خورش قورمه سبزی

مواد لازم برای سه نفر

سبزی قورمه سرخ کرده..............300 گرم

گوشت خورشی گوسفندی ............250 گرم

لوبیا چیتی .............. دوسوم پیمانه

پیاز متوسط ...... یک عدد

لیمو عمانی ............. 2 تا 3 عدد

آبغوره ..................یک استکان

زردچوبه .............. نصف ق م

فلفل قرمز ............ یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه

به نظر همه بلدیم اما من یک کم درست کردنشو ساده کردم و هرکی هم خورده گفته خوشمزه است

پیاز را خرد کرده و با یکی دو قاشق روغن تف می دهیم تا طلایی شود نمک غذا را به پیازداغ می زنیم.

گوشت را در پیاز داغ یک سرتف 2-3 دقیقه ای می دهیم.

زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و بعد لوبیاها را شسته و روی گوشت می ریزیم.

حدود 2تا 2.5 کاسه آب میریزیم و می گذاریم جوش بیاید. کف روی گوشت را می گیریم و سبزی را هم اضافه می کنیم.

درب قابلمه را بسته حرارت را کم می کنیم و برای 2.5 تا 3 ساعت می گذاریم با حرارت ملایم ریز بجوشد تا گوشت بپزد.

بعد لیو عمانی ها را شکسته هسته آنها را می گیریم و با آبغوره در خورش می ریزیم  و برای یک ربع دیگر با درب بسته و حرارت ملایم می جوشانیم.

پ.ن 1 : من همیشه سبزی قورمه سرخ کرده تو فریزر دارم که شامل تره و جعفری و یه کم شنبلیله است

پ.ن 2 : من پیاز را روزهای جمعه در حجم بالا سرخ کرده و فریز می کنم و برای یک تا دو هفته مصرف می کنم

/ 7 نظر / 838 بازدید
هستی

قورمه سبزیت با مخلفاتش تو حلقم [گریه]

اپتنیا

به به ! دلم خواست ! بیا ببین من شوید پلو درست کردم با ته دیگ !

مرضیه

سلام تکتم جان خوبی؟می گن چیزای سرخ کرده توی فریزر نباید گذاشت[سوال]تکتم جان من سبزی خوزستان گرفتم توی گشنیز اسفناج و شوید!!داشت

بهاره

بازهم برام سوال پیش اومده! خب مگه چیه؟ میگم خانم دکتر پیازتون رو با چه روغنی سرخ میکنید که فریزری بشه؟آخه شنیدم روغن سرخ کردنی نباید منجمد بشه؟! من خودم با روغن جامد سرخ مسکنم و مسذارم فریزر و اگه روغن سرخ کردنی بریزم میذارمشون تو یخچال! ولی همیشه هم با عذاب وجدان پیاز سرخ کرده مصرف میکنم ولی مصرف میکنما!! یعنی خب فرصت ندارم هر روز هی پیاز داغ درست کنم!!!! سرعت عمل نیاز دارم!! حالا شمابگو ببینم نظرت و ایده ت در اینباره چیه؟ خوشحالم که یه دوست دکتر و آشپز دارم!! خیلی باحاله!! (شمام داری؟)

بهاره

میگم سبزی قورمه نباید گشنیز داشته باشه؟ پس چرا مال من همیشه داره؟ و گاهی یه کم اسفناج؟[متفکر]

مریم

فلفل قرمز هم همراه زردچوبه میزنیم؟