سوپ شیر

مواد لازم :

جو پوست کنده درسته ................... برای هر نفر یک تا یک و نیم قاشق

آب مرغ ( یا آب گوشت ) ................. برای هر نفر یک چهارم لیوان

هویج رنده شده درشت ................. برای هر نفر یک قاشق پر

شیر .......................................... برای هر نفر یک چهارم لیوان

خامه ........................................ برای هر نفر یک قاشق غذاخوری

جعفری برای تزیین

طرز تهیه:

بازهم جو را برای 7-8 ساعت بجوشانید تا خوب لعاب دهد. 

اگر سوپ شیر را کاملا سفید دوست دارید هویج را حذف کنید والا به قول قدیمیها این هویج به قیافه سوپتون یه کم نمک میده ( خوشگلش می کنه ) ! اگر هم هویج می زنید همزمان با جو در سوپ بریزید تا خوب بجوشد . 

بعد از حداقل سه چهار ساعت جوشیدن جوها نصف آنها را خارج کرده در میکسر بریزید و خوب له کنید و به قابلمه سوپ برگردانید. ( اگر داغ باشد میکسر میسوزد!!!!) و همزمان آب مرغ یا گوشت را هم اضافه کنید.

من خودم شخصا سوپ جو را با آب مرغ ترجیح می دهم و بقولی با سوپ جو با آب گوشت حال نمی کنم!

وقتی جوهای میکس شده هم چند جوش زدند شیر را کم کم و در حال همزدن سوپ به آن اضافه کنید. 

خداییش نمیدونم من چرا تا حالا این مشکل رو نداشتم اما خیلی از دوستان رو دیدم که در این مرحله از بریدن شیر شاکی اند. بهترین راهکار برای این مسئله داغ کردن جداگانه شیر و ریختن آن در سوپ است. ( شیر سرد یخچالی را در سوپ بریزید حتما می برد! شک نکنید !) نمک سوپ را اندازه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید و سپس زیر آنرا خاموش کنید و خامه را در سوپ بریزید.

هنگام سرو جعفری خرد شده را هم روی سوپ بریزید.

/ 31 نظر / 230 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان گلی

وای من عاشق این سوپم[خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه]

مصی

مرسی عزیزم

بهار

سلام اب جو رو چیکار کنیم باید بریزیم دور

بهاره

سلام عزیزم پیرو اون پست مدیریت تولد آقازاده و تهیه سوپ!! میخواستم یه سری سوال بپرسم: شما جو رو از قبل پخته بودی و فریزر کردی-- آب مرغ هم از قبل آماده شده فریزره-- هویج و کرفس هم نگینی شده تو یخچاله!-- شیر و خامه هم تو یخچاله مسلمن!! حال بفرمایید چیکار میکنید؟ جو ، هویج .و کرفس و آب مرغ رو راهی قابلمه میکنید تا سوپ آماده بشه و شب نزدیک زمان سرو، شیر و خامه رو میریزین؟ من خیلی دوست دارم ریلکس مهمونی 40 نفریم رو برپا کنم... واسه همین نیاز دارم شما بیشتر توضیح بدین لطفن...

بهاره

ای بابا شما که دکتری! نباید ویروس دور و برت پیدا بشه آخه!! کاش زودتر ویروس کشی کنی من منتظر میمونم و پیشاپیش مچکرم...

معصومه

سلام خانم دکتر من همیشه شیر سرد یخچالی اونم از نوع محلی توی سوپم میریزم هیچ وقت نبریده حتی بعضی اوقات خامه رو هم به سوپ در حال جوش اضافه میکنم باز هم نبریده اینم از شانس خوب منه دیگه نه دکتر.

ديبا

من مشتکلم با آب مرغ هست نميدونم چکار کنم يعني ادم يهو اب مرغ بخواد کلي طول ميکشه اماده شه نه؟[کلافه]

نفیسه

سلام فقط می تونم ازتون تشکر کنم تمام دستورات عالی و کاربردی مخصوصا سیب سرخ کرده رژیمی . عالی بود . یک سوال ؟ من هر وقت جو می پزم با اینکه خیلی می خیسانم ولی باز جو سر میره و اجاق گازم را به گند می کشه هر کاری می کنم آخرش این اتفاق می افته چه کار کنم ؟ زنده و پاینده باشید

فاطمه مبتدی

سلام خانم دکتر جان نگفتین این جوها رو با چقدر اب بذاریم هفت هشت ساعت بپزه میزان اب رو هم بی زحمت بگین

آرشیدا

خانم دکترسلام احوال شما خسته نباشید من این سوپ گذاشتم روزجمعه که سرکارنباشم باحوصله جوها را7الی 8ساعت پختم مراحلی شماگفتیدرفتم سوپم جاافتاده شیروخامه ام اصلا نبرید همه چیزعالی فقط از اونجایی که آب مرغ نداشتم عصاره مرغ که مگی نبود ریختم مزه سوپم شورکرد ولی برای اولین بار بااینکه سوپم شورشده بود سوپ باشیروخامه طعمش جدید وخوب بود یه سوال میشه توی این سوپ قارچ و قطعه های کوچولوی پخته شده سینه مرغ هم اضافه کرد ؟[گل]