کیک شیر

مواد لازم :

تخم مرغ ..................... سه عدد

آرد ............................. دو ونیم پیمانه

شکر ........................... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ................... دوسوم پیمانه

شیر ........................... دو سوم پیمانه

بیکینگ پودر ................. دو و نیم قاشق چایخوری

نمک ........................... یک پنسه (مقداری که با نوک دو انگشت برمیدارید)

وانیل .......................... یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن و شکر را با همزن بزنید.

تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید. 

با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.

آرد و نمک و بیکینگ پودر را دوبار از الک رد کنید. ( فکر کنید آرش در این مرحله چه گندی به آشپزخانه زد!!! خنده)

حالا نصف آرد را به تخم مرغ اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

حالا یک سوم پیمانه شیر را اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

نصف دیگر از آرد باقیمانده را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

یک سوم پیمانه دیگر شیر را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

بقیه آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

میتوان مواد این کیک رادر قالب 25*25 مربع ریخت یا قالب متوسط گرد یا اینکه مثل من در قالبهای مافین که بیشتر محبوب بچه هاست. ( دوساعت و نیم صبح تا ظهر که من مطب بودم هفت تایش توسط بچه ها بعد از صبحانه (!) خورده شد)

برای پخت در فر 175 درجه برای کیک درسته 45 دقیقه و برای مافینها نیم ساعت تا وقتی روی کیک کمی طلایی شود.

این مقدار مواد 24 عدد مافین شد. یعنی دوقالب دوازده تایی خوشمزه

نوش جان.

اینم بافت داخل مافین

این دستور یک فنجان گردو خرد شده و یک فنجان کشمش هم دارد که درست قبل ریختن در قالب در آخرین مرحله اضافه می شود. اما آرش چون دوست نداشت در این کیک حذف شد. 

/ 109 نظر / 388 بازدید
نمایش نظرات قبلی
علیزاده

دکتر جون سلام. من با این دستورتون بارها کیک پختم عالیه. دستورش ساده است و خیلی خوشمزه. راستش با همین دستورتون ترسم از کیک پزی ریخت و عاشق این کار شدم. چند وقت پیشم برای تولد شوهری کیک خامه ای درست کردم. دکتر جون یه سوال یه همسایه داریم از کیکام خوشش اومده ولی نه همزن داره نه فر. تو دستوراتون کیک بدون همزن دیدم اما آیا می شه اون یا باقی کیک ها را تو پلوپز یا قابلمه درست کرد؟ ثواب داره یه راهنمایی بکنید.(مثل همیشه) با تشکر[گل]

نسترن. م

خانوم دکترجون امروز کیکو توقالب سیلیکونی جدیدم که خیلی ازقالب شماخوشگلتره پختم خیلی خوب شد. من یه کیکی مشابه این کیک میپزم به اسم کیک صبحانه توقالب لوف.که البته نصفشو کاکائویی میکنم. ممنون خانوم دکترجون. راستی فکر کنم توقالب سیلیکونی کیک زودتر میپزه. درسته؟؟؟[قلب][قلب][گل][قلب][قلب]

رویا

چرا اینقدر تاکید دارید ب اهسته مخلوط کردن؟

نادره

سلام خانم دکتر من این کیک رو درست کردم و خیلی خوب شد ولی دوست دارم کیک پف کنه و مثل کیک یزدی های بیرون حالت گنبدی بشه لطفا راهنمایی کنید ،من ۲بار این کیک رو درست کردم وخیلی خوب شد دستتون درد نکنه[قلب]

نادره

[

نادره

سلام خانم دکتر لطفا راهنمایی کنید که برای نصف مواد من چند تا تخم مرغ بریزم دوتا تخم مرغ کوچیک انتخاب کنم ؟؟؟؟واقعا خوب آموزش میدین واگه مرحله به مرحله با شما پیش بریم دستورای خیلی خوبی دارید ممنون،ولطفا اگه وقت دارید در مورد نوشیدنیها هم چند تا دستور خوب بذذارید تا به جای چایی در مهمونیها استفاده کنیم تا از یکنواختی دربیایم .[قلب]دوستون دارم که بدون چشمداشتی تجربه های خوبتونو در اختیارمون قرار میدید[ماچ]

رویا

واااااای این کیکتونم درستش کردم فوق العاده اول خوووووشکل بعدش خوش طعم بودش داشتم فکر میکردم که اگر شما یک جایی برای وبلاگتون میذاشتید تا دیگران عکساشونو اونجا قرار میدادند .اینجوری تنوع و جذابیت وبتون بهتر میشد منظورم عکس دستپختاشون طبق دستورای شماست[ساکت]

رویا

نادره جان من کیکم دقیقا همون حالت گنبدی شکل رو که شما بهش اشاره کردین پیدا کرده بود و پفش از 10 سانتی متر هم بیشتر بود. خودم دلیل این حالتی شدنش رو نمیدونم واقعا چیه ولی اکثر کیکای من اینجوری میشن. ولی تجربه بهم میگه هروقت تا نصف قالب رو مایع کیک احاطه کنه این حالت حتما رخ میده.... توی یک دستور مربوط ب کیک یزدی خوندم ک برای ایجاد حالت کنبدیش توصیه کرده بود که یک کارد رو روغنی کنید و به حالت ضربدری وقتی که مایع کیک رو ریختید به وسط قالب بکشید.

نسترن. م

خانوم دکتر دیشب این کیکو برای دخترم درست کردم ببره مدرسه. توقالب سیلیکونی درست کردم. قبلا هم ازین قالب استفاده کرده بودم. ولی اینبار موقع برگردوندن تع کیک به قالب چسبید وخراب شد. این قالبهای سیلیکونی فرمول خاصی دارن برای برگردوندن کیک؟؟؟ کیک من کاملا پخته بود ولی چون اینطورشد دوباره براش کیک نسکافه وکیک پرتقال درست کردم البته باکمک خودش

آرشیدا

خانم دکتر بگم بالای 5 نسخه ازاین رسپی به دوست همسایه جاری دادم راضی کننده بوده که هیچ کلی هم دعای خیرتون کردند درضمن همسرم عاشق دستورپخت و مزش هفته ای 2 الی 3باردرست میکنه ممنون[گل][قلب]