ته دیگ با حداقل امکانات !

اگر نچسب قابلمه تون یک کم خش داره و ته دیگ هاتون درست در نمیاد اول یه کم روغن ته قابلمه بریزید یک مشت کنجد بپاشید و بعد سیب زمینی را رویش بچینید. هم بسیار خوشمزه میشه و هم براحتی کنده میشه:

یک قاشق زعفران دم کرده در نصف استکان اب حل کنید و روی سیب زمینی ها قبل از ریختن برنج بدهید.

همه از رنگ و روی ته دیگ شما شگفت زده می شوند !

/ 32 نظر / 174 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان گلی

اره همین بنفشه خانم را میگم خیلی هنرمندِ[خنده]

رها

دکتر جونم کلاس آشپزی شما و بنفشه خیییییییییلی فرق داره [نیشخند] سر به سرش نذار [نیشخند] پ.ن: یعنی من موندم اگه یه روز مامان مهندسمون خورشت رو نپزه قراره ملت برنج و ته دیگ سیب زمینی بخورن یا چی؟[شیطان]

مامان گلی

تکتم جان خانم دکتر هنرمند تولدت مبارک بهترین هارا برات ارزو میکنم [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل][بغل]

بنفشه

متاسفانه پشت سر آدمای موفق همیشه حرف و حدیث زیاده! امان از حسادت خانوما اماااان! همین کارارو میکنید اقایون واسمون حرف در میارن دیگه![عینک][مغرور]

بهار

افرین .خوشم اومد.غذاهاتون خیلی خوشمزه هست خیلی استفاده میکنم[گل]

وب نوشت های یک ذهن شلوغ

من گاهی سیب زمینی ام قالب می زنم برای ته دیگ خیلی خوب می شه یه بارم برای ته دیگ ماکارونی سیب زمینی و رنده کردم خیلی استقبال شد

بنفشه

[شیطان]

بهجت

سلام .من یه روش بازیافتی دارم که فکر میکنم بدرد بخور باشه . روزهایی که از نهار ظهر پلو اضافه میآد ،چون با بیات شدن برنج توی یخچال و گرم کردن مجددش معمولا متقاضی توی خونه نداره . برای شب باهاش ته چین درست میکنم با تخم مرغ ، ماست و زعفرون و و یه نمه گلاب . شب وقتی سر ته چین دعوا می شه احساس پیروزی به آدم دست میده .[نیشخند] مخصوصا یه روز پلوی دمی رو یادم رفت نمک بریزم .تقریبا همش موند با کلی عذاب وجدان برای من . شب باهاش توی بزرگترین ماهیتابه که داشتم یه ته چین درست کردم توپ ....یه ذرشم نموند.[مغرور]

لیلا

سلام خانم دکتر اگه کمی کنجد ته دیگ بریزی خیلی خوشکل میشه ته دیکت هم علی بود .