پاک کردن کنگر

 

کنگر مثل کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه خودش چند سرشاخه دارد. برای راحتی کار می توانید به فاصله قد انگشت کوچک از ته شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید. و یا مثل من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

 

 

تیغه یک چاقوی تیز را از کمی پایینتر از محل شروع تیغها به شاخه تکیه دهید و به آرامی رو به بالا بکشید. براحتی تیغها از گوشت کنگر جدا می شوند. 

 

 

سر شاخه را هم با چاقو ببرید.

 

 

معمولا تیغهای چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم هستند. اینها را احتیاج نیست ببرید.

حال کنگرهای پاک شده را با تکه هایی به بلندی انگشت کوچکتان ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شنهای آن گرفته شود. ( من حس می کنم تکه شده اش بهتر شسته می شود). بقیه روش کار هم در خورش کنگر توضیح داده شده. 

/ 30 نظر / 80 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا

سپاسگذارم :)

بیتا

مرسی که با عکس گذاشتین . من هم اولین بارم بود که پاک میکردم

شبنم

مرسی از مطالب خوبتون اما این عکسا که گذاشتین کنگر نیست ! ریواسه!

الهام

سلام دستهای شما با من حرف زدند گفتند ما دستهای زحمت کشیده ایم معلومه که دستهای یه کد بانوی تمام عیار و یه شیر زن که در کنار تحصیلات عالیه از هر انگشتش چندین هنر میریزد باید به همین زیبایی باشند چشم بصیرت می خواهد تا بشه ببینی .آدم هنرمند نمی تونه ناخناش رو مانیکور کنه .اونایی که ناخناشون گوشه داره غذاشون از (بیرون بر )میاد .روز خواستگاریم شوهرم به دستای خاله هام توجه کرده بود که زحمت کشیده بودن بهم گفت من زن دکوری نمی خوام تازه فهمیدم داستانش چیه.منم ناخنام همیشه کوتاهه!

مامان حسام جون

سلام خانم دكتر برام خيلى جالب بود كه كنگرهاى مشهد اينقدر باريك و بلنده[تعجب]چون كنگرهايى كه مادر شوهر وخواهرشوهر عزيزم برامون ميفرستن كوتاهتر و كپلن!يكى از غذاهاى خوشمزه اى كه باهاش درست ميكنن اينجوريه كه يه پياز ريز خرد شده رو با نمك و زردچوبه سرخ ميكنن و يه تخم مرغ توش ميشكنن و سفت كه شد با قاشق همش ميزنن كه تكه تكه بشه و بعد كنگر رو كه نيم سانتى خرد شده رو اضافه ميكنن و تفتش ميدن تا آبش خشك بشه و توى روغن ىه كم سرخ بشه،واقعا خوشمزه س و خيلى هم زود آماده ميشه.راستى وبتون خيلى خوبه هر روز بهتون سر ميزنم فقط كاش زود زود پست مبذاشتين[قلب]

مامان حسام جون

سلام واى خدا يادم رفت بگم كه كنگر رو يه كم بخارپز ميكنن بعد فريزش ميكنن[نیشخند]چون ما با كنگر فريز شده درست ميكنيم[لبخند]هفته پيش آخرين بستشو درست كردم[خوشمزه]

مامان حسام جون

سلام كنگر رو كه به اندازه يه انگشت خرد شده رو آب پز ميكنم و ميريزم توى صافى و بعد توى تخم مرغ كه با نمك مخلوط شده زده و توى روغن سرخ ميكنم وبعد روى دستمال روغنش رو ميگيرم بسيار لذيذ[خوشمزه][لبخند]

مامان حسام جون

سلام اصلا يادم نبود كه بگم با كنگر بخارپز درستش ميكنيم[نیشخند]چون بهار كنگر رو بخارپز ميكنيم و تا سال بعد توى فريزر نگه ميداريم البته اگه به سال بعد برسه[نیشخند]

ویدا

سلام عزیزم ممنون از پست کاربردیتون. خیلی برام مفید بود.[گل][گل]

ویدا

سلام عزیزم ممنون از پست کاربردیتون. خیلی برام مفید بود.[گل][گل]