ارمنی پلو

مواد لازم :

بالهای 9 یا 10 عدد مرغ!!!

برنج  ............ سه پیمانه

زعفران ساییده........... کمی

روغن ............... نصف ملاقه

طرز تهیه :

برنج رو با نمک خیس کردم

بالهای مرغ رو با یه دونه پیاز و کمی نمک گذاشتم نیم پز شد و آبشو برای آب مرغ در سوپ ذخیره کردم
تو یه استکان آب جوش یک چهارم قاشق چایخوری ( شاید کمتر ) زعفران ساییده ریختم و رو کتری دم گذاشتم
برنج رو آبکش کردم و کف تابه دیواره بلند نچسب روغن ریختم و بالها رو چیدم روش
یک استکان زعفران دم کرده رو ریختم رو بالهای مرغ طوریکه همش زعفرونی بشه
برنج رو ریختم رو بالها و برای یکساعت و ربع دم گذاشتم ستاره
یکساعت کافیه من بچه ام گریه کرد یه ربع بیشتر موند! چشمک
چون تابه من سرامیکه مشکل چسبیدن اصلا نداره و براحتی و قالبی برگشت قلب

/ 25 نظر / 713 بازدید
نمایش نظرات قبلی
food

با تبادل لینک موافقی http://foodesfahin.blogfa.com/

سیمین

سلام خانم دکتر. من از طریق حسنا جون شمارو شناختم. صفحه شما برام خیلی جالبه و دوست دارم . من از آشپزی اگه بدونم چی بپزم و وسالیش رو داشته باشم خوشم میاد ولی معمولا یا نمی دانم چی بپزم یا یک قلمش رو ندارم . راستی این غدا رو من هم درست می کنم و فکر می کرم خودم اختراعش کردم البته من بعضی وقتها با فیله مرغ هم همین کار رو می کنم.

negin

مرسی عزیزم. منم این غذا رو درست می کنم. البته اگه مرغ سلامت گیرم بیاد. اما اسمش رو ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ می گیم نه ارمنی پلو. اسم جالبیه تا حالا به اسم نشنیده بودم. بچه های عزیزتو ببوس گلم.

درسا

یادش به خیر اولین باری که این غذا را از شما یاد گرفتم 2 سال پیش بود با ران درستش کرده بودید. منم درست کردمش و آقای همسر جان خیلی خیلی خوشش اومد. خودم هم خیلی میدوستمش. چند بار هم ماهی قزل آلا انداختم کف دیگ. اون هم بد نبود.

بهار

سام خانم دکتر چه با سلیقه.خوشم اومد افرین به شما[گل] [گل][گل]

شهرزاد

سلام .از مطالب شما استفاده بسیار کردم میتونم بگم به مقدار نسبتا زیاد منو به آشپزی علاقه مند کرد. سپاسگزارم.

نسترن

دکترآشپزجون من این غذارو قبلا با رون مرغ درست کردم خیلییم خوب شد جاتون خالی فقط یکم زیادی پخته شده بود وبه کف قابلمه بااینکه تفلون بود چسبیده شد. غذای شما خیلی قالبی دراومده دو تاسؤال حداکثر چقدر زمان برای پخت لازمه؟ من همش میترسیدم مرغا اززیر بسوزن. دوم اینکه چکار کنم قالبی مثل پلوی شما برگرده. باکتفم شاید خوب شه. مگه نه دکتر آشپزجون؟؟؟ قول میدم سؤال آخر باشه پوست مرغو که نباید بگیریم. اگر ران یاکتف بود؟؟؟

نسترن

دکترآشپزجون من این غذارو قبلا با رون مرغ درست کردم خیلییم خوب شد جاتون خالی فقط یکم زیادی پخته شده بود وبه کف قابلمه بااینکه تفلون بود چسبیده شد. غذای شما خیلی قالبی دراومده دو تاسؤال حداکثر چقدر زمان برای پخت لازمه؟ من همش میترسیدم مرغا اززیر بسوزن. دوم اینکه چکار کنم قالبی مثل پلوی شما برگرده. باکتفم شاید خوب شه. مگه نه دکتر آشپزجون؟؟؟ قول میدم سؤال آخر باشه پوست مرغو که نباید بگیریم. اگر ران یاکتف بود؟؟؟

نسترن

دکترآشپزجون من این غذارو قبلا با رون مرغ درست کردم خیلییم خوب شد جاتون خالی فقط یکم زیادی پخته شده بود وبه کف قابلمه بااینکه تفلون بود چسبیده شد. غذای شما خیلی قالبی دراومده دو تاسؤال حداکثر چقدر زمان برای پخت لازمه؟ من همش میترسیدم مرغا اززیر بسوزن. دوم اینکه چکار کنم قالبی مثل پلوی شما برگرده. باکتفم شاید خوب شه. مگه نه دکتر آشپزجون؟؟؟ قول میدم سؤال آخر باشه پوست مرغو که نباید بگیریم. اگر ران یاکتف بود؟؟؟

سلااام دکتر آشپز دلم براتون تنگ شده بود اومدم یه سری بزنم دوباره این غذارو دیدم. میگم میشه تو پیرکس بپزم؟؟؟تو فر بذارم. اینجوری زیر غذاموهم میبینم ودیگه ترس از سوختنشم ندارم. [ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]