ژله رنگین کمان

این ژله به نظر ساده و وقت گیر میاد. اما اینطور نیست.

اولا ساده نیست چون اگر رنگها رو همینطوری به ترتیب تو ظرف بریزید .رنگهای ژله چند لایه تون در نهایت به علت شفافیت ذاتی ژله تو هم سایه میندازه و روی میز خیلی زیبایی اش به چشم نمیاد.

وقت گیر هم نه چندان ( جاری من می گفت با محاسبه 3 ساعت زمان لازم برای بستن یه ظرف ژله من محاسبه کردم هفت طبقه ژله حداقل 21 ساعت زمان میبره ). نه عزیزان به این وحشتناکی هم نیست خنده

لایه های این ژله نازکه و زود می بنده و در صورت استفاده از فریزر حداکثر 15 دقیقه برای بستن هر لایه کافیه که در این مدت میتونید ژله لایه بعدی رو آماده کنید. من حدود دو تا 2.5 ساعت برای این ژله وقت گذاشتم که در این فاصله بقیه غذاهای مهمونی ام رو هم درست می کردم و خیلی به چشمم نیومد.

تنها نکته اش هم اینه که اول یه لیوان شیر رو با یه قاشق پودر ژلاتین و یک چهارم لیوان شکر و کمی وانیل تبدیل به ژله شیر کنید ( روشش رو تو ژله خرده شیشه مفصل توضیح دادم )

بعد هرلایه از ژله رو که آماده می کنید یک چهارم پیمانه اش رو با 4-5 قاشق از این ژله شیر مخلوط کنید و بعد از بستن زله اصلی روش بریزید و در فریزر بذارید. این لایه خیلی نازک 5 دقیقه ای می بنده و جلوی سایه رنگ بعدی رو می گیره و رنگهای ژله شما با درخشندگی کامل روی میز نمود می کنند. قلب نوش جان

/ 24 نظر / 147 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آزی

سلام خانم دکتر من نفهمیدم "هرلایه از ژله رو که آماده می کنید یک چهارم پیمانه اش رو با 4-5 قاشق از این ژله شیر مخلوط کنید".. یعنی ژله ی شیر رو به تنهایی نمی ریزیم و با ژله ی هم رنگ طبقه ی قبل مخلوط می کنیم؟

مریم

بسیار عالیییی

منیره

تکتم جون.ممنون از سایت خوبت.خسته نباشی...

منیره

تکتم جون.ممنون از سایت خوبت.خسته نباشی...

الهام

سلام.به نظر شما مي شه ژله رو تو قالبهاي مافين ريخت.بعد چطور بايد در اوردشون؟وبه نظر شما ژله خورده شيشه تو قالب مافين قشنگ مي شه؟

الهام

سلام.به نظر شما مي شه ژله رو تو قالبهاي مافين ريخت.بعد چطور بايد در اوردشون؟وبه نظر شما ژله خورده شيشه تو قالب مافين قشنگ مي شه؟

معصومه

سلام خانم دکتر خیلی خوب توضیح میدی در واقع آسون توضیح میدی خلاصه یاد گرفتم منم یه جور دیگه بلدم ژله رو تو مخلوط کن میریزم + یک لیوان آب جوش یک یا دو دقیقه مخلوط میشه بعدش یک لیوان شیر سرد + 1 یا 2 قاشق خامه (سلیقه ای هستش) بازهم حدود یا یا دو قیقه با مخلوط کن هم میزنیم میریزیم تو قالب بعش هم تو یخچال خیلی سریع میبنده و به ترتیب لایه های بعدی خیلی خوشمزه میشه وقتی میبنده لایه شفاف ولایه شیری جدا میشه جالب میشه اگه دوست داشتی یک بار امتحانش کن.

parisa

سلام تكتم جونم بازم من اومدم با سوالاي عجيب غريب☺️ دكتر جونم اينجا كه هستم نمي تونم پودر ژلاتين پيدا كنم نمي دونم با چه اسمي بايد دنبالش بگردم ?? بعد به سوال ديگه يه جايي خوندم نوشته بود ميشه حدود ١/٣ ژله رو با بستني قاطي كرد نظر شما چيه؟

ستاره

سلام خانوم دکتر همشهری!![لبخند] خداقوت بر این هنرمندی خیلی از وبتون و مخصوصا مقدمه قشنگش بهرمند شدم یک سوال! من گیج شدم مثلا ژله رزد که بست ، 4-5 قاشق از ژله سفید +یک چهارم ژله زرد مخلوط میکنیم تا ببنده و بعد رنگ دیگه ژله؟؟؟؟

نسترن. م

خانوم دکتر جون برای تولد آقای شوهر ژله رنگین کمونی درست کردم توپ توپ توپ [نیشخند] وصدالبته بافورمول شما که چه عالی بوذ این فورمول(فرمول) فقط یه سؤال اگر ژله کم توآب جوش بمونه که جدانمیشه اگرم زیادتر نگه داریمش خیلی از ژله آب میشه مخصوصا که الان یه قالب سیلیکونی قشنگتراز شماهم دارم. بنظر شما چیکار کنیم ژله آب نشه[سوال][سوال][سوال][گل][گل][گل]