رولت گوشت


از 24 ساعت قبل گوشت بیفتکی را که به قصاب گفته ام در بزرگترین ابعاد ممکن و به قطر 1.5 تا 2 سانتی متر ببرد در پیاز رنده شده و آبلیمو می خوابانم ( نمک نزنید چون سفت مشه)
بعد از یک روز گوشت را در آورده با بیفتک کوب می کوبم تا قطرش نصف شود ، این مرحله می تواند آشپزخانه شما را حسابی کثیف کند برای همین یک پلاستیک فریزر را یک لا روی گوشت پهن کنید و بعد بکوبید، دیگر خرده گوشت و خونابه یا اب پیاز به درو دیوار اشپزخانه نمی پاشد
حالا روی این گوشت هر چه دوست دارید بگذارید ( من تخم مرغ سفت و جعفری خرد شده و زرشک می گذارم)

لبه های گوشت را به هم بیاورید و با نخ و سوزن بدوزید!!!! شوهرم می گوید زنی که آشپزی و خیاطی بلد باشد، پزشک هم باشد اختراعش این می شود که گوشت را در اشپزخانه بخیه بزند!
اگر اعصاب و دل بخیه زدن ندارید نخ را خیلی ساده دور رولت بپیچید

 

بعد رولت اماده را در ماهیتابه سرخ کنید

(من در مهمانیهای بزرگ 1-2 رولت سرخ شده از روز قبل اماده می کنم و روز مهمانی فقط در سس می پزم)
سس رولت هم رب و سرکه سفید از هر کدام یک قاشق + نمک و فلفل است که بسته به مقدار رولت اماده کرده با اب رقیق می کنیم و روی رولت ریخته حدود سه ربع تا یکساعت می پزیم

بعد از پخت رولت را در دیس گذاشته یک سر نخ را می گیریم و می کشیم، به راحتی در می اید، و رولت را برش می زنیم، به مایه سس هم قدری فلفل بیشتر اضافه کرده در ظرفی کنار رولت سرو می کنیم

در مایه سس به هیچ عنوان ابلیمو نریزید که ته مزه تلخی می گیرد مگر بعد از پخت رولت.

/ 23 نظر / 708 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی گولو

سلام دوست عزیز ببخشید اینقده دیر پاسخ دادم خیلی سرم شلوغ بود . البته این وبلاگ قبلا هم اومده بودم واسه تولد دختر گلتون . من لینکتون کردم و براتون آرزوی موفقیت دارم . شاد باشید

...

سلام خانم دکتر.خیلی وبتون جالبه.واقعا براوو. آدرس مطبتونم بذارین و بگین تخصصتون چیه که اگه خدای نکرده مریض شدیم خدمت برسیم.البته خدای نکرده.دقت داشته باشین!!! یه چیزی بگم؟میدونین چیه؟چند روز پیش ما 4 کیلو گوشت خریدیم حدود 100 هزار تومن.آخه اون کسی که توان مالیشو نداشته باشه چه جوری رولت گوشت درست کنه؟؟!![افسوس]حالا خدا رو شکر شوهر من مهندسه و وضعیت مالیمون خیلی هم خوبه.ولی به خدا دلم میسوزه واسه اون کارگرای بیچاره.مگه اینکه فقط برن (کافی نت) تو وب شما عکس رولت گوشت رو نگاه کنن و دهنشونو مزه مزه کنن.خوب بگذریم وای چقدر اون ژله های تولد دختر نازنینتون خوشگلن.واقعا تبریک میگم بابت این همه هنر.خوش به حال دخترتون و البته همسرتون موفق باشین[خداحافظ][تایید]

آیدا

سلام دوباره خانم دکتر. کامنت رو به منظور گفتن اسمم براتون گذاشتم.من آیدا هستم. و بازم تاکید میکنم که خیلللی خوشحالم که با وبتون آشنا شدم. بازم بهتون سر میزنم.درباره ی بحث 30 یا 30 هم موافقم.هیییسس!

m

ooooooooooooooooooooooooooooommmmm mese male mamanam khoshmazas[خوشمزه][گل][تایید][قلب]

samira

[دست]عالیه[لبخند]

طیبه

سلام...عزیزم گوشت گوسفند یا گوساله؟؟// و چه قسمتی؟؟؟

طیبه

سلام...عزیزم گوشت گوسفند یا گوساله؟؟// و چه قسمتی؟؟؟

فاطمه مبتدی

سلام بازم یه مشکل !!من با کلی ذوق این رولت درست کردم ولی موقع سرو شوهرم از تخم مرغ داخلش و بوی زحم !!!!! ایراد گرفت گفت بوی خوبی نمیده با اینکه من دقیقا 24 ساعت تو پیا ز و ابلیمو خوابونده بودم بدتر از همه این که من دو تا تکه استکیت خریدم ومیخوام برا پنج شنبه درست کنم ولی میترسم اونا هم بو زحم بدن @! البته تا پنج شنبه میشه 48 ساعت در پیاز و ابلیمو خواباندن !!!

فاطمه مبتدی

تو رو خدا زود تر منو راهنمایی کنید پس فردا مهمون دارم و گوشت بیفتکی هم خریدم و از دیروز تو پیاز و ابلیمو خوابوندم ولی نمیدونم واسه مهمونی با این بوی زحمش چه کنم ؟؟؟ و این که مواد داخلش چی باشه خوشمزه تر میشه اخه شوهرم تخم مرغش دوست نداشت !!!

مریم

سلام عزیزم این رولت رو درست کردم عالی بود البته من چون عاشق برنجم وسط رولت بادمجان سرخ شده فلفل دلمه ای و گوجه کذاشتم وبا برنج سرو کردم (برای خودمون )صد البته رولت شما زیباتر است ولی بسیار خوشمزه بود ممنون بازهم ازاین اختراع های خوشمزه بکن وهمسرم رو دعا گوی خودت کن چون من اگه دست به اختراع بزنم همش رونه سطل آشغال میشه وحرام میشه به نظرت دیگه چه چیزایی تو رولت میشه گذاشت که بابرنج خوب بشه ؟سوالم و بزار پای تازه عروس بودنم مرسی