کباب تابه ای

مواد لازم برای هر یک نفر:

گوشت چرخ کرده .................. 150 گرم

پیاز .................................... نصف عدد متوسط

زردچوبه ............................. نصف قاشق چایخوری

نمک

فلفل سیاه

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز درشت رنده شده و ادویه ها با دست ورز دهید.

در تابه ای با وسعت متناسب با مقدار گوشت دوسه قاشق روغن بریزید و به ضخامت 2 سانتی متر پهن کنید.

روی حرارت ملایم با درب بسته بگذارید تا آب بیندازد و بعد آبش به خودش خشک شود.

آب گوشت که کشیده شد کبابها را پشت و رو کنید و برای 5-6 دقیقه دیگر بگذارید تا سرخ شود.

نوش جانقلب

نکات :

1- کباب تابه ای با گوشت گوسفندی خوش طعم تر می شود. و البته با سماق!!!

2- هرچه چربی گوشت بیشتر باشد جمع شدن کباب حین پخت بیشتر خواهد بود.

3- کبابی که خیلی نازک باشد خشک می شود و طعم مطلوبی ندارد.

4- مایه گوشتی را توی تابه کاملا پهن کنید و بعد با لبه کفگیر یا یک کارد کند (که نچسب شما را خراب نکند) روی آن خط بیندازید. خودش موقع پخت جدا می شود.

5- چیدن برشهای گوجه فرنگی لابلای برشهای کباب از اول پخت طعم مطلوبی به کباب می دهد.

6- گاها توصیه به استفاده از پودر نان یا آرد سوخاری یا سویا در گوشت کباب می شود. به نظر شخصی من کیفیت را پایین می آورد.

7- برای تنوع می توانید گاهی کبابها را به شکل دوکی درست کرده از هرکدام یک سیخ کباب حسینی رد کنید و بعد در تابه یا فر سرخ کنید. بچه ها علاقه زیادی نشان می دهند.

8- بعضی ها یک قاشق غذاخوری رب انار ترش در مایه کباب می زنند. جالب می شود اما زود می سوزد.

9- برای جلوگیری از جمع شدن کباب یا رژیمی تر شدن آن میتوانید نصف نصف گوشت مرغ و گوسفند را باهم چرخ کنید.

/ 28 نظر / 227 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نیره

من کلا گوشت رو با سویا چرخ میکنم و میذارم فریزر. از مزه ش هم بدم نمیاد ضمنا گوچه فرنگی ریاد می ریزم. یه کاسه آب برمیدارم توش رب حل میکنم با ادویه های مختلف و روی کباب میریزم و آبدار میشه.

سپی

عرض ادب و خسته نباشید ‏!‏ اون برنج چطور به صورت فنجونی درومده ؟ کته است ؟

سپی

وای شما چقد باحالید ‏!‏ با کلاس موندتون تو حلقم بانو ‏!‏[نیشخند]

فرشته

ببخشید اون کوفته سفیده گوشه ی بشقاب جیه؟[سوال]

فرشته

چه خانوم دکتر خوش اخلاقی[گل] فکر کردم سالادلویه ست[خجالت]

یسنا

سلام تکتم عزیزم، امیدوارم حال پدر خیلی خیلی بهتر شده باشه![قلب] منم کباب تابه ای رو دقیقا مثل شما درست میکنم فقط اول یک لایه سیب زمینی ورقه شده کف تابه میچینم بعد گوشت رو پهن میکنم و روش هم مثل شما حتما حلقه های گوجه و در صورت تمایل تیکه های فلفل دلمه ای قرار میدم و خیلی کمی نمک و فلفل به این سبزیجات رویی میزنم و یه کمی روغن (ترجیحا زیتون) روی اینا میریزم! خوبی این کار اینه که آب سیب زمینی و گوجه به پخت کم روغنتر کباب کمک میکنه و ضمنا همینطور که گفتین کباب خوش طعمتر میشه مخصوصا اون سیب زمینیهای زیریش[خوشمزه] البته جایی دیدم به این مدل طبخ، کباب تابه ای ترکی! گفته بودن!!! آخه مورچه چیه تا کله پاچه اش چی باشه![نیشخند]

نسترن. م

خانوم دکترجون ما هم که مثل شما میپزیم. ولی اون سیخ چوبیا خیلی خوشگله. حتما برای دخترااونجوریشم درست میکنم ازون توپه هم دوست دارم. نظراتو که خوندم فهمیدم پلو ماشه. یعنی مثل عدس پلو. ؟؟؟ [لبخند][سوال][گل] البته من گاهی اوقات کبابهامو دونه ای تودست درست میکنم وسرخ میکنم وبعد سسی از آب و سس گوجه درست میکنم وکبابهارا باگوجه وفلفل دلمه میچینم تا بپزه همین کار متفاوتش میکنه برای تنوع خوبه. ممنون خانوم دکترجون[ماچ][ماچ][ماچ]

سارا تبریزی

باتشکر از شما خانم دکتر. من هم یه فوق تخصص زیبایی هستم و مثل شما علاقمن به آشپزی. امیدوارم در همه جهات زندگی تون موفق باشید. ضمنا در پاسخ به کاربری بنام یسنا که کاملا مشخصه عقده ی روانی نسبت به مردم ترک زبان دارن (از بی ادبی در اوردن ضرب المثل حقیرشون) هم باید عرض کنم که ترک جماعت نیاز ندارن آشپزی خودشون رو به اثبات برسونن که تو دنیا آشپزی شون اثبات شده س البته لازمه که سواد مطالعه فرهنگی ادبی هم داشته باشی کاربر یسنا. امیدوارم عقده های روانی شما بهبود پیدا کنه که اگه هم نکنه مطمئنا خودتون رو از درون منفجر میکنه.

سارا تبریزی

باتشکر از شما خانم دکتر. من هم یه فوق تخصص زیبایی هستم و مثل شما علاقمن به آشپزی. امیدوارم در همه جهات زندگی تون موفق باشید. ضمنا در پاسخ به کاربری بنام یسنا که کاملا مشخصه عقده ی روانی نسبت به مردم ترک زبان دارن (از بی ادبی در اوردن ضرب المثل حقیرشون) هم باید عرض کنم که ترک جماعت نیاز ندارن آشپزی خودشون رو به اثبات برسونن که تو دنیا آشپزی شون اثبات شده س البته لازمه که سواد مطالعه فرهنگی ادبی هم داشته باشی کاربر یسنا. امیدوارم عقده های روانی شما بهبود پیدا کنه که اگه هم نکنه مطمئنا خودتون رو از درون منفجر میکنه.