بادمجون آکاردئونی
مواد لازم :
بادمجان ................. دو عدد
گوشت چرخ کرده ........ 100 گرم
پیاز ......................... یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی ............ سه عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ......... یک عدد کوچک
سیر .................... دو سه حبه
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
بادمجانها را راه راه پوست بکنید و از طول به قطعات یک و نیم سانتی طوری برش بزنید که قطعات از هم جدا نشوند. بادمجانها را نمک بزنید و برای یکساعت در هوای آزاد بگذارید تا تلخابش را پس بدهد.
بعد از یکساعت بادمجانها را سرخ کنید .
د راین فاصله گوشت چرخ کرده را با نصف پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید .
از گوشت کوفته های کوچک به اندازه کردو کوچک بردارید و با فشار انگشت کمی پهنش کنید. گوشتها را در شکافهای روی بادمجان فرو کنید .
روی گوشتها بقیه پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و دو حبه سیر را بریزید.
بقیه گوجه ها را در میکسر میکس کنید و روی آنها یک استکان آب بریزید و همه را روی بادمجانها بریزید.
روی ظرف را فویل بکشید و یکساعت در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه بپزید.
اگر فر ندارید میتوانید در تابه درب دار به مدت سه ربع تا یکساعت با حرارت ملایم روی گاز بپزید.
امروز صبح بیدار شدم و این غذا رو پختم دستت درد نکنه حالا ظهر برم ببینم چطوری شده [نیشخند][بغل]
سلام خانوم دکتر خوشحالم این وب رو پیدا کردم در مورد این غذا باید بگم تقریبا بااین مواد ولی کمی تفاوت در چینش اون در مجله ی آشپزی دیدم با نام بادمجان دوری از کارملین نورزادان اگه اسمش رو دست خاطرم باشه یا مجله سرآشپز بود یا هنر آشپزی چون من به آشپزی وشیرینی پزی علاقه دارم ماهی 4 یا 5 نو مجله آشپزی می خرم که بعضی هاش دو هفته یک بار چاپ میشه به هر حال موفق باشید
نه عزیزم قربونت برم قبوله منم ترکم اهل ارومیه خوشحالم با شما آشنا شدم
سلام دکتر خانم ! عجب چیز با حال و خوشمزه ای به نظر میاد... رفتم که درست بکنم البته برای اینکه قیافه ی بادمجون از دست نره میخوام اول کباب رو یه کوچولو سرخ کنم و بعد لای برش های بادمجون بذارم و بعد بذارم بادمجون آروم بپزه و دیگه گوجه فرنگی میکس شده روش نریزم... البته ببخشید دارم ورژن شمارو تحریف میکنم
وبتون برام خیلی قابل استفاده است... متشکرم[گل][گل][گل]
ممنون بابت این اموزش عالی نهار فردای ما جورشد. از بس هر روز فکر کردم فردا چی درست کنم خسته شدم. انشاا.. همیشه شاد باشین[قلب]
سلام عزیزم ممنون بابت عکس ها و مطالبت یه سوال برام پیش اومد این غذا به عنوان خورش کنار برنج خورده میشه یا خالی خالی؟[نیشخند]
آخرش گوجه اینا میره روش شکلش خراب میشه، تا جایی که گوشت وارد شیار های بادمجون میشه خیلی خوشگله. مرسی. حتما درست می کنم اما بقیه مواد رو به عنوان سس کنار می ذارم.
[قلب]
من این دستور پختو تو سایت http://www.manoelite.com دیدم :)