مرغ مجلسی

 

من مرغ رو از شب قبل تو آبلیمو و پیاز و زعفران و نمک میخوابونم. زعفران یه کم بیشتر و نمک خیلی به اندازه.
روز مهمونی هم دوساعت قبل اومدن مهمونا تابه رو روغن میریزیم . مرغها رو در یک لایه توش میچینیم و بعد مواد مارینه (موادی که مرغ رو از شب قبل توش خوابوندیم ) رو روش میریزیم.
درب تابه رو میذاریم و میذاریمش روی حرارت ملایم تا جوش بیاد و اب بندازه. بعد میذارم بپزه و آبش به خودش خشک بشه.

حدود یک ساعت تا یکساعت و ربع بعد اگر هنوز آب داشت زیادش می کنم تا آبش خشک بشه و تو روغن تفت بخوره ( مواظب باشید نسوزه).

به همین سادگی آماده شد!
برای سرو هم جعفری را درشت ساطوری کرده با پیاز نگینی خرد شده و آبلیمو مخلوط کنید کف ظرف سرو بریزید و مرغها را روی آن بچینید و آب مرغها را روی آن بدهید.
موقع خوردن از جعفری و پیاز کف ظرف غافل نشید که با آب مرغ و آبلیمو قاطی شده و طعم بهشت گرفته.

پی نوشت : از اونجا که اطلاع داشتم اغلب مهمونها بجز خودم ران رو به سینه ترجیح میدن , سینه های مرغ رو فیله کردم و به مصرف چیکن کوردون بلو رساندم .

/ 37 نظر / 402 بازدید
نمایش نظرات قبلی
باران

ای کاش عکس مرحله به مرحلشو کامل میزاشتین.خیلی حیف شد!

لیلا

سلام خانم دکتر خسته نباشید .خیلی خیلی عالی بود تا به حال من اینطوری غذای با سلیقه و خوش طمع ندیده بودم دستتون درد نکنه ازشون خیلی لذت بردم ممنون

فاطمه مبتدی

سلام امان از دست خودم که هیچی نمی دونم ببخشید منظور از زعفران دم کرده چیه چی کارش باید بکنیم ؟؟ دوم این که این زعفرانی که باید مرغ توش بخوابونیم چه جوی درست کنیم مقدارش مثلا برا وو تا رام مرغ چقدر باید باشه ببخشید که این قدر مبتدیم !!!

فاطمه مبتدی

سلام امان از دست خودم که هیچی نمی دونم ببخشید منظور از زعفران دم کرده چیه چی کارش باید بکنیم ؟؟ دوم این که این زعفرانی که باید مرغ توش بخوابونیم چه جوی درست کنیم مقدارش مثلا برا وو تا رام مرغ چقدر باید باشه ببخشید که این قدر مبتدیم !!!

فاطمه مبتدی

منظورم اینه که زعفران اب بزنم و بریزم رو مرغ تا صبح بمونه دیگه ؟؟؟

خانم معلم

سلام دستورای اشپزیتون خیلی روان و دلچسبه. من امشب میخوام این مرغ مجلسی رو درست کنم. بدای مهمونی هامم از ایده هاتون استفاده کردم مخصوصا مدیریت مهمانی بدای خانم های شاغل... همیشه برقرارباشی بانو[لبخند]

خانم معلم

سلام دستورای اشپزیتون خیلی روان و دلچسبه. من امشب میخوام این مرغ مجلسی رو درست کنم. بدای مهمونی هامم از ایده هاتون استفاده کردم مخصوصا مدیریت مهمانی بدای خانم های شاغل... همیشه برقرارباشی بانو[لبخند]

آرشیدا

سلام تکتم عزیز دیشب مرغ هارو توی آبلیمو زعفران نمک پیاز خوابندم امروزهم واسه ناهار درست کردم خوشمزه شده بودند ازهمه جالبتر اگه این غذا زمانی درست بشه که چندمنوغذامیخوای جلوی مهمان بذاری خیلی کمکت میکنه چون اصلا هیچ دردسری نداره ممنون گلم

سبا

سلام .برای برای بیست وپنج نفر 1-چند تکه مرغ لازم دارم ؟فرقی داره ران و سینه 2-برای این مقدار باید چه مقدار ابلیمو پیاز زعفران و.. استفاده کنم؟ 3-من مرغی که رب داره و قرمزه واسه مهمونی دوست ندارم دقیقا همین رنگ رو دوست دارم ولی دلم میخوتد با یک کاسه اب باشه جون بعضی ها دوست دارن اب رو بریزن رو مرغش چیکار کنم ؟خیلی شرمنده

مامان هانا

مثل همیشه عااااااااالی.عاشق وبلاگتونم هر روز چک میکنم ببینم مطلب جدیدی آپ کردین یا نه.یه سوال: پیاز رو خرد کنم یا رنده؟موفق باشید.[ماچ]