رولت کالباس

مواد لازم برای حدود 8 تا 10 برش :

نان لواش تازه .................... یک عدد 

کالباس ............................. 4 تا 6 برگ

خیار شور قلمی................... یک ردیف

پنیر خامه ای ...................... حدودا 50-60 گرم

سس مایونز یا سس سیر 

طرز تهیه :

پنیر خامه ای را با همزن با مایونز یا سس سیر بزنید. میتوانید به ان هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید. من کمی زنجبیل و فلفل سفید زدم.

نان را به شکل مستطیل ببرید و مخلوط پنیر و سس را روی آن بمالید. خیارشورها را لبه نان بچینید و با کمی فاصله کالباسها را بچینید تا تمام سطح نان را بجز دوسانت لبه آن بپوشاند. ( موقع رول کردن کالباسها سر می خورد و تا لبه نان می آید ).

 

در عکس می بینید که من یک ردیف کالباس چیدم که کم بود! شما دو ردیف کنار هم بچینید!!!

از سمت خیار شور ساندویچ را رول کنید تا آخر. در یک پلاستیک فریزر بپیچید ( مثل ساندویچهایی که مامان برای چاشت مدرسه درست می کرد ) و حداقل دوسه ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

درست موقع سرو برش بزنید و ترجیحا کنار یک رولت دیگر مثل کوردون بلو یا رولت کوکو سبزی در ظرف بچینید. دوتایی بودنش زیباتر است!

/ 21 نظر / 81 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دخترمهربون سرزمین احساس

مثل همیشه عالی بود

الهام

سلام .چقدر ذوق کردم که این قدر سریع جواب می دید. منظورم اینکه مثلا شما بالای صفحه وبتون نوشتید ژله آپ شد و با کلیک روی ژله صفحه آن باز می شود.اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون می شم[قلب]

حمیده

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=892:kielbasa&catid=103:modern&Itemid=161 خانوم دکتر این دستور تهیه کالباس تو خونه هستش.از اونجایی که میدونم پزشک هستین گفتم شاید براتون جالب باشه

الهام

واقعا مرسی و ممنون[گل][قلب]

مهرآفرین

آخه قربونت برم ما بریم کالباس بخوریم کبد بدبختمان مجبور شود نیترات دفع کند پناه بر خدا سلاطون ملاطون بگیریم چی اونوقت؟! [ناراحت]

nadia&nahid

سلام دوست عزیز وبلاگ جالبی داری لطفا به ما هم سر بزن[گل]

آلبالو

اينجا دستور حمص هم داري؟ رولت كالباس فقط با حمص!

foroogh

slm azizam vaghan khoshmaze bod.. man hamishe web logetono nega mikonam

سمیرا

مرسی چه چیز خوبی واسه بچه ها ممنون.

مهسا

وبلاگ زیبای ارید