کیک سیب و دارچین


مواد لازم:

شکر ................................... یک پیمانه

روغن مایع ........................... یک دوم پیمانه

کره .................................... یک دوم پیمانه

تخم مرغ ............................ ۳ عدد

ماست (ترجیحا شیرین) ........ ۱پیمانه

آرد .................................... ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ....................... ۱ قاشق غذا خوری

سیب ............................... ۳ عدد

پودر دارچین و مغز پسته ....... به میزان کافی


طرز تهیه:

سیبها را پوست گرفته نصف می کنیم. هر نیمه سیب را به اندازه های کمتر از نیم سانتی ورقه می کنیم.



شکر را با مخلوط روغن و کره به هم میزنیم تا سفت شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ بعد را مخلوط میکنیم.

ماست را اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و با لیسک با بقیه مواد مخلوط می کنیم.

مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ ریخته و سیب هایی را که ورقه ورقه کردید روی آن بچینید طوری که هر ورق سیب کمی روی سیب قبلی قرار گیرد.

سطح آن را با مغز پسته و دارچین تزیین میکنیم.

بعد از پخت :



به مدت ۱ ساعت دمای ۱۸۰ درجه. 

 

پی نوشت: یک روش دیگر چیدن سیبها در قالب گرد به ابتکار مرضیه عزیز

:

 

پی نوشت 2: کیک سیب و دارچین دستپخت شیوای عزیز 


/ 27 نظر / 259 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دانشجو دندانپزشکی

من پسرم باشه شوهر نمیکنم.دخترا این دوره اسمشون شوهر باشن بهتره تا خانم.پدر زن پولدار از کجا پیدا کنم؟دلت خوشه ها

دانشجو دندانپزشکی

دکتر این کیکت واقعا قشنگه افرین دکتر

مهناز

سلام برای بار اول هست که به سایتتون اومدم .. خیلی خوبه ... نکته مهم در تهیه کیک سیب این هست که سیب هارو فقط اروم روی مواد کیک بگذارید و فشار ندید اگه کمی فشار بدید سیب ها توی کیک فرو میره و دیگه قشنگی واقعیشو نداره ...دستتون درد نکنه که با این همه کار و گرفتاری وقت واسه اینجور کارها هم میگذارید/ با تشکر مهناز. امیدوارم بشه درست کنم و عکسشو واستون بفرستم

ندا

خانم دکتر واقعا مرسی هم دستور خوبی بودو هم اینکه متن درباره وبلاگتون رو خوندم کاش همه دکترهای جونمون همین طرز تفکر رو داشته باشند و انسان بودن رو قبل از پول و مقامشون بدونن. امیدوارم همیشه در کنار خانواده ی محترم همیشه سلامت و شاد باشین. [گل]

شیوا2

سلام استاد بزرگوار باعث افتخاری چقد زیباست در کنارپزشک بودن هنرمند هم باشی منم معلمم ولی این مانع دنبال هنر بودنم نشده برا همینه دوستت دارم

شیوا2

سلام استاد بزرگوار باعث افتخاری چقد زیباست در کنارپزشک بودن هنرمند هم باشی منم معلمم ولی این مانع دنبال هنر بودنم نشده برا همینه دوستت دارم

شیوا2

سلام استاد بزرگوار باعث افتخاری چقد زیباست در کنارپزشک بودن هنرمند هم باشی منم معلمم ولی این مانع دنبال هنر بودنم نشده برا همینه دوستت دارم

نسترن. م

منم این کیکو درست کردم خیلی خوب شد سیبها اصلا نرفت زیر وهمینطوری روی کیکم موند. ممنون خانوم دکترآشپز[قلب][لبخند][گل]

مامان هانا

سلام خانم دکتر من این کیک رو درست کردم عطر و طعمش عااااااااالی بود فقط زیر سیب ها خمیر بود دلیلش چی میتونه باشه.

اطلسی

میشه به جای ماست از شیر استفاده کرد[ناراحت]