خورش کنگر
مواد لازم :
گوشت خورشی ترجیحا گوسفندی ................ 200 تا 250 گرم
پیاز .................. یک عدد متوسط
نعنا ................. نصف بسته
جعفری ............ یک بسته
کنگر .............. نیم کیلو پاک کرده
لوبیا قرمز ........ یک استکان پر
آبغوره نصف لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز
طرز تهیه :
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تف دهید. گوشت را در پیاز کمی تف داده و سپس با دو سه لیوان آب و لوبیا بگذارید برای یکساعت و نیم بپزد.
در این فاصله سبزی ها را تفت مختصری بدهید و داخل گوشت و لوبیا بریزید ( از همان اوایل پخت ).
کنگرها را با دوسه قاشق روغن و کمی زردچوبه برای 5 تا 10 دقیقه تف دهید. و بعد از یکساعت و نیم تا دوساعت از پخت گوشت همراه کمی نمک و در صورت تمایل یک پر فلفل قرمز داخل خورش بریزید.
کنگر یکساعت زمان پخت دارد خودتان پخت کنگر را با توجه به نوع گوشتتان تنظیم کنید. گوشت من خورشی بدون استخوان بود و دوساعت و نیم زمان پخت کلش می شد.
کنگر که پخت آبغوره را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بجوشانید. خورش خوشمزه شما آماده سرو است.
با اینکه دیروز خوردم ولی همین الان بازم دلم خواست!
این خوروش کنگر به قدری به قدری خوشمزه ست توصیه میکنم حتما درست کنید به شرطی که مثل من و خانم دکتر خوب درست کنید [نیشخند][چشمک]
ما تو خورش کنگر، لوبیا نمیریزیم. من شنیده ام کنگر مثل جارو عمل میکنه و همه دل و روده رو پاک میکنه. کنگر با ماست هم می چسبه: ماست ماست کنگر ماست.... و قص علی هذا........[خنده]
سلام عزيزم خورش گنگر ما مثل خورش قيمه است البته با گوشته تيكه اي يعني پياز وگوشت و كه تفت دادي وادويه زدي گنگري كه قبلا ابپز كردي رو بهش اضافه ميكني و بعد رب گوجه ميزني و وميزاري يكم سرخ شه بعد اب ميريزو ليمو عماني و لپه قول بهت ميدم عالي بشه امتحان كن من كه خيلي دوست دارم
سلام عزيزم خورش گنگر ما مثل خورش قيمه است البته با گوشته تيكه اي يعني پياز وگوشت و كه تفت دادي وادويه زدي گنگري كه قبلا ابپز كردي رو بهش اضافه ميكني و بعد رب گوجه ميزني و وميزاري يكم سرخ شه بعد اب ميريزو ليمو عماني و لپه قول بهت ميدم عالي بشه امتحان كن من كه خيلي دوست دارم
اخی هانی عزیز من نمیدونستم کنگر اون ورا نیست!! میگم تکتم جان من از تو کتاب مستطاب دیدم دستور پختو اون هم لوبیا نداشت من دیروز درست کردم من خودم خیلی خوروش کرفس دوست ندارم نمیدونم چرا!!!!! اما این کنگر با اون ابغوره و نعناش (تازه من خشکشو ریختم)فوق العاده بود مرسی برای هان یهم بفرست من تشویقت میکنم
من ساکورام ها!!!منو با کی اشتباه گرفتی تکتم جان!! اخه من تو وبلاگ هانی شف نوشتم دستور کنگر بذاره دیم امده این جا نوشته که ت.و زاهدان کنگر نیست!!!! من نفهمیدم شما به من چی گفتین؟[سوال][لبخند]
شرمنده دیگه!!![شوخی]
سلام تکتم جان من تا بحال نه کنگر خورده بودم نه حتی دیده بودم تو سایتتت که دیدم گرفتم درست کردم واقعا خوشمزه اس ولی دقیقا مزه قورمه سبز میده ماله شما هم همینجوریه؟
حالا این کنگر چیه که اینقد براش کلاس گذاشته اید من از کنگر متنفرم چون در دوران طفولیت خورده ام وگوشم بزرگ شده ومیگن تقصیر کنگره آخه نه با جراحی زیبائی درست میشه نه با عمل وهمیشه یاید زیر کلاه پنهانش کنم و دوستام هم ازم می خندند وبهم میگن گوش بل منهم باصدای بلند میگم مرده باد کنگر
سلام خانومى ما پياز داغ درست ميكنيم وبهش نمك و زردچوبه ميزنيم و يه تخم مرغ رو روش ميشكنيم و سفت كه شد با قاشق همش ميزنيم و كنگر ريز خرد شده رو توش ميريزيم و تفتش ميديم تا آبش خشك بشه،سريع و خوشمزه[خوشمزه]