آبگوشت

مواد لازم برای سه تا چهار نفر:

نخود .......................... یک استکان

لوبیا قرمز .................... یک استکان

گوشت گوسفند ............ نیم کیلو آبگوشتی

( من یک بسته 250 گرمی گوشت خورشی میزنم)

پیاز ............................ یک عدد متوسط

زردچوبه ..................... یک قاشق چایخوری

رب ............................ یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی .............. چهار عدد کوچک

لیمو امانی ................ سه عدد

مرزه خرد شده ........... یک استکان در صورت تمایل

قرص عصاره مرغ مگی یک عدد

طرز تهیه :

گوشت را بشویید , پیاز را به تکه های درشت خرد کنید , حبوبات را بشویید (اگر دختر خوبی هستید میتوانید حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آبش را دور بریزید ). همه مواد را در قابلمه مورد نظر بریزید وبا سه یا چهار کاسه آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

همانطور که در عکس دیده میشه من یک دیزی سفالی خوشگل دارم که چینی است و روی جعبه اش نوشته بود میشه تو ماکروفر هم گذاشت , این قابلمه مورد علاقه من و همسر برای پخت آبگوشت و لبوی زمستان هست.

بعد از اینکه جوش آمد کف روی قابلمه را جمع کنید و زردچوبه را اضافه کرده بگذارید برای دو ونیم تا سه ساعت با حرارت ملایم بپزد. ( من در این فاصله میرم مطب!)

بعد از این مدت سیب زمینی ها را کاملا با اسکاچ بشویید و همراه قرص عصاره مرغ مگی ( یا فقط نمک بجای قرص عصاره) در قابلمه بیندازید.من اگر حال داشته باشم رب را در یک قاشق روغن تفت می دهم وگرنه همینجوری در چند قاشق آب حل می کنم و توی قابلمه میریزم. دو یا سه عدد لیمو عمانی را با ته لیوان ضربه میزنم تا ترک بخورد و بعد در قابلمه می اندازم . بیست دقیقه صبر می کنم و بعد : غذا حاضره ! آخ جون آبگوشت !

اینم عکسای تکمیلی یا به عبارتی عکس تکی!!!

ترشی لیته

ترشی میوه

سالاد شور مشهدی

ترشی مخلوط و ترشی سیر هفت ساله در کنار هم.

/ 48 نظر / 244 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شیرین امیری

اوون من عاشق قلم و کله پاچه هستم ماهی یکی دو بار هم خودم تمیز میکنم و بارمیزارم پسرا هم عاشقش شدن هرازگاهی میان بهم میگن مامان خیلی هوس کله پاچه کردم تازه زبونشو دوست تردارن و به لحن خودم بهم میگن: مامان من عاشق کله پاچه ام!!!

نیره

نه عزیزم. یه قاشق غذاخوری گندم میریزم زیاد نه. ولی همون یه قاشق کلی لعاب میده چون ما دنبه نمیخوریم اگه گندم نریزم خیلی زلال میشه آبش.

الی بانو

سلام دوست عزیزم به به چقدر آپ خوشمزه واقعا عالیه دستت درد نکنه منم آپم

گلی

همکار عزیز سلام.منم دلم رفت برای این غذا و حومه! البته من باردارم پس یه کم فکرکنم عذرم موجه باشه نه?

زیتون

سلام ابگوشت خوراکی مخصوص ایران است احتمالا طبق نظرحکیم ها باشد چون ویتامین ب بالائی دارد مانع استرس واضطراب است اما ترشی کناران خوردن برای طبع سردها مثل زهر خوردن است بخصوص درایام سرما سبب سکته میشه یا فشارخون طوری میره بالا که اورژانسی میشه فقط پیاز کنارش خوب است وسبزی

زیتون

سلام ابگوشت خوراکی مخصوص ایران است احتمالا طبق نظرحکیم ها باشد چون ویتامین ب بالائی دارد مانع استرس واضطراب است اما ترشی کناران خوردن برای طبع سردها مثل زهر خوردن است بخصوص درایام سرما سبب سکته میشه یا فشارخون طوری میره بالا که اورژانسی میشه فقط پیاز کنارش خوب است وسبزی

یاسمن

سلام نمیخوام از روش پختتون ایراد بگیرم اما روش بهتری برای طبخ آبگوشت هست که مزه غذا رو متفاوت و بینظیر میکنه! اول گوشت و نخود و لوبیا و پیاز و حدود 4 تا 5 تا گوجه فرنگی (از رب استفاده نکنید) و حدود 3 تا لیمو عمانی نیم شده که هسته هاش رو خارج کردین رو با هم بریزین تو آب تا بپزه. (البته پیاز و گوجه درسته و خرد نشده). وقتی گوشت و حبوبات پخت، پیاز و گوجه و لیمو عمانی و اگر گوشتتون چربی داشت، چربی گوشت رو از آب بکشید بیرون و بکوبید و دوباره به قابلمه اضافه کنید. اون موقع حدود نصف قاشق مرزه خشک پودر شده بریزید با زردچوبه و ادویه مخصوص آبگوشت و نمک. حالا سیب زمینی هم اضافه کنید و بذارید نیم ساعت بپزه. این یه آبگوشت فوق العاده خوشمزه میشه که با آبگوشت نذری تفاوتی نداره. امتحان کنید پشیمون نمیشید[لبخند]

یاسمن

سلام نمیخوام از روش پختتون ایراد بگیرم اما روش بهتری برای طبخ آبگوشت هست که مزه غذا رو متفاوت و بینظیر میکنه! اول گوشت و نخود و لوبیا و پیاز و حدود 4 تا 5 تا گوجه فرنگی (از رب استفاده نکنید) و حدود 3 تا لیمو عمانی نیم شده که هسته هاش رو خارج کردین رو با هم بریزین تو آب تا بپزه. (البته پیاز و گوجه درسته و خرد نشده). وقتی گوشت و حبوبات پخت، پیاز و گوجه و لیمو عمانی و اگر گوشتتون چربی داشت، چربی گوشت رو از آب بکشید بیرون و بکوبید و دوباره به قابلمه اضافه کنید. اون موقع حدود نصف قاشق مرزه خشک پودر شده بریزید با زردچوبه و ادویه مخصوص آبگوشت و نمک. حالا سیب زمینی هم اضافه کنید و بذارید نیم ساعت بپزه. این یه آبگوشت فوق العاده خوشمزه میشه که با آبگوشت نذری تفاوتی نداره. امتحان کنید پشیمون نمیشید[لبخند]

میترا

خداقوت ابگوشت روباغوره عسگری که توش میریزم خوشمزه تر میشه تالیمو ‏ وسبزی هم شنبلیله خشک میزنم باتشکرفراوان