جوجه کباب رژیمی در فر

مواد لازم برای دو نفر

سینه مرغ .................... نصف عدد

پیاز ........................... یک عدد

آبلیمو........................ نصف استکان یا بیشتر

فلفل دلمه ای ........... یک عدد

نمک و فلفل و زعفران به دلخواه

سیخ کباب حسینی

طرز تهیه:

سینه مرغ را استخوان بگیرید و به رشته های باریک و بلند ببرید. 

پیاز را رنده کنید و با نمک و آبلیمو و فلفل و در صورت تمایل کمی زعفران آب کرده مخلوط کنید.

تکه های سینه مرغ را در پیاز و آبلیمو حداقل برای 2-3 ساعت بخوابانید .

ترجیحا سیخهای کباب را هم برای حداقل نیم ساعت در آب بیندازید.

بعد از این مدت تکه های سینه را یکی یکی به شکل حلزون دور خودش بپیچید و سیخ کباب حسینی را از آن رد کنید. و یک تکه فلفل دلمه ای روی آن بگذارید  باز حلزون بعدی از سینه مرغ.

به هر سیخ کباب 4-5  تکه سینه سیخ بکشید و سیخها را در سینی فر که با یک قاشق روغن چرب کرده ایم بچینید.

سینی را در فر با حرارت 200 درجه برای ده دقیقه بپزید و بعد پشت و رو کنید و ده دقیقه دیگر بپزید.

با برنج یا نان سرو کنید.

توضیح : عکسی که می بیند زعفران ندارد چون هردو بچه ام سرما خورده بودند و شدیدا سرفه می کردند. ( برنج ربی کنارش هم معلوم می کند برای چه کسی درست شده!)

توضیح 2: شدیدا مقبول طبع پسر بدغذای من واقع شد! قلب

توضیح 3 : تصور کنید که هر سیخ این جوجه کباب حداکثر 150 کالری داره تشویقخوشمزه

/ 31 نظر / 161 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فريده

خيلي خوشگله. جون ميده براي مهموني. خوبي دستورات اينه كه همه چيزو كامل و با تمام فوت و فنش توضيح ميدي. مرسي

فريده

تو رو خدا نفرين نكن. مي كشمت!

سپيده

سلام تكتم جونم خوبي خيلي وقته نبودم. ماشالله چقدر كار گذاشتي يكي از يكي بهتر خسته نباشي عزيزم.

یه خانوم تبریزی

سلام عزیزم ممنون که همیشه بهم سرمیزنی[بغل] راستی یه سوال چطوری لینکهای دوستان رومینویسی که اونایی که آپ کردن مشخص بشه؟

سحر مامان آوا

سلام دوستم خیلی عالی بود و کلی هم برای خودت دعا کردیم هم دختر 3سالم خوشش اومد هم بابایی 35 سالش همه چی عالی بود ..........

آفتاب

شدیدا مقبول طبع همسر بد غذای منم واقع شد ممنونم خانوم دکتر خوش سلیقه و کدبانو بیشتر از طعم خوبش از نوع تزیینش ذوق زده شده بود.بازم ممنون از ایده قشنگت! البته فیله گوسفندو این مدلی تزیین و کباب میکنن و بهش کباب بلغاری میگن :)

خوب بود خسته نباشي

لیلا

سلام خانم دکتر گلم خسته نباشی .باز م مثل همیشه با هنر اشپزیت گل کاشتی دستت درد نکنه. چشم نخوری انشا ءالله من که وقتی ازش استفاده میکنم خیلی کیف میکنم اخه درست مثل اینکه میدونی من جی میخوام اون طری توضیح میدی . ممنون خدا شنگول منگولتو حفظ کنه .