خورش کدو بادمجان

مواد لازم برای سه نفر :

گوشت گوسفندی ................. نفری 150 گرم با استخوان

سیر................................... یک بوته

بادمجان ............................. دو عدد کوچک

کدو سبز ............................ یک عدد خیلی بزرگ 

رب ................................... یک ق غ

غوره ............................... دو مشت

زردچوبه ........................... یک ق چ

عصاره مرغ مگی .............. یک عدد

طرز تهیه:

گوشت را دو قاشق روغن و زردچوبه کمی تف دهید و دو سه لیوان آب و سیر اضافه کرده بگذارید برای دوساعت بپزد. سیر را حبه نکنید و فقط پوستهای روی سیر را تا جایی که ممکن است باز کنید.

بین خودمون باشه خوشمزگی بادمجان و کدو به اینه که تو روغن فراوان سرخ بشه پس اگر مهمون دارید بیخیال روشهای سالم سازی بشید نیشخند

بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و نیم ساعت کنار بگذارید. در این فاصله کدوها رو هم پوست بگیرید و از طول به دو نیم و از عرض هم به دو نیم کنید ( کدوی درشت و چاق و گنده!) و در روغن سرخ کنید. سپس با حوله کاغذی بادمجانها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.

رب را در یک قاشق روغن تف دهید و سپس در خورش بریزید. رب که حل شد غوره را بریزید و بادمجانها و کدو را روی خورش بچینید و درب قابلمه را ببندید تا برای نیم ساعت تا 40 دقیقه بپزد. 

هنگام سرو مراقب باشید که بادمجانها و کدوها را به آرامی جابجا کنید تا له نشوند. غوزه درسته سیر در کنار ظرف غذا علاوه برطعم خوب جلوه زیبایی به خورش شما می دهد.

نوش جان

/ 33 نظر / 324 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا بانو

سلاممممم به تکتم گلم خیلی دلم برات تنگیده بود به خدا[قلب]ای جونم خورشت کدو بادنخون دلم بازشد تکتم جون وبت رو بعدازمدت ها بازکردم انرژی مثبتت همین جوری شلپ شلپ میخوره بهم[خنده][نیشخند]

ستایش بانو

اوووم به به.من این خورشت رو خیلی دوس دارم.اما تاالان فکر میکردم فقط شیرازیها بادمجون و کدو رو با هم درست میکنن.من خودم همیشه کدوهای کوچولو رو انتخاب میکنم و درسته سرخ میکنم.اینجوری تو دهنم خوشمزه ترمیشه.

الهام

سلام.از وقتی این سیرو با این روش پخت یاد گرفتم تو خیلی از غذاها استفاده می کنم.بوش ادمو مست می کنه.مرسی[هورا][ابله][پلک]

شهین

سلام خانم دکتر مهربان.مدتی بود که می دیدم هیچ مطلبی نمی گذارید نگران شده بودم حتی پیام هم نوشته بودم اما خبری نشد تا این که امروز صبح وقتی جستجو کردم دکتر آشپز 2 را دیدم .خیلی خوشحال شدم .آرزوی شادی و شادکامی را برایتان دارم.

شهین

با سلام.از روشهای شما در آشپزی استفاده کردم .ممنونم.

ریحانه

سلام به شما خانم دکتر عزیز از اشنایی با شما خرسندم. یه سوال داشتم،مصرف این عصاره های غذایی از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارن؟

ریحانه

سلام به شما خانم دکتر عزیز از اشنایی با شما خرسندم. یه سوال داشتم،مصرف این عصاره های غذایی از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارن؟

فاطمه مبتدی

سلام ببخشید الان که فصل غوره نیست چه کنیم ؟؟ اب غوره هم میشه زد ؟ بعد عصاره مگی رو نگفتین کی و چه جوی بزنیم ؟؟

ali

متشکرم از همه شما که خیلی صمیمانه توضیح می دهید ما احتیاج به توضیح بیشتر داریم

ali

متشکرم از همه شما که خیلی صمیمانه توضیح می دهید ما احتیاج به توضیح بیشتر داریم