کیک بدون همزن

مواد لازم :

تخم مرغ .................... یک عدد

آرد ........................... دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر .............. دو ق م 

شکر ........................ یک پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال ................. سه چهارم پیمانه

روغن ...................... نصف پیمانه

کشمش ................ یک پیمانه

رنده پوست یک عدد پرتقال

طرز تهیه :

فر را از نیم ساعت پیش با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مواد خشک را در کاسه مخلوط کنید.

تخم مرغ را با چنگال یک لت کوچک بدهید و با روغن و آب پرتقال روی مواد خشک بریزید.

فی الواقع همه مواد را در کاسه ریخته با قاشق هم بزنید!!!!!

در قالب مافین کپسول انداخته و مواد را بین 12 عدد مافین تقسیم کنید.

به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت یا تا وقتی روی مافینها کمی طلایی شود بپزید.

باورتون نمیشه؟ به همین آسونی!!!!

اینم بافت داخلش :

 

پی نوشت : برای طعم بسیار بهتر کشمش ها را از روز قبل در آب پرتقال خیس کنید.

پی نوشت 2: آب پرتقال بدست آمده بعد از ریختن کشمشها در صافی را میتوانید در خود کیک مصرف کنید.

پی نوشت 3 : بجای پرتقال شیر بزنید و بجای کشمش موز و بجای رنده پوست پرتقال وانیل! خوشمزه می شود.

 

/ 62 نظر / 420 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمانه

سلام ممنون از دستور کیکتون سوالی داشتم . منظورتون از پیمانه دقیقا چه میزانه؟ منظور لیوانه؟ با سپاس

سمانه

سلام ممنون از دستور کیکتون سوالی داشتم . منظورتون از پیمانه دقیقا چه میزانه؟ منظور لیوانه؟ با سپاس

نرگس

خیلی عالی بود خیلی واقعا ممنونم تکتم جون[قلب][قلب]

ستاره

سلام ممنونم از دستوراتتون من این کیک رو درست کردم فکر کنم دو نیم پیمونه آرد خیلی زیاد بود اصلن یک مایع سفتی بدست اومد که حتی نمی تونستم هم بزنم یکربع پیمونه ماست بهش اضافه کردم [نیشخند]و ریختم تو یک قالب بزرگ الان 2 ساعت هست که تو فر ولی هنوز تست میکنم خمیره[گریه]البته آب پرتقالم نزدم با شیر درست کردم

ستاره

خودتون نوشتید بجای آب پرتقال شیر بزنید هم خوشمزه میشه. طبق دستور شما ریختم خیلی سفت شد مایعم اصلن نمیتونستم همش بزنم شاید من اشتباه فهمیدم منم گله ای نکردم اگرهم سوالی بوده تا قبل از ماست ریختم بوده یعنی چرا اینقدر سفت شد؟ آیا طبیعی هست؟ بهر حال مرسی دعوا نداریم

ستاره

دوباره با دقت درست کردم خیلی خوب شد البته آخرای آرد رو با احتیاط ریختم (یکمی کمترریختم)، من گفتم شاید برای این نوع کیک هم مثل نون که که میگن آرد با آرد فرق داره است. نمی دونم ... بهر حال مرسی از این رسپی آسون و عالیتون و بقیه دستورات خوبتون

ستاره

ببخشید اینم بگم ایندفعه با آب پرتقال درست کردم .عالی ی ی[تایید] دفعه پیش موز کم زدم میتونه از اون باشه خمیر شدن کیک؟ البته یک تجربه هم بدست آوردم که کیکی که خمیر بشه و خراب بشه چهار ساعت م بمونه تو فر دیگه درست بشو نیست

مینو

اجازه اگه قالب مافین نداشته باشیم و بریزیم توو قالب معمولی، اشکالی داره؟[خجالت]

مینو

دستت درد نکنه تکتم جان! کیکه رو با شیر و وانیل داخل قالب معمولی درست کردیم خیلی با حال شد[گل]

مرصیه

میشه از روغن زیتون استفاده کرد؟