آلبالو پلو

مواد لازم برای سه نفر:

برنج ......................................... دو پیمانه پلوپز

مربای آلبالوی کم شیرینی ...................یک لیوان

گوشت گوسفندی کم چربی بی استخوان 250 گرم

پیاز ........................................ یک عدد متوسط

نمک . فلفل سیاه , زردچوبه , دارچین 

* گیاهخواران عزیز میتوانند این غذا رو با 300 گرم قارچ درست کنند.

طرز تهیه :

برنج را با آب ولرم و دو قاشق غذاخوری نمک خیس کنید.

پیاز را نگینی ریز سرخ کرده سرتف بدهید و وقتی پیاز شفاف شد زردچوبه ( یک قاشق چایخوری ) و دارچین ( یک پر ) را اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس گوشت را اضافه کنید و برای دوسه دقیقه تف دهید. 

سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و برای دوساعت با حرارت ملایم بپزید.

یک قابلمه آب را جوش بیاورید , آب نمک روی برنج را در یک کاسه جداگانه خالی کرده و برنج را در آب جوش بریزید. هم نزنید! هم زدن زیاد برنج حین جوشیدن آنرا خرد کرده و نتیجه نهایی خوب نمی شود.

تا برنج بجوشد یک عدد سیب زمینی را پوست کنده ورقه کنید و در آب نمک برنج بیندازید.

برنج را کمی جوانتر از معمول آبکش کنید.

کف قابلمه دو سه قاشق روغن ریخته داغ کنید و سیب زمینی های ورقه را از آب نمک در آورده کف قابلمه بچینید. یک سوم برنج را روی سیب زمینی ها بریزید به آرامی با قاشق پهن کنید و یک سوم آلبالو را روی آن بریزید. خیلی کم با نوک قاشق مخلوط کنید.

نصف تکه های گوشت را روی آن گذاشته و یک سوم دیگر برنج را روی آن بدهید.

باز آلبالو و باز کمی مخلوط و باز بقیه گوشت.

در انتها بقیه برنج و آلبالو را روی همه بدهید.

از کنار برنجها به آرامی نصف لیوان آب کف قابلمه بدهیدو دم کنی بگذارید. و با حرارت متوسط رو به زیاد برای 5 دقیقه بگذارید تا به اصطلاح بخار بدهد و بعد حرارت را ملایم کنید و برای نیم ساعت برنج را دم کنید.

نوش جان

* برای تهیه آلبالو پلو با قارچ من روش خودم رو دارم. میدونم که اصولی اش اینه که موقع تف به قارچ آبلیمو بزنید تا سیاه نشه و غیره اما من اینکار غیر اصولی خودم رو بیشتر دوست دارم!

قارچها رو درشت خرد می کنم و تو تابه ای که کفش دو قاشق روغن مایع ریختم میریزم.

روی قارچها کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میپاشم 

 

درب تابه یا قابلمه رو میذارم و میذارمش رو حرارت ملایم تا قارچه آب بندازه . بعد دربش رو برمی دارم و آبش که به خودش خشک شد آماده است. 

روی آلبالو پلویی که با آلبالوی خالی ( بدون گوشت ) دم کردیم میدم و نوش جان!

 

پی نوشت : من مربای آلبالو کم شیرینی رو فصل آلبالو تو خونه درست می کنم و در یخچال نگه میدارم برای بقیه سال.

/ 31 نظر / 112 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ساکورا

یک سوال علمی چرا آلبالو پلو نسبت به بقیه غذاها در ماکروفر گرمتر میشود

مهناز

دکتر جونم خوش به حالت اینقدر ماهی من از مدرسه میام تازه کلی طلبکارم ناهارم کو؟شما کلی هم آشپزی میکنی.خجالت زده خجالت زده[نیشخند][نیشخند] میشه لطفا ته چین هم یاد بدی.ته چین چش درآر لطفا.میخام بترکونم[ماچ]

زهرا آینده

سلام اجی. همه غداهات عالین اما البالو پلویی که من درست میکنم واقعا خوشمزه تره.

زهرا آینده

چرا اجی/ البالو پلوی من بهتره.

زهرا آینده

[شیطان]اره اجی جونم البالو پلوی من خوشمزه تره.اگه بخوای بهت یاد میدم

زهرا آینده

من واسه رو کم کردن حرف نمیزنم . میخواستم تجربه ام رو بهتون بگم حداقل به عوض این همه اطلاعاتی که بم دادین

یاسمین

من همون زهرام تازه کامنت البالو پلو یادم افتاد.الان عجله دارم تا فردا دستورشو برات میفرستم

یاسمین

من همون زهرام تازه کامنت البالو پلو یادم افتاد.الان عجله دارم تا فردا دستورشو برات میفرستم

یاسمین

چرا بم میخندی؟؟؟؟؟؟؟؟

نسترن

خانوم دکتر آشپزجون من آلبالو پلو روبامرغ درست میکنم. ولی مطپئنم که آلبالوپلوی شماهم حرف نداره. من اصولا خیلی بندرت این غذارودرست میکنم. چون توخونمون چندان طرفداری نداره. خدا بهتون قوت بده دکترجون[بغل][قلب]