پیراشکی میکری

مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ ....................... یک عدد

روغن مایع .................... نصف پیمانه سرخالی

ماست ........................ نصف پیمانه

آرد ............................. یک پیمانه سرپر

بیکینگ پودر ................ یک ق م

نمک ......................... نصف ق م

مواد داخلی :

گوشت چرخ کرده ................. 50 گرم

پیاز .................................. یک عدد کوچک

جعفری خرد شده ............... یک بسته

زرشک ............................. یک ق غ

رب ................................. یک ق غ سرصاف

طرز تهیه:

ابتدا مواد گوشت را آماده کنید چون خمیر این پیراشکی زود آماده می شود و استراحت ندارد.

گوشت را با پیاز نگینی خرد شده سرخ کنید و سپس رب بزنید. یک استکان آب بریزید و درب آنرا بگذارید. بعد از 5-6 دقیقه درب قابلمه را بردارید و زرشک و جعفری را مخلوط کرده حرارت را خاموش کنید.

دستگاه ساندویچ میکر را به برق بزنید تا داغ شود.

تخم مرغ و ماست و روغن را در یک کاسه با همزن برای دو دقیقه بزنید.

همزن را خاموش کرده و بیکینگ پودر و نمک و آرد را با الک روی مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.

یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف قالب ساندویچ ساز بریزید و با قاشق در قالب پخش کنید. یک قاشق مربا خوری از مواد گوشتی را روی خمیر بگذارید و با نصف قاشق دیگر از مواد خمیر روی گوشت را بپوشانید. خیلی وسواس به خرج ندهید کمی روی مایه گوشتی نپوشیده بماند طوری نمی شود!

با این مقدار مواد ساندویچ ساز 8 خانه من پر می شود.( 8 پیراشکی )

درب ساندویچ ساز را ببندید و صبر کنید تا چراغش دوباره خاموش شود.

تجربه به من ثابت کرده اگر از زمان خاموش شدن چراغش سی ثانیه صبر کنم و بعد دربش را باز کنم پیراشکی ها خوشرنگ تر می شوند.

نوش جان

××× توجه داشته باشید خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست برشته نمی شود و به همین دلیل بچه ها بیشتر دوستش دارند.

/ 63 نظر / 994 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمانه

واقعا ممنون عااااااااااااالیییییییییییییی بودش خانومی [گل][قلب][گل][گل]

لیلا

خیلی جالب بود من پختم خوشمزه بود خیلی ممنون[قلب]

لیلا

خیلی جالب بود من پختم خوشمزه بود خیلی ممنون[قلب]

زهره_123

خدایا من تابحال اینو میخوندم پیراشکی میک ری. یعنی تکتم جون نمیدونستم منظورتون ساندویج میکر هست [خنده][قهقهه] بهرحال درستش کردم بنظرم خمیرش اگه یه کوچولو شل تر باشه که میریزی توی قالبش بتونه حرکت کنه بهتره برای همین یه دونه آخرش رو کمی آب اضافه کردم و امتحان کردم که بد نشد ولی شما امتحان کن خودت، ولی من مزه خمیرش رو زیاد دوست نداشتم چون نرم بود و راستش رو بخواهی میخواستم ببینم میچسبه یا نه محض فضولی بود ولی تعجب کردم با اینکه روغنش رو کمتر ریختم با نوک انگشت حرکت میکرد و خبری از چسبیدن هم نبود. بهر حال ممنونم عزیزم[ماچ][ماچ]

آذینه دخت

سلام خانم دکتر با سلیقه و کدبانو واقعا نمیدونستم با ساندویج میکر میشه پیراشکی خمیری پخت من پیراشکی ها رو تو روغن زیاد سرخ میکنم هم کالریش زیاده هم ریختو پاشش پس ترجیه میدم آماده بخرم

یک دوست.

ببخشید مارک ساندویچ سازتون چیه؟

مهرنوش

سلام خانم دکتر. ممنون از مطالب جالب و مفیدتون 2 تا سوال داشتم که اگر لطف کنيد و جواب دهيد ممنون میشم: 1. عکس پيمانه های شما را در آدرسی که تو يکی از پاسخ ها گذاشته بوديد، ديدم. آيا 1 پيمانه از اونها، معادل همون 1 پيمانه استاندارد 250 سی سی است؟ يعنی معادل يک ليوان دسته دار ساده؟ 2. مايعی که من درست کردم کمی سفت شد. واسه همين پخش کردنش تو ماکرو خيلی سخت و زمانبر بود. ممکنه به خاطر غلظت ماست بوده باشه؟ ماست شما سفت بود يا شل؟ متشکرم

زهرا

با سلام، میخواستم از این دستور عالی تشکر کنم،تازه من با کلی تقلب درستش میکنم یعنی چون کف ساندویچ میکرم خش داره میریزم توی ماهیتابه دوطرفه که کفش رو با یه قاشق روغن چرب کردم، این طوری قیافه اش مجلسی نمیشه ولی در عوض روغنش رو میشه کم کرد ( من به تدریج کم کردم و الان با یه قاشق روغن درست میکنم) برای اینکه غلظتش مثل ماست بشه بهش آب اضافه میکنم.به مایه گوشتی اگر فلفل دلمه ای و آویشن اضافه کنیم مزه اش شبیه پیتزا میشه و به خصوص برای مسافرت در هوای سرد که میشه غذای گوشتی برد خیلی خوبه چون خوردنش توی ماشین راحته، خلاصه ببخشید که دستور رو دستکاری کردم ولی نتیجه بازم عالی بود و خیلی ممنونم[گل]

زهرا

تازه منو خانواده ام مزه سردش رو بیشتر دوست داریم[لبخند]

آزاده

سلام خانم دکتر ممنون از دستورات خوبتون؛ پیراشکی میکری رو دقیقا طبق دستوری که گذاشته بودین با پیمانه های استاندارد شیرینی پزی درست کردم؛ولی خمیرش اصلا ب غلظت ماست درنیومد نه شل بود که وقتی میریزی خودش پهن بشه و نه سفت که بشه با دست پهنش کرد؛ بهتر نیست از تخم مرغ یا ماست بیشتری استفاده کرد تا خمیر قشنگتر در بیاد؟ ممنون از پاسختون