اسنک کوکو سبزی

مواد لازم برای حدود چهار اسنک 

تخم مرغ ............................. یک عدد 

سبزی کوکو خرد شده ........... دو استکان

نان تست تازه ..................... چهار عدد

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

ساندویچ میکر

طرز تهیه :

اول توضیح بدهم که من سبزی کوکو خرد شده را آماده فریز می کنم و برای دو تا سه هفته استفاده می کنم.

صبح که از خواب بیدار می شوم اول کتری را برای چای روی گاز میگذارم و ساندویچ میکر را به برق می زنم تا داغ شود.

سبزی را به مقدار لازم در کاسه می اندازم و با چنگال خردش می کنم (سبزی خرد شده با بافت خاصی منجمد می شود که راحت با چنگال خرد می شود)

حالا پسرم را بیدار می کنم و می فرستم دست و رویش را بشوید. در این فاصله سبزی کمی در دمای محیط از حالت انجماد بیرون می آید که همین برای ما کافیست.

حالا تخم مرغ را در سبزی می شکنم و نمک و کمی زردچوبه می زنم. زردچوبه علاوه بر رنگ و عطرش آنتی اکسیدان خوبی است که در زندگی ماشینی این روزها میتواند مفید باشد.

کوکوی من مایه سفت و پر سبزی دارد. این مایه را کمی با چنگال می زنیم و چهار خانه مرکزی ساندویچ میکر را با آن پر می کنم (چهار خانه در گوشه ها خالی می ماند. اگر ساندویچ میکرتان مثل مال من بزرگ نیست خانه ها را طوری پر کنید که از هر مربع ساندویچ میکر فقط یک سه گوش اش پر شود.

من در منزل نان تست سفید را فقط برای مهمانی ها مصرف می کنم که زیباتر و مجلسی تره چشمک اما برای مصرف منزل نان تست چند غله می گیرم که هم طعم بهتری دارد و هم ارزش غذایی بالاتری دارد.

روی هر خانه ساندویچ میکر یک نان بگذارید (روی مایه خام کوکو)

 

و درب ساندویچ میکر را ببندید . چراغ دستگاه بعد از چند ثانیه روشن می شود . درب دستگاه را بعد از خاموش شدن مجدد این چراغ باز کنید.

 

پی نوشت: درعکسهای پایین پست من اصلا از روغن استفاده نکردم که همانطور که می بینید با وجود نچسب قوی ساندویچ میکرم یکی از اسنکها کمی چسبید. این اسنک کاملا رژیمی و باب طبع مامان بچه بود نیشخند

عکس اول پست را با روغن درست کردم که طبعا اصلا نچسبید و کمی هم خوشمزه تر بودچشمک این یکی ها را بابا و بچه ها بیشتر دوست داشتند.

/ 58 نظر / 1231 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمانه

سلام تکتم جان... یکسالی میشه با وبت آشنا شدم، لینکت کردم و مدام بهت سر می زنم. افتخار بزرگی نصیب شده با بانویی همچون شما اشنا باشم. همیشه آفرین و مرحبا بهتون میگم. با وجود دغدغه های کاری و زندگی باز هم خیلی خلاقانه و فعال به مسائل جانبی و وب و ... رسیدگی می کنی. خلاصه خوشحالم از آشنایی... البته من خاموش میام و اطلاعات میگیرم و میرم... موفق باشی

مهگل

سلام خانم دکتر عزیز دست مریزاد میشه لطف کنید یه مارک خوب دستگاه اسنک ساز رو معرفی کنید؟ و اینکه دستور درست کردن اسنک؟

مهگل

بایترونه؟ اسم مارکیه؟ آره اسنک ساده- یا مخصوص

هانی شف

ایده نون روی مایه کوکو رو خیلی خوشم اومد..من همیشه بدون نون درست می کردم..مرسی خانوم گل

نسترن

سلام دکترآشپز جون من همونم که لرای براونی دوازده تا نظر دادم. ولی الان یکی میدم. منم ازین اسنکها درست کردم. یه مدلهم درست کردم که وسط نون تست راگرد سوراخ کردم توتابه گذاشتم وسطش کوکو ریختم. فقط خیلی چرب بود و لی اسنک کوکوی شما کم روغن تر بود. ممنون دکتر آشپزجون

فهیمه

سلام عزیزم بی این زودی کوگو آماده میشه؟

هانیه

چقد خوبه که این غذاهای مقوی رو واسه بچه ی تو راهم درست کنم.مرسیییی[دست][دست]

پریسا

سلام دکتر جون.بازم از این همه ذوق و سلیقه ازتون صمیمانه تشکر میکنم.یه سوال:اینکه میشه این غذارو با ماهیتابه رزیمی درست کرد؟

مریم

شوهر من خیلی بدغذا و ایراد گیره برای کوکو سبزی هم همیشه دعوا داریم وخیلی غذاهای دیگه میگه تخم مرغش رو کم میزنی یه چیز خیلی عجیب اینکه از وقتی از رو دستورهای اینجا غذا درست می کنم با ولع می خوره و میگه خیلی خوشمزه است[لبخند] یکم امیدوار شدم فقط اینکه یه بار منو برد تو آشپزخونه اتمام حجت کرد که بایدبرای هر قاشق سبزی کوکو یک تخم مرغ بزنم!! الان با کلی هول و ولا میخام کوکو ب شیوه شما را بدرستم برا100 گرم سبزی یه تخم کافیه دیگه؟

مریم

راستی این مایع کوکوی شما این همه کف کرده فقط با همون یه تخم مرغ انقد سفید شده و کف کرده؟!