کشک و بادمجان

مواد لازم :

راستش من مقادیر کشک و بادمجان را همیشه تقریبی و بر حسب ذائقه ای که از مهمانم می شناسم محاسبه می کنم پس برای این قسمت حدودا یک کیلو بادمجان در نظر می گیریم و حدودا یک عدد قرص مرغ مگی.

طرز تهیه :

اول سرخ کردن بادمجان :

بادمجان را حتما بعد از پوست کندن نمک پاشیده یکساعت کنار بگذارید تا تلخاب آن برود. این کار را حتما بکنید چون واقعا در طعم بادمجان موثر است. قبل از سرخ کردن با یک حوله مرطوب همه نمکهای بادمجانها را پاک کنید. به سه روش می شود بادمجان را سرخ کرد 

1- بادمجان را با روغن کم و البته حرارت ملایم در طولانی مدت سرخ کنید.

2- بادمجان را مثل من در حجم بالا بخرید در سرخ کن سرخ کرده و در بسته های سه یا چهار عددی فریز کنید. برخلاف تصورتان بادمجان در سرخ کن روغن خیلی کمتری از تابه جذب میکند. چرایش را نمی دانم اما اینقدر این مسئله را تکرار و نتیجه مشابه گرفته ام که دیگر حالا با اینکه سرخ کن ندارم (با خریدش مخالفم) اما فقط برای جناب بادمجان سالی دو یا سه بار از مامانم قرض می گیرم و بادمجانهای چندماه را یکجا سرخ کرده فریز می کنم.

3- دیگر خیلی وقت اضافه بگذارید و بادمجان را در بین صفحات گریل ساندویچ میکر بدون روغن سرخ کنید.

 

خوب حالا بادمجان شما سرخ شده و بسته به خود شما فریز شده یا تازه آماده است.

در یک قابلمه پیاز بزرگی را خلال ریز کرده و تف دهید تا طلایی شود. سپس  نصف قاشق مربا خوری زردچوبه اضافه کرده چند دور با پیاز در قابلمه بچرخانید تا زردچوبه هم کمی تف بخورد.

بادمجانها را با یک تا یک و نیم لیوان آب و یک عدد قرص مگی و نوک قاشق چایخوری دارچین در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم با درب بسته برای یک ساعت بجوشانید.

بعد از یک ساعت چک کنید و اگر بادمجانها هنوز کاملا له نشده بودند به مقدار لازم آب اضافه کرده و برای بیست دقیقه دیگر هم بجوشانید.

بعد از اینکه بادمجانها کاملا له شدند درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و آنقدر بجوشانید تا دیگر آب واضحی نداشته باشد و به شکل خمیری در بیاید.

حالا بادمجان شما آماده است. برای سرو روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید.

تزیینش با شما و البته چند ایده از من :

 

 

 

/ 53 نظر / 68 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان ماهان

واقعا که چشما تا کجا کار می کنه ،من دیگه ندیده بودم عکس کی افتاده روی در ظرف [تعجب]

سپیده

من رفتم برا خودم بدرستم [نیشخند] فعلا بای راستی مثل همیشه عالی بود [شوخی]

سلام خانم دکتر.من یکی از همکارانتونم.سایتون و خودتون فوق العاده اید.چه با سلیقه[دست]

مريم ( ماهي كوچولو )

دكتر جون يك دونه اي دردونه اي ... مرسي به خاطر اين دستور كشك و بادمجونت ... راستش من به يه روش ديگه درست مي كردم كه خيلي دوسش نداشتم ... ولي ديروز براي افطار با دستور شما درست كردم و كلي لذت برديم ... ممنون ... فقط يه سوال ... تو عكس اولت چون كشك رو قبل از سرو با بادمجون قاطي نمي كنيم مقداري كه استفاده كردي ، كم نيست ؟ يا شايد موقع سرو تو يه ظرف جداگانه هم كشك مياري ؟

لیلی

سلام، ممنون بابت غذاها و تزیینای زیباشون میشه دستور تهیه ی نون به شکل گل که توی عکس آخر هستش رو بذارید پیشاپیش ممنون، و خداقوت

اولدوز

بعد از اینکه پیاز و سرخ کردیم بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم میذاریم بپزه؟ پیازبعد از سرخ شدن چی شد؟

سلام من خواستم گل کشک بادمجون لقمه ای درست کنم ولی خمیرش شل شد قالب زدم اصلا تو ظرف مافین وانمیسه شل میشد می افتاد کف ظرف به نظرتون اشکال کار از کجاست؟

ﻣﻌﺼﻮﻣﻪ

ﺳﻼﻡ ﺗﻮ ﭘﺴﺘﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﮔﻔﺘﻲ ﺗﻮ ﺳﺮﺥ ﻛﻦ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﻛﻤﺘﺮ ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺬﺏ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻮاﻓﻘﻢ اﺻﻼ ﻫﻢ ﻛﺸك و ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﭼﺮﺏ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﭼﻮﻥ ﺩﻣﺎﻱ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻛﻦ ﺑﺎﻻﺳﺖ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻻﻱ ﺻﺪ و ﺗﻮ ﺑﺎﻓﺖ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﭼﻮﻥ اﺳﻔﻨﺠﻴﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺁﺑﺪاﺭﻩ و ﺁﺏ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﺗﻮ ﺻﺪ ﺩﺭﺟﻪ ﺯﻭﺩ ﺗﺒﺨﻴﺮ ﻣﻴﺸﻪ. و ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻥ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺥ ﻣﻴﺸﻪ.

لیلا

عالی بود

شیدا

سلام می شه بفرمایید زمان پخت بادمجان چقدر ؟؟؟ من برای اولین بار می خوام بپزم