پیتزا گل کوکب

مواد لازم :

آرد سفید ................................. سه پیمانه پر

بکینگ پودر ............................... ١ ق م

خمیر مایه ................................ ١ ق غ

آب ......................................... یک چهارم پیمانه

شکر ....................................... ١ ق غ

نمک ....................................... یک 

شیر خشک ............................. ٣ ق غ

شیر ....................................... ١ پیمانه

روغن مایع ............................... یک چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده سرخ شده با رب صدگرم (سه چهارقاشق مایه ماکارونی)

کالباس لیونر خانواده پانزده بیست ورقه (من یکی درسته خریدم و با نایسر دایسر ورقه کردم)

طرز تهیه :

اول خمیر را آماده کنید . برای این منظور ابتدا یک چهارم پیمانه آب ولرم در یک لیوان بریزید و یک قاشق شکر در آن ریخته هم بزنید و سپس یک قاشق خمیر مایه را روی آن بپاشید ( هم نزنید ) و روی لیوان را با یک نعلبکی ببندید و در جای گرم بگذارید. بعد از ده دقیقه پف می کند و آماده است.

حالا آرد و سایر مواد خشک را در ظرف مناسبی ریخته و خمیر مایه و روغن را روی ان بریزید. لیوان شیر را کنار دستتان بگذارید و کم کم به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نسبتا یکدستی بدست آورید.

حالا خمیر را از کاسه خارج کرده روی میز کار ده دقیقه ورز دهید.

روش ورز دادن خمیر روی میز کار 

  از اینجای کار به بعد را برایتان مرحله به مرحله عکس آماده کرده ام:

توضیح : قطر کاتر گرد من برابر قطر یک کالباس لیونر است. (از همین کالباس خانواده کوچولوها)

 

توضیح : گوشت چرخ کرده را به روش مایه ماکارونی (با ادویه دلخواه و رب) حاضر کنید.

 

 

گلبرگها را دو دور که چیدم تقریبا سینی فر پر شد و به اندازه یک دایره وسط خالی ماند که قرار است تخمک گل کوکب شود.

 

 

فقط کافی است انگشتانتان را جمع کنید تا تخمکها شکل بگیرد!

 

آخرین عکس سینی آماده قبل از فر رفتن بود که یادم رفت عکسش را بگیرم!

رویه پیتزا را با یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری خامه همزده بابرس رومال کنید. 

پیتزا را در فر 175 درجه به مدت سه ربع یا تا وقتی رویه آن طلایی شود بپزید.

و اینهم پیتزای خوشگل شما. کاملا مناسب مهمانی ها. لقمه های آن به راحتی با دست از هم قابل جدا شدن هستند.

 

تازه رژیمی هم هست چون پنیر ندارد. 

/ 73 نظر / 112 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا بانو

کارت درسته دکتر جون دستت در نکنه فقط اون دکترآشپزا رو درشت تر می نوشتی تا این نامردا اصلا نتونن دست درازی کنن [پلک] نا خلفا[شوخی]

maryam

سلام تکتم جان شما این پیتزا رو پختنی بعد از این از فر در میاری همه این خمیرا بهم میچسبن یا بعد از این از فر درمیاری میخوای بزاری تو یه ظرف دیگه دوباره تیکه تیکه کنار هم قرارشون میدی؟

maryam

سلام تکتم جان شما این پیتزا رو پختنی بعد از این از فر در میاری همه این خمیرا بهم میچسبن یا بعد از این از فر درمیاری میخوای بزاری تو یه ظرف دیگه دوباره تیکه تیکه کنار هم قرارشون میدی؟

zahra

سلام خانمی زمان استراحت خمیر چقدره؟

zahra

سلام خانمی زمان استراحت خمیر چقدره؟

هدا

وای چه عالی...مرحبا به شما...[گل][گل][گل]

گروه فنگ شویی شایگان

دکتر اشپز را می تونید پایین سمت چپ یا راست بگذارید اتفاقا اگر فونت مناسبی داشته باشه تصاویرتون خیلی قشنگتر میشه[گل]

نسترن. م

اخانوم دکترجون اینوهمین الان دیدم. چقدر نازه. میشه پنیرهم بذاریم توش یانذاریم بهتره؟؟؟من وقتی غذاهای این مدلی میذارم توفر خیلی رنگ روش قرمز نمیشه خوب چیکار کنم؟؟؟ ممنون خانوم دکتر باسلیقه مبتکر خلاق هنرمند حالا یه ژله ی ابروبادهم ازون جدیداش درست کنیددیگه جان من [قلب][قلب][گل][ماچ][گل][قلب][قلب]

نسترن. م

خانوم دکتر درستش کردم. فقط یه جای کار سخته واونم اینه که تا آدم همه رودرست کنه اولیها دوباره خمیرشون یکم حجیم میشه وخودشو ول میکنه وهی کارونافرم میکنه انگار باید دونفر باهم تند تند کارو پیش ببرن. شما هم این مسئله روداشتین؟؟؟؟ ممنون خانوم دکتر باسلیقه[گل][گل][گل]

[ماچ]