاگتون اینقده پیش من وبقیه طرفداراتون عزیزه؟اینکه شماتجربه روزمره خودتون روخیلی ساده بدون هیچ اب ورنگ اضافی درعین واقعیت اینجا دراختیارسایرین میذارین اماخیلی ازوبلاگها جداازاینکه خودشون حتی شایدیه بارهم اون دستورروامتحان نکردن صرفا بخاطررنگ ولعاب وبلاگشون ازعکسهاودستورات دیگران استفاده میکنندوکاری میکنندکه بایه بار درست کردن دستورشون ازاینکه براشون وقت گذاشتی احساس پشیمونی وحماقت کردن بهت دست بده.ممنونم ازتون که اینقدصادقانه وبی ریاهستید[گل]

امیر

قربون خانوم دکتر خوشگل مثل دایی جونش خوش سلیقه برم من بوووووووس عزیزم در وسط ران گوساله یه عضله ی قلمبه هست که قصاب های ماهر میشناسنش و اصلا اسمش ژیگو هست، این گوشت لطیف ترین قسمت گوشت گوساله هست (بعدازفیله)

سلام

سلام خانم دکتر باتشکر از اینکه تجربیاتتون رو اینجا به اشتراک میزارین. تا حالا این غذا رو نخوردم ولی یه مهمان مشهدی دارم که بار اوله به خونمون میاد و میخام این غذا و درست کنم. اگه ممکنه بگین فاصله بین برش ها و اینکه عمق برش هامون چقدر باشه؟برای برش زیر هم توضیح بدین. کاش تصویرش بود ممنون[نگران][لبخند]

بهار

سلام خوبین?من امروز ژیگو رو درست کردم اتفاقا بو و طعم خوبی داشت اما چند سوال دارم یک : میشه کمتر سیر گذاشت?من سیر امو درسته فرو نکردم تکه کردم داخل کردم ممکنه بخاطر اون مزه سیرش زیادشده باشه?اگه بخوام واسه مهمون درست کنم بنظرتون غذای خوبیه?برشهاش سر سفره باید بدم?