بیسکویت پنیرخامه ای

مواد لازم:

کره ........................................ 150 گرم

شکر ...................................... سه چهارم پیمانه

پنیر خامه ای ........................... 120 گرم

تخم مرغ ................................ یک عدد

آرد ........................................ 2 و نیم پیمانه

وانیل .................................... یک قاشق چایخوری

ترایفل ................................... برای تزیین

طرزتهیه :

کره را از یکساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود. سینی را کاغذ روغنی بیندازید و فر را با درجه حرارت 180 روشن کنید.

از آنجا که من همیشه یهو تصمیم به کار می گیرم روش دوم اینه که کره را ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و با نوک چنگال تست کنید که نرم شده یا نه و باز ده ثانیه دیگر و ... تا اینکه نوک چنگال براحتی در کره فرو برود اما کره آب نشود و گرم هم نشود.

حالا کره و شکر را با همزن برقی به مدت یک تا 1.5 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود.

پنیر خامه ای و وانیل و تخم مرغ زا اضافه کرده و باز با همزن میزنیم تا یکدست شود.

آرد را در چند مرحله اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم .

خمیر آماده است.

یک قاشق مرباخوری پر از مواد برداشته خیلی سریع در دست گلوله درست کنید و در ظرف ترافل فرو ببرید و در سینی بگذارید. خمیر را با دست زیاد مالش ندهید که روغنش را پس ندهد .

همه خمیر را به همین شکل گلوله های خوشگل درست کنید و در فر 180 درجه از قبل داغ شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. شیرینی ها بناید تغییر رنگ بدن.

توجه توجه : من همه نوع کیک و شیرینی رو داغش رو ترجیح میدم اما این بیسکویت واقعا سرد شده اش خوشمزه تره!

بیسکویتها را اگر چیزی ازش باقی موند در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نوش جان.

/ 75 نظر / 60 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رنگارنگ

قبل از اینکه دوباره بهم بخندیم بگم کلیک چپ درسته اشتباهی نوشتم کلیک راست از اینا گذشته خانم دکتر جونم می دونم امروز حس غریبی دارین چند روزیه که به شما برای رسیدن این روز فکر می کنم منم در این حس و حالتون شریک بدونین امید که روح پدرتون قرین شادی و ارامش باشد که با تربیت چنین فرزند انسان و بزرگواری مثل شما قطعا همین طور هست .

سما.تی.پ

سلام.میتونم ازتون بپرسم رشته پزشکی تون چیه؟یا فضولییه؟.. [خجالت]

سما.تی.پ

من به خاله ام که حدود 40 سالهشه تعریف شما رو کردم میگه ؛خوش به حالش عجب آدم های فعالی پیدا میشن.

سمانه

سلام دکتر جون ،این بیسکوییتها رو درست کردم و پسرک بد غذام ازش خوشش اومد حالا چندتا سوال 1-بافت خمیر باید چطور باشه مال من به دست میچسبید؟ 2-وقتی زیر بیسکوییتها طلایی شد دیدم روش خیلی سفیده لازمه گریل هم روشن بشه؟ 3-وقت فر رو از قبل روشن میکنیم لازمه سینی فر هم تو فر باشه و گرم بشه؟ ممنون از محبتتون

پانته آ

تکتم جون من این بیسکوییت ها رو پختم.مزه اش عالی بود اما چند تا سوال داشتم.یکی اینکه توی کدوم طبقه ی فر بذارمشون ؟ با طبقه ی اول سوخت طبقه س دوم هم زیادتر از زمانی که نوشتی پخت.بعد بافتش مثل بیسکوییت نبود و برای من حتی بعد از سرد شدن خیلی لطیف بود. چون بسیار مورد علاقه ی من و همسرم قرار گرفت خواستم اشتباهتم رو در پختش اصلاح کنم.ممنونم

هانا

سلام خانم دکتر من این بیسکوییت رو درست کردم ولی خیلی نرم تر از این بود که بشه بهش گفت بیسکوییت و یه کم بوی آرد خام میداد اشکال کارم چیه؟ممنون میشم جواب بدین

الی بانو

سلام تکتم جون خیلییییییییییییییییییی عالی شده منم عاشق این کوکی ها هستم من هم درستش کردم اما با خرده شکلات اونم خیلی خوشمزه اس راستی آپم

یلدا

تکتم جان مرسی از دستور خوبت این مقدار مواد چند عدد شیرینی به ما میده؟

افسانه

سلام من امروز اولين باره كه تصادفا از وبلاگه يكي از دوستان به وبلاگه شما اومدم، خيلي واسم جالبه كه انقدر با سليقه اين غذاهاي خوشمزه رو درست مي كنين، ايده كشك بادمجان و اين شيرينيتون عاليه ممنون ميشم بهم بگين كه مواد لازم با كاپ چقدر ميشن، اخه من هميشه با گرم مشكل دارم مرسي

مهدی خسروی (میم زندگی)ا

به به چه خوشمزه و تزیین شده ........... صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه آشپزی «نخودی» ویژه کودکان و نوجوانان