میرزا قاسمی

مواد لازم برای دو تا سه نفر:

بادمجان متوسط ....................... چهار یا پنج عدد

گوجه فرنگی متوسط ................. دو تا سه عدد

تخم مرغ ................................. دو عدد

سیر ....................................... سه حبه

قرص عصاره مرغ مگی ............... یک عدد

طرز تهیه :

بادمجان باید کبابی شود حال یا روی ذغال یا روی شعله پخش کن. من شعله پخش کن را روی حرارت ملایم می گذارم و بادمجان را رویش و سر فرصت خوب کبابی اش می کنم طوریکه همه جای پوست بادمجان ذغالی شود.

بعد بادمجان را روی تخته می گذاریم و پوست و سرش را کامل می گیریم و بعد گوشت داخل بادمجان را ساطوری می کنیم.

سیر را رنده درشت کنید ( یا خلالی ریز ) و در سه قاشق روغن کمی تف دهید.

بادمجانها را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

پودر عصاره مرغ مگی راهم خرد کنید و روی بادمجانها بپاشید.

گوجه فرنگی ها را بیست تا سی ثانیه در آب درحال جوش بیندازید و بلافاصله در آب سرد بیندازید. پوست گوجه ها را بگیرید و ساطوری کرده در تابه بریزید و با حرارت متوسط با بادمجان تف دهید تا آبش کشیده شود.

در آخر تخم مرغ را در تابه بشکنید و مخلوط کنید و بعد از 3-5 دقیقه سرو کنید.

نوش جانقلب

/ 31 نظر / 85 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهرآفرین

وای من عاشق میرزا قاسمی ام . یک پست هم در موردش نوشتم!!! مال شما عین مامان پز بود میشه منو به فرزندی قبول کنید لطفا!!![دلشکسته]

منیره

سلام تکتم جون...اومدم ببینم چی گذاشتی...با اجازه این میرزاقاسمی ات را سیو کردم تا ببینم خانواده کوچک سه نفره ام با بادمجان آشتی می کنند یا نه...ممنون

سمیرا

سلام /من اهل گرگانم و یجوری شمالی محسوب میشم اصلش اینه که وقتی سیر ریختی با زردچوبه تفت دادی تخم مرغ ریزی وقتی خودشو گرفت هم بزن تا بوی تخم مرغ بره بعد بادمجان و نمک وبعد گوجه و فلفل درش رو میبنی گوجه که اب انداخت هم میزنی و درشو باز میکنی تا ابش کشیده شه

زهره_ 123

مرسی از شما و مرسی از سارا جون برای نکته تخم مرغ، من میدونستم که شمالیها جدا سرخ میکنند و بعد مخلوط ولی نمیدونستم که همین کار باعث میشه که رنگ میرزا قاسمی قشنگ بمونه میبوسمت سارا جون. آحه همیشه من به محض اضافه کردن تخم مرغ پشیمون میشدم چون رنگ قشنگش که از گوجه بود خراب میشد. خانم دکتر جون راستی من آن کلاهک بادمجون رو در قسمت های بالا میگیرم تا بالاش بهتر کباب بشه البته بدون جدا کردن ساقه انتهایی و یه نکته دیگه برش روی بادمجون پوست گرفته اگر فقط در یک جهت باشه کش میاد غذا ولی در دو جهت نگینی میشه. و سوم من پیاز هم میریزم ولی نمیدونم درسته یا نه بهرحال این گفتمان در خصوص جناب بادمجان خوشمزه برای من که خوب بود اشکال کارم رفع میشه زین پس. میبوسمت [قلب]

نرگس

سلام این دستور ردخور نداره:))حتما امتحان کنید: بادمجان تنوری رو ساتوری کرده(کش دار میشه) اول بدون روغن با حرارت کم که خامیش گرفته شه بعد روغن و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و کامل تاب میدین اگه احساس خامی هنوز تو بادمجون هست اب هم اضافه کنید که بهتر جا بیافته(توی استفاده از روغن دست و دلباز باشین:)) گوجه ی میکس شده یا رنده شده که نباید کم هم باشه جدا با کمی نمک و روغن و زردچوبه پخته کاملن که اب انچنانی نداشته باشه پیاز و سیر رنده شده (باز هم بیشترش خوشمزه ترش میکنه)تاب میدین با زردچوبه تا کامل سرخ نشده و هنوز اب داره بعد همرو مخلوط کنین اگه برای مهمون سرو میکنین تخم مرغ نیمرو ی درسته روی هر ظرف شیوه ی سرو محلیه اگه نه جدا بزنید که بوی زخمش گرفته شه به سایر مواد اضافه کنید باور کنید سیر نمیشین قول میدم:)

ﻣﻌﺼﻮﻣﻪ

ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻢ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻨﻢ ﺑﭽﻪ ﻧﺎﻑ ﮔﻴﻼﻧﻢ ﻣﻴﺮﺯاﻗﺎﺳﻤﻲ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻓﻘﻄ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﮕﻲ ﻧﺪاﺭﻩ ﭘﻴﺎﺯ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﻧﺪاﺭﻩ ﻛﻪ ﺑﻌﻀﻲ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ ﻛﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬاﺷﺘﻨﺪ اﻟﺒﺘﻪ اﻭﻥ ﺩﻳﮕﻪ ﺳﻠﻴﻘﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻪ و ﻗﺎﺑﻞ اﺣﺘﺮاﻡ ﺳﺮﺥ ﻛﺮﺩﻥ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺟﺪا و ﺣﺘﻲ ﺩاﺧﻞ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﻭﮔﻮﺟﻪ ﻫﻢ ﺳﻠﻴﻘﻪ اﻳﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﻱ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﻭﮔﻮﺟﻪ ﺷﻜﺴﺖ اﻣﺎ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﻳﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺒﻨﺪﻩ. ﺑﻌﺪﺵ ﻗﺎﻃﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﺟﻴﮕﺮ ﺣﺎﻻ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ﻭﻗﺘﻲ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﻳﻪ ﻛﺮﻩ ﻫﻢ ﺑﻨﺪاﺯ ﺗﻮﺵ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺬﺭﺧﻮاﻫﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ اﻇﻬﺎﺭﻧﻆﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﺩﺭﻣﻨﻂﻘﻪ ﻃﺎﻟﺶ ﻫﻢ ﺩﻳﺪﻡ و ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻛﻪ ﮔﺮﺩﻭﻱ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻳﺰﻧﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﺎﺩﺳﺖ ﺭﻳﺰ ﻛﺮﺩﻧﺪ

ريحانه

سلام عزيزم ممنون از دستورات عاليتون چون من يه گيلاني ام نكاتي در مورد ميرزاقاسمي كه درست مي كنم ميگم اميدوارم به كار بياد چون هر موقع توي مهمونيها ميرزاقاسمي درست كردم حتي يه ذرش زياد نيومد اول اينكه من همه كارهاي ميرزا قاسمي رو توي يه تابه انجام ميدم نسبت گوجه فرنگي و بادمجان مساوي باشه بهتره ، تخم مرغ رو اول سرخ مي كنم و برمي دارم بعد نوبت بادمجان كبابي ساطوري شدست كه خوب زردچوبه مي زنم و بايد حسابي سرخ شه اين نكتش هست كه بايد خيلي سرخ شه بعد اونارو هم از تابه خارج مي كنم و سير رنده شده رو اضافه مي كنم تا سرخ شه و اما نكته سير اينه كه بايد زياد باشه 3 4 حبه به جايي نمي رسه من معمولا 2 بوته متوسط رنده مي كنم و وقتي سيرها سرخ شد اونارو از تابه برميدارم و گوجه هاي فيله خرد شده رو سرخ مي كنم و در نهايت همه مواد قبلي با هم مخلوط ميشن و يه تفت كه خورد زير تابه رو خاموش مي كنم موفق و شاد باشين

آرشیدا

سلام دکترمن این این میرزاقاسمی به روش شما درست کردم چندتاسوال داشتم طعم سیرتوی میرزاقاسمی اینقدرزیادیاازمن اینجوری شده ودوم اینکه نمی دونم موادروتاچه اندازه تفت بدم