پیتزا گل صدپر

خمیر این پیتزا همون خمیر قبلیه که یه دستور کامل و جامع قبلا براش نوشتم .

مواد لازم برای فیلینگ پیتزا:

هات داگ هرچه بلندتر .................. یک یا حداکثر دوعدد

گوشت چرخ کرده ......................... 100 گرم

قارچ خرد کرده ............................. دو فنجان

پنیر پیتزا رنده ............................ دو فنجان

پودر پنیر پارمسان ...................... یه کم!

پیاز ......................................... یک عدد متوسط

رب .......................................... یک قاشق غذاخوری

سینی نچسب گرد ترجیحا پیتزا پز 

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز داغ تف دهید و کمی رب و ادویه دلخواه بزنید. مثل مایه ماکارونی.

خمیر را با وردنه روی سطح میز باز کنید و سپس کف سینی بیندازید. برخلاف پیتزاهای معمولی لبه هایش را نبرید و کمی از لب سینی آویزان باشد.

من تمایلی به مصرف زیاد سوسیس نداشتم بنابراین هات داگ را از طول به چهار قسمت کردم. اگر مایلید گلبرگها زیباتر شوند (گردتر) از سوسیس درسته استفاده کنید.

سوسیسها را دورتادور لبه ظرف روی خمیر بچینید و اضافه های خمیر را روی آن برگردانید. اگر خمیر زیادی به وسط ظرف بیاید بعدا نان پیتزای شما زیادی ضخیم می شود.

حالا با چاقو لبه خمیر را همراه سوسیس داخلش برش بزنید. مراقب کف پیتزا پز نازنین تان باشید که خش برندارد. هر برش را به آرامی با دست نود درجه بچرخانید تا سطح برش سوسیس رو به بالا قرار گیرد.

اینکار را برای تمام دور تادور پیتزا انجام دهید.

حالا مایه گوشتی را در قسمت وسط پیتزا پخش کنید.

 

قارچها رو روی گوشتها بچینید.

وسینی رو در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بگذارید.

بعد از بیست دقیقه سینی را در بیاورید و پنیر پیتزا را روی آن ( قسمت وسط ) بریزید و رویش کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و به فر برگردانید. 

بعد از آب شدن پنیرها ( حدود 5 دقیقه ) پیتزا آماده است.

* حرارت پایین فر در تمام مدت پخت کافیست و نیازی به گریل نمی باشد.

نوش جان

/ 38 نظر / 150 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مری

سلام وای که چقدر خوشگل بود عالی بود مرسی خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم ممنون[گل][ماچ]

مهدیه

سلام من تازه با سلیتتون آشنا شدم. خیلی زیبا بود. در اولین فرصت درستش میکنم. ممنون از آموزش های خوبتون

مهناز

واوووووووووووووووووووو من دیگه دارم عاشقتون میشم[قلب] فقط یه سوال بعد برش دادن، اون تیکه رو چرخوندین درسته؟

یک زن

خوشگل عالی . واقعا با سلیقه اید.

مهرآرا

محشره خانومي خسته نباشي با /ارزوي موفقيت

amitis

خیــــــــــــــــــــــلی خوشگله. اصلا فکر نمی کردم پیتزا رو جور دیگه ای هم بشه پخت.

مامان ترنم

سلام و خدا قوت.امروز کاملا" اتفاقی به وبلاگتون رسیدم و واقعا" لذت بردم. بسیار عالی .مرسی از این هنر.میبوسمتون

زهره از جنوب

بازم سلام تكتم جون، اين مدل خيلي خوشكله و من روي يكي از پيتزاهام امتحان كردم ولي خداييش نميدونم سخت بود يا خمير من خوب نبود يه من بلد نيودم كه به خوشكلي شما نشد، خمير رو از نون فانتزي گرفته بودم و كاملاً هم ور آمده بود، ولي براي چرخوندنش مشكل داشتم و مرتب كنار هم چيده نميشد و به دستم هم ميچسبيد، لازم بوده دستم رو مرطوب كنم؟

نسترن

خانوم دکتر آشپز جون منم خودم خمیر پیتزا رو درست میکنم ولی قبل از ریختن موا دپیتزا نون پیتزا رو تو فربرای پنج دقیق میپزمبعد مواد رو میریزم. چون با تجربه بهم ثابت شذه که نونش اینجوری مغز پخت تره حالا اگه بخوام اینجوری ذرست کنم بازم میشه اول نونو بپزم وبعد باقی مراحل. ممتوندکتر آشپزجون