نان سبزی

مواد لازم :

آرد .......................... 3 پیمانه 

ماست ..................... یک پیمانه 

روغن مایع ................ یک چهارم پیمانه

شکر ........................ یک ق غ 

خمیرمایه .................. یک ق غ

آب ولرم ..................... کمتر از یک چهارم لیوان

نمک ........................ یک چهارم ق چ

سبزی معطر .............. یک فنجان ( من نعنا و مرزه زدم)

تره کوهی ................. دو فنجان

پیاز داغ .................... دو فنجان

زردچوبه و زیره ساییده از هرکدام یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه ................ یک پر

دارچین ..................... یک پر

پودر زنجبیل ............... یک پر

پودر تخم گشنیز ......... یک ق چ

پودر سیر .................. یک ق چ

هات داگ .................. یک عدد

طرز تهیه :

شکر را در آب حل کنید و خمیرمایه را روی آن بپاشید و یک نعلبکی روی در لیوان بگذارید. در جای گرم و تاریک برای ده دقیقه بماند.

آرد را در ظرف بزرگی الک کنید و همه مواد را روی آن بریزید. با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.

طبق روش خمیر پیتزا مرغ و قارچ خمیر را برای ده دقیقه روی میز ورز دهید. و سپس برای دوساعت در جای گرم و تاریک بگذارید تا ور آید.

سبزی ها را خرد کنید ( خیلی ریز نشود) و با پیاز داغ یک تف دهید در حدی که کمی شل شود . ادویه را هم اضافه کنید . سپس بگذارید سرد شود.

خمیر که ور آمد با مواد سبزی مخلوط کنید . دوباره کمی ورز دهید تا کاملا مخلوط شود.

کف سینی فر را با روغن جامد کمی چرب کنید. و از خمیر سه گلوله به اندازه نارنگی درشت بردارید و در دست از آن لوله درازی درست کنید.

خمیرها را به شکل زیر کنار هم بگذارید و ببافید و لابلای آن سوسیس حلقه شده بگذارید.

 

در فر 180 درجه برای بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزید.

این نان کمی که بماند عطر ادویه اش بهتر پخش می شود و خوشمزه تر است.

ایندفعه که از مانده اش چیزی به من نرسید چشمکگریه

/ 33 نظر / 218 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شازده کوچولو میان آدمیان

فدای شما بشم من! شرمنده نکنید من رو. ما هم جز شوخی هیچ برداشت دیگه ای نداریم. صمیمیت شما اونقدر زیاده که آدم با همه ی وجود ازش پر میشه....دوستتون داریم کلی ما.... :)[قلب]

سارینا

سلام تکتم جون.خوب هستین؟من سارینا-کیان روزمنو هستم.تو وب ترلان جون بودم لینک شما توجهم رو جلب کرد باز کردم دیدم خدای من تکتم خودمونه.با دیدن عکس آرش مطمئن شدم خودتونین.اون موقع روی آوین باردار بودین.عزیزم چه ماهه.صورت ماهشومیبوسم...بنظر میاد شبیه به خودتون باشه... هنوزم کارهاتون یک به یک عالیتر و خوشمزه ترن.دست مریزاد[ماچ]

سارینا

سلام تکتم جون.خوب هستین؟من سارینا-کیان روزمنو هستم.تو وب ترلان جون بودم لینک شما توجهم رو جلب کرد باز کردم دیدم خدای من تکتم خودمونه.با دیدن عکس آرش مطمئن شدم خودتونین.اون موقع روی آوین باردار بودین.عزیزم چه ماهه.صورت ماهشومیبوسم...بنظر میاد شبیه به خودتون باشه... هنوزم کارهاتون یک به یک عالیتر و خوشمزه ترن.دست مریزاد[ماچ]

شازده کوچولو میان آدمیان

تکتم جونم! (چقدر برام سخته یک خانم دکتر واقعی، رو به اسم کوچیک صدا کنم[شرمنده])می دونی که شازده کوچولو ها همیشه پی دوست می گردند. و من الان یک دوست خوب تو شمال شرق دارم...[ماچ]

شور وشیرین

سلام.به نظر خوشمزه میاد[تایید].وبلاگتون عالیه خوشحال میشم تبادل لینک داشته باشیم.[نیشخند] راستی این عکسی که تو معرفی خودتون گذاشتین اشناست شما هم تو مامی سایت عضوین[متفکر][لبخند]

لیلا

سلا م خسته نباشید خیلی تشکر از روشهای قشنگت من همیشه آشپزیهای شما رو نگاه میکنم وچون سریع چاق میشم به کالری که مینویسید خیلی دقت می کنم تا بدونم چقدر باید بخورم .روشهاتونوخیلی دو ست دارم بایه تغییر کوچولو شکل غذا رو عوض میکنید(پیتزا گل صد پر)پسرم به شکل غذا اهمیت میده بعد اونو میخوره من هم همیشه از غذا هاتون استفاده میکنم.خیییییییلی تشکر

لیلا

سلا م خسته نباشید خیلی تشکر از روشهای قشنگت من همیشه آشپزیهای شما رو نگاه میکنم وچون سریع چاق میشم به کالری که مینویسید خیلی دقت می کنم تا بدونم چقدر باید بخورم .روشهاتونوخیلی دو ست دارم بایه تغییر کوچولو شکل غذا رو عوض میکنید(پیتزا گل صد پر)پسرم به شکل غذا اهمیت میده بعد اونو میخوره من هم همیشه از غذا هاتون استفاده میکنم.خیییییییلی تشکر

shamsa

سلام وبلاگ زیبا و جالبی دارین.تبریک می گم[گل] به آتلیه آن لاین ما هم سری بزنید.ما عکس های خانگی شما را زیبا سازی می کنیم(مانند عکس های آتلیه)با کمترین هزینه(فقط 1000 تومان) در ضمن اگر 5 مشتری برایمان بفرستید،در ازای هر 5 مشتری ما به شما 1000 تومان می دهیم!! و اگر در این کار فعال باشید تا یک سال عکس های ارسالی از طرف شما به رایگان زیبا سازی می شود منتظر حضور سبزتان هستیم این وبلاگ را از دست ندهیدwww.beautyphoto.persianblog.ir

زیبا

ببخشین میشه درمورد مقیاس یه پر بیشتر توضیح بدین. من هنوز تازه کارم...

پریا

سلام عزیزم . بسیار باسلیقه و زیبا تهیه شده . فقط من فر ندارم آیا میتونم این دستورو با روش پخت کانوکشن مایکرویو درستش کنم؟