ژله خرده شیشه

دستور واسه این نوع ژله در نت زیاده و من هم روش خودم رو ذکر می کنم

مواد لازم:

ژله میوه ( رنگی ) ............4 عدد هر کدام به یک رنگ

شیر ....................... دو لیوان

پودر ژلاتین ............. دو ق غ

شکر ............... نصف لیوان

وانیل .............. نصف ق چ

 

از روز قبل برای این ژله دست به کار می شویم ( اگر ژله ها را در فریزر سریعتر خنک کنید زمان کمتری می برد)

اول 4 رنگ ژله را جداگانه درست می کنیم و هر کدام را در یک ظرف ترجیحا با مقطع 4گوش با ارتفاع 2 سانتی متر می ریزیم ( بقیه رو در کاسه بریزید و خالی بخورید) و در یخچال می گذاریم یک روز بماند

من در میزان مواد ژله رنگی معمولا یک کم دستکاری می کنم و آب را یک چهارم لیوان کمتر می ریزم

روز بعد 4 قالب چهارگوش محتوی 4 رنگ ژله ( مثلا آبی و سبز و قرمز و نارنجی ) داریم که خوب بسته است. با چاقو ژله ها را داخل همان ظرف اصلی برشهایی می دهیم تا به شکل مکعبهای کوچک 2*2*2 در بیاید بعد با دست خیس به راحتی میتوان مکعبها را از ظرف بیرون آورد

شیر را در ظرفی ریخته و با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. در این فاصله پودر ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب سرد حل کنید و روی درب سماور بگذارید تا با حرارت بخار آب جوش حالت روان پیدا کند

شکر که در شیر حل شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین را در آن بریزید و چند بار هم بزنید تا خوب در شیر داغ حل شود. ژلاتین اگر بجوشد بعد دیگر نمی بندد. این ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد شود اما نبندد.

قالب آصلی ژله نهایی را جلو دست بگذارید و مکعبهای رنگی حاصل را در آن طوری کنار هم بچینید که کمی فاصله بین آنها باشد و حتی المقدور دو مکعب همرنگ کنار هم قرار نگیرد

حالا مایه شیر و ژلاتین را که خنک شده ( اگر گرم باشد مکعبهای شما را حل کرده و از شکل می اندازد ) توی ظرف اصلی ژله که تا لبه درون آنرا مکعبهای رنگی چیده اید بریزید تا تمام سوراخهای باز مانده بین مکعبها را پر کند

ظرف اصلی را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و بعد در ظرف سرو برگردانید

 

/ 8 نظر / 771 بازدید
معصومه

تکتم جونم شما معرکه ای هم به خاطر این دسر هم به خاطر مهمونیه اون شب که کلا حرف نداشت.[ماچ]

طیبه

خانم دکتر گل اون زله شیر که از اول درست میشه .....تا آخر کار سفت نمیشه و نمی بنده؟؟؟

سحر

سلام دکی جونم من میتونم به جای پودر ژلاتین که در دسترسم نیست از ژله آلو ورا که بیرنگه استفاده کنم همچنین به جای شیر از بستنی ؟ چهارشنبه مهمون دارم امداد برسون میخوام مرغ شکم پر درست کنم با دلمه برگ مو و دسر هم ژله خورده شیشه و سالاد میوه به نظرت خوبه ؟

سمانه

عزیزم سلام چرا ژله من خورده شیشه هاش رفتن پایین و اون مایع شیر و ژلاتین رو موند ؟خورده ها سنگین بودن رفت زیر چه کنم

شهین

سلام .عید تان مبارک.از راهنماییتان بابت قالب ژله متشکرم. چندین بار از قالب آلومینیومی استفاده کردم و خوب بود حالا لطف فرموده طریقه استفاده از قالب سیلیکون را بفرمایید.متشکرم[گل]

نسترن. م

خانوم دکترجون من هروقت ژله مو میخوام برگردونم چون چند ثانیه ای میذارم توآب داغ البته خیلی کوتاه ولی باز کمی ازژله م آب میشه وظرفو نازیبا میکنه ولی انگار این اتفاق برای ژله ی شما نیفتاده. بعدهم یه قالب ژله خریدم عین قالب کیک شیر عسلی شما(دیگه نمیسوزم لااقل قالب ژله شودارم)به نظرتون توش اگر ژله خرده شیشه درست کنم برمیگرده یا به خاطر کنگره هاش شاید بچسبه؟؟؟من میتونم از ژله ی آلوئه ورا به جای شیر وژلاتین استفاده کنم وبه جای آب سردش شیربریزم تا سفید شه؟؟؟ کاش زود جوابمو بدین چون مهمون دارم. ممنونخانومدکترجونم[قلب][ماچ][لبخند][گل]

نسترن. م

خانوم دکترجون دیشب ژله خرده شیشه درست کردم ولی خیلی هم خوشگل نشد. وقتی برش گردوندم انگار میخواست از هم بپاشه ولی زودبرش زدم وکسی چیزی نفهمید. میشه به این علت باشه که من خیلیظرفو پراز ژله هایرنگی کرده بودم. شما تو دستور گفتید که ژله ها رو بافاصله بچینید ولی من یادم رفت و کیپ تا کیپ ژله ریختم. یه سؤال دیگه دارم واون اینکه استاندارد مصرف ژلاتین برای مایعات چقدره؟ مثلا اگه من دولیوان شیر ویک بسته دویست گرمی خامه دارم چدر ژلاتین لازمه. ممنون خانوم دکتر جون[ماچ][ماچ][ماچ][گل][قلب][قلب][قلب]

نسترن. م

خانوم دکتر جون یه سؤال فنی داذم یعنی همون سؤال قبلیس. من برای یک لیوان شیر و یک لیوان خامه فقط یک قاشق پودر ژلاتین بزنم. مگه خامه حساب نیست. ببخشید که من خیلی سؤال میکنم. [سوال][سوال][سوال] ممنون خانوم دکتر جون بهم روحیه دادین که ژله م خوب شده ولی جدی جدی بد شده بود [گل][گریه][گریه]