پاستا با سس فجولی

 

مواد لازم : (برای 3-4 نفر)

لوبیا چیتی .................. یک پیمانه

رب ............................ یک قاشق مرباخوری

پیاز متوسط ................ یک عدد

ماکارونی فرمی .......... 250 گرم

زردچوبه ................... یک قاشق چایخوری

طرز تهیه: 

لوبیا را ترجیحا از شب قبل خیس کنید و برای روز بعد آب آنرا خالی کرده با دو سه کاسه پر آب بگذارید بجوشد تا بپزد ( حدودا 2-3 ساعت ) .

بعد از حدود یکساعت پیاز را با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید , پس از اینکه پیازها کمی طلایی شدند زردچوبه و رب را در روغن پیاز کمی تف دهید و همه را در قابلمه لوبیا بریزید.

لوبیا که در حدی پخت که له نباشد ماکارونی را اضافه کنید. دقت کنید که آب لوبیا باید زیاد باشد. ماکارونی که کاملا پخت ( حدود یک ربع تا بیست دقیقه ) نمک غذا را اندازه کنید و سرو کنید.

این غذا به شکل یک سوپ غلیظ در می آید و شدیدا مورد علاقه بچه هاست.

 

روش سریع : 

خوب اونایی که جیغشون در اومده : بابا جون صبر کنید! این غذا یه روش تنبلانه هم داره!

خوب باز مثلا یه روزیه که از صبح بیرون بودین و برای مثلا تعویض گواهینامه رفتین پلیس +10 و اونجا گفتن برو فیش بانکی بریز بعد برو معاینه پزشکی بعد که برگشتی بگن عکست زمینه سفید نیست برو عکس جدید بگیر و خلاصه خسته و کوفته لنگ ظهر دارین میرین خونه و غذا هم ندارین!

جلو اولین سوپر سرراه ترمز کنین یه بسته ماکارونی و یک قوطی کنسرو لوبیا (برای دونفر) بخرین.

به خونه که رسیدین اول چای ساز بدبخت رو بزنین به برق ( یا قابلمه رو با دوسه کاسه آب بذارین رو گاز ) تا جوش بیاد.

حالا برین لباساتونو در بیارین و دست و صورتتون رو بشورید تا اخلاقتون سرجا بیاد!نیشخند

خوب حالا آب جوش اومده. ماکارونی رو بریزین توش ( فقط یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید) و بذارین بجوشه تا بپزه (3 دقیقه بیشتر از میزانی که رو بسته نوشته بجوشونید ).

در این فاصله محتویات بسته لوبیا رو با یک لیوان دیگه آب جوش مخلوط کنید.

حالا ماکارونی رو آبکش کنید. و سبد رو تو قابلمه لوبیاها برگردونید و برای یک تا دو دقیقه بجوشونید. 

غذا حاضره!

پی نوشت 1: با فلفل و آبلیمو خیلی خوشمزه تر میشه اما من بخاطر بچه ها اینا رو آخر اضافه می کنم.

پی نوشت 2: مدل یواشش خوشمزه تره!

پی نوشت 3: در عکس بنده باقیمانده قوطی نخودسبز تو یخچال رو هم به غذا اضافه کردم.

/ 38 نظر / 161 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمیه قنبری

پس چرا عکس واقعی خود غذا رو نمی ذارید؟ اینطوری پیش زمینه واقعی تری نسبت به اون غذا در ذهنمون شکل می گیره. ممنون

خرمالو

اول رفتم لوبیا خیس کردم بعد اومدم تشکر کنم که برای شام امشب ما ایده به این خوبی دادی.فقط یه سوال غلظتش مثل عدسی باشه خوبه؟یعنی در واقع مثل سوپه یا غلیظتر بگیرم؟

عسل

هوس انگیزه ...درستش میکنم خبر میدم[چشمک]

امیلی

سلام :) ی سوال ،نمیشه ی کاری کرد این لوبیا ها وقتی پخته میشن ترک برندارن و پوست ندازن ؟:دی آخه من اینجور حالم رو بد میکنه نمیخورمش :| +ی سوال دیگه :دی من امسال باید برم دانشگاه و مجبور میشم گاهی خودم غذا بپزم ولی من به بوو خیلی حساسم:| بوی بیشتر غذاها حالمو بد میکنه :| کلا حس بویاییم بیشنر از بقیه ست :دی شما راه حلی ندارین ؟ +با تشکر

كيانا

با تشكر . اگر در روش يواش اين دستور مرزه خشك اضافه كنيد طعمش محشرتر ميشه.

كيانا

با تشكر . اگر در روش يواش اين دستور ترخون خشك اضافه كنيد طعمش محشرتر ميشه.تو ايميل اولياشتباه نوشتم مرزه.

پیمان

با عرض سلام و احترام خدمت خانم دکتر عزیز. جسارتا یه عرض کوچیکی خدمتتون داشتم. املای کلمه فاجیولی در زبان ایتالیایی به صورت " fagioli " می باشد که در متن به اشتباه " fogioli " درج شده است. ضمنا " fagioli " در زبان ایتالیایی به معنای لوبیا است بنابراین مادر بزرگوارتون اسم غذا رو کاملا درست ترجمه کرده بودند " لوبیا ماکارونی ". با تشکر از شما و وبلاگ خیلی خوبتون. در پناه حق.

نعیمه

سلام من امروز با وبلاگ مفید و خوبتون اشنا شدم..عالیه این پاستا رو هم واسه نهار درست کردم..خیلی خوشم امد..برای من با وجود بچه کوچیک عالیه...من لوبیا قرمز تو فریزر داشتم اونو استفاده کردم..موقع سرو هم جعفری خرد شده ریختم خیلی خوشمزه شد..ممنون

م.س.م

مادر شوهر منم سال هاست این غذا را با اسم سوپ ماکارونی درست می کنه، فقط به جز موادی که شما نام بردین، گوشت چرخ کرده هم داره

اونوقت اینو باید با قاشق خورد یا چنگال[نیشخند]