لازانیا

مواد لازم :

لازانیا خشک ............................................. برای هر نفر دو ورق

سس سفید .............................................. به میزان دو لیوان شیر

مایه داخلی لازانیا :

گوشت چرخ کرده تقریبا 2 قاشق غذا خوری برای هر نفر

پیاز .............................................. یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای ................................ یک عددمتوسط

قارچ ............................................. تقریبا یک بسته

رب  ............................... تقریبا یک قاشق غذا خوری

تخم گشنیز آسیاب شده .......... یک قاشق مربا خوری

شیر .......................................... نصف تا یک لیوان

زردچوبه و فلفل و نمک

طرز تهیه :

سس بشامل را طبق دستور آماده کنید و کنار بگذارید.

پیاز را با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید و بعد گوشت را با آن تف دهید. گوشت که خوب تفت خورد (کی بود گفت ننویس تف؟نیشخند) رب و ادویه را اضافه کنید و چنددقیقه با گوشت تفت دهید و سپس نصف لیوان شیر و قارچ خرد شده را در مایه گوشت بریزید و درب تابه را برای یک ربع ببندید تا مواد چند جوش با هم بزنند و آبش کم شود .

در حین پخت گوشت قابلمه بزرگی را پر از آب کنید یک قاشق نمک در آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد ورقه های لازانیا را یکی یکی در آب جوش بیندازید و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. از لحظه دوباره جوشیدن آب شش دقیقه صبر کنید و بعد قابلمه را زیر شیر آب سرد بگذارید و آنقدر در آن آب سرد برزید تا حرارت آب به حدی برسد که بتوانید دستتان را داخل آب قابلمه کنید. حالا به آرامی ورقه های لازانیا را یکی یکی از آب خارج کرده و در آبکش یا سینی ردیفی بگذارید طوریکه روی همدیگر را نپوشانند.

 

اگر بشامل شما سفت شده است با کمی شیر دوباره حرارت دهید تا رقیق تر و یکدست شود.

یک ملاقه از بشامل را کف ظرف پیرکس مناسبی بریزید و پخش کنید.

لازانیا ها را مطابق تصویر بپیچید :

 

یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی

پنیر پیتزا

 اگر بگذارید اب لازانیا کاملا برود بعد از یک دقیقه کمی چسبنده می شود و پیچیدن بقچه راحت تر می شود.

 

 

 

لقمه ها یا بقچه های کوچکی را که با لازانیا درست کرده اید روی بشامل در کف ظرف بچینید. من به طور معمول هر لقمه را برای یک نفر در نظر می گیرم اما در نظر داشته باشید که من دکتر رژیمم و پرخوری را تضمین نمی کنم والا....نیشخند

 

بقیه بشامل را روی لازانیاها بدهید. پنیر پیتزا را روی بشامل بریزید و یک مشت از فلفل دلمه ای خرد شده رویش بدهید.

در فر 160 درجه برای سه ربع تا یکساعت بگذارید. بهترین نشانه حاضر شدن لازانیا آن است که پنیر روی آن شروع به طلایی شدن می کند.

 

توضیح :

1- لازانیا به شیوه معمول در هنگام سرو مشکلاتی دارد که مهمترین آن این است که لایه ها روی هم سر می خورند و  در هنگام انتقال برشش به بشقابتان همه اش در هم می شود! و بعلاوه کمتر کسی رغبت می کند مانده اش را بخورد . لازانیای لقمه ای من این مشکل را ندارد و من همیشه لازانیا را به همین شیوه درست می کنم. سلیقه شما هم محترم است.

2- سس بولونیز که همان مایه گوشتی ماکارونی خودمونه با شیر خیلی خوش طعم میشه و اگر به خورنده توضیح ندی نمی فهمه چکار کردی ولی تصدیق میکنه که خوشمزه است! حالا اگر این شیر خیلی به نظرتون جالب نمیاد (امتحان نکرده حرف نزنید) بجای شیر آب بزنید!

3- میتوانید در مایه گوشتی لازانیا هم کمی فلفل دلمه ای خرد شده بریزید .

4- فلفل دلمه ای که روی لازانیا یا پیتزا می دهید تعیین کننده رنگ آمیزی و زیبایی غذاست. برای این فلفل دلمه ای من همیشه سه رنگ فلفل دلمه ای را خرد کرده با هم قاطی کرده و فریز می کنم . موقع پخت یکی از این غذاها یک مشت از مخلوط سه رنگ فلفل را استفاده می کنم:

 

/ 124 نظر / 259 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مه بانو

سلام نه تنها نترکید, بلکه شب بعدش هم بسیار درخواست کرد که درست کنم مجددا! [نیشخند] و این دفعه اگه جلوشو نگرفته بودم سهم خودمم داشت میخورد. همچین همسری داریم ما!

سایه...

تکتم جون مدتی نتم قطع بود وامروز که وصل شد اول اینجا اومدم ولی حسابی دلم گرفت.خدا پدرتونو بیامرزه وبه شماصبر عطا کنه.

ناهید

سلام خانم دکتر عزیز من یه مشهدی هستم که هر از گاهی وبتون رو می خونم و کلی ازش استفاده میکنم بعد از استفاده از هر کدوم از دستوراتون میگم خدا پدرشو بیامرزه .امروز که اومدم جدا متاثر شدم امیدوارم بقای عمر شما باشه و دیگه غم نبینین .متشکرم

شعله

عزيزم تسليت ميگم خدا رحمتشون كنه[ماچ]

آرزو

دكتر آشپز عزيز سلام، امروز لازانيا(غذاي محبوب بچه هامو) به روش شما درست كردم واقعا خوشمزه وراحتتر بود .ممنونم به خاطر شريك كردن ما درتجربيات ارزشمندتون.من به مواد لازانيا در صورت داشتن تره فرنگي هم ميزنم كه خوشمزه ميكنه.هم روش پيچيدن وهم استفاده از تخم گشنيز عالي بود.بازهم ممنون

آسمان هستی

سلام روز بخیر من لازانیا درست میکنم ولی چسبندگی نداره حتی چند بار انواع پنیرا رو نیز امتحان کردم اون چسبندگی که باید باشه نیس ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

شادی

دکتر جونم چکار میکنی روی لازانیات پنیرش مثل یک لایه ضخیم میشینه چرا برای من اینطور نمیشه ؟ خیلی دلم میخواد برای من مثل شما بشه و چند عکس که قبلا دیده بودم

الهه

سلام برمادر مهربان و پزشک موفق . خوب هستین ؟ به به چه لازانیای خوب خوش مزه و باسلیقه ی پختین . لازانیا های که شما پختین لقمه هستش. خوشم اومد از طرز پختن تون و لقمه ی کردن لازانیا ها. چقدر با سلیقه این فلفل دلمه ی هارو توی ظرف چیدن. انشا الله تو کارتون و زندگی تون کناربچه ها و همسرتون موفق و موعید باید.

الهه

سلام برمادر مهربان و پزشک موفق . خوب هستین ؟ به به چه لازانیای خوب خوش مزه و باسلیقه ی پختین . لازانیا های که شما پختین لقمه هستش. خوشم اومد از طرز پختن تون و لقمه ی کردن لازانیا ها. چقدر با سلیقه این فلفل دلمه ی هارو توی ظرف چیدن. انشا الله تو کارتون و زندگی تون کناربچه ها و همسرتون موفق و موعید باید.

پریسا

عالی بود