کاپ کیک ماست

مواد لازم :

کره ................................ 150 گرم

شکر .............................. 135 گرم = یک لیوان

تخم مرغ ........................ دو عدد

ماست .......................... یک سوم لیوان

آرد ............................... یک لیوان

بیکینگ پودر .................. یک قاشق مربا خوری

وانیل شکری ................. یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

اول توضیح بدم که من مقدار مواد را برای دوازده عدد کاپ کیک تنظیم کرده ام.

فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید.

ما کره را در منزل عموما در فریزر نگه می داریم و درست کردن کیکهای کره ای برای من حتما به برنمه ریزی قبلی نیاز دارد تا کره را بیرون بگذارم تا نرم شود. دیشب از آنجایی که تصمیمم ناگهانی ( ساعت نه شب بعد از مطب!!!) بود کره ها را از کاغذ خارج کردم و در ظرف گذاشته ده ثانیه در ماکروفر گذاشتم. با نوک چنگال امتحان کردم. هنوز سفت بود , ده ثانیه دیگر گذاشتم. کره ها بعد از بار دوم با نوک چنگال نرم بود , مثل کره ای که نیم تا یکساعت در هوای خانه مانده باشد.

قالبهای مافین را کاغذ بیندازید.

کره و شکر و وانیل را با همزن بزنید .

تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده هرکدام را یک دقیقه بزنید.

ماست را اضافه کرده بازهم با همزن بزنید.

در این مرحله بخاطر سردی ماست کره کمی سفت می شود و شکل مایه کیک شما شبیه بریده می شود. نترسید و محلش ندهید!

آرد و بیکینگ پودر را روی مایه الک کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه کیک حالت خمیری دارد و شل نیست. و عجب بویی دارد. اگر از تخم مرغ خام بدم نمی آمد همه اش را همانجا خورده بودم.

از مایه در هر قالب یک قاشق غذاخوری پر بریزید. نیازی نیست رویه اش را صاف کنید. مایه را به مقداری در هر مافین بریزید که دوازده مافین آماده شود.

به مدت بیست دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد که حداقل از یک ربع قبل گرم شده باشد بپزید.

نوشششششششششش جان منکه خیلی لذت بردم.خوشمزه

 
/ 29 نظر / 106 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پدرام

این دستور 25 گرم کره برای هر لیوان آرد در خصوص کیک های اسفنجی خوب عمل میکنه مخصوصا وقتی بجای شیر از ماست استفاده کنیم.[متفکر] امتحان کردم که میگم[خرخون][مغرور]

نرگس

منم این کیکو چند وقت پیش درست کردم.عالی بود اون روز یه دوستی خونمون بود، بوی بسیار دلپذیر کیکه تو خونه پیچیده بود... اما هنوز درست نشده بود که شوهرش گفت کار داره باید زود برن یعنی هنووووزم تو دلش مونده که چرا نخورد و رفت کلی هم سر همین حال شوهرشو گرفت[نیشخند]

رها

عالی بود مرسی عزیزم

نسترن. م

خانوم دکترجون پس چرا از24آذر تاحالا جواب مارو نمیدید. قهرید؟ ماکار بدی کردبم؟ حرف نامربوطی زدیم؟ آخه کجایییییییییید؟[تعجب][عصبانی][گریه][ناراحت][منتظر][منتظر][منتظر]

نسترن. م

من بیصبرانه منتظرتون هستم خانوم دکتر جون چند جانظر دا دم ولی خبری ازشمانیست. انشاالله خوب وخوش وسرحال باشید ولی یادی ازماهم بکنید[گل][قلب][ماچ][نگران][نگران][نگران]

نسترن. م

خانوم دکترجون کاپ کیک ماست من خوب نشد. اول این که پف زیادی نکرد. دوم خیلی چرب بود. دختراهم دوستش نداشتن. کیکهای شما هم چرب بودخیلی؟؟؟؟ دوست دارم ایراد کارمو بفهمم ویه بار دیگه درست کنم. یه سؤال هر جا تومواد لازم بگن روغن میشه روغن مایع زد یا نه؟[ناراحت][ناراحت][ناراحت] ممنون خانوم دکتر جون آشپز[قلب][گل]

رویا

http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_18.html عزیز من ب این لینک رفتم ولی شما مواد اولیتون میزانش فرق داشت الان موندم از روی کدوم درست کنم

رویا

من درستش کردم دوستش نداشتم البته از روی میزان مواد اولیه شف طیبه خانوم تازه میزان کره اش رو هم کمتر زدم .از بس ک همه کامنت گذاشته بودند ک چربه وااااای چ بافت نرم و شل و ولی داشت کلا ی جوری بود

رویا

جرات یا اعتماد ب نفس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینم یعنی شما یکبار با دستور ایشون درست کردی و بعد با دستور پرجرات خودت؟؟ خب دستور شما چ مدلی بود از نظر کیفیتی؟؟؟

آرشیدا

سلام اگر توی دستورهای کیکتون که گفتین یک پیمانه میتونم ازاین لیوانهای فرانسوی دسته دار استفاده کنم